Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Achiziționare Clio 3 1,5 dCi 70 CP, leasing, Meridian

ezekio
post 14 Aug 2007, 10:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

În principiu vreau să iau mașina din subiect de la Meridian.
Menționez că săptămâna asta fac un test drive la ei.

După test vreau să văd ce oferte și bonusuri(vreau alarmă smile.gif ) pot obține de la {Serus, Cobălcescu} cu datele de la Meridian drept etalon dar în principiu aș merge pe Meridian.

Acum câteva întrebări :
1. Ca dealer Meridian e ok ? Recomandați altceva? Care sunt impresiile celor care au luat de la ei. Am auzit de bine și de Cobălcescu dar chiar nu știu ce să zic, nu vreau să fiu înțepat.

2. Am văzut că nu există aceeași motorizare la toți dealerii(la cobălcescu de exemplu am văzut că au doar dCi pe 65cp, etc.). Care-i faza : siteuri aiurea sau chiar așa e huh.gif

3. Leasingul la Meridian prin ce bancă e făcut?

4. Cum se comportă motorul de 70 de cp în trafic? Mă pot baza pe el în situații să zicem mai la limită ? E o diferență de 400e pentru motorizarea cu 85 de cp.
Merită în condițiile în care o să folosesc mașina 80% prin oraș ?

Mulțumesc.

--------------------
renault clio symbol 2004
Ford Focus 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
A l e x
post 14 Aug 2007, 14:06
Post #2

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

1. Eu unul zic ca e ok, dar citeste si tu pe aici. Bine, e mai mult despre service-uri decat despre vanzari dar mai gasesti comentarii sa-ti faci o idee... Eventual da si un search ca s-au tot facut comparatii...

2. Normal ar fi, toti dealerii sa aiba exact aceleasi motorizari si optionale disponibile, nu cred sa fie discrepante intre ei, dar nu bag mana in foc... Ca ma uit la Serus nu gasesc in configurator motorul 1.5 de 70.

3. Nu mai bine te duci la ei si intrebi exact ? Iti faci si o simulare si afli clar care sunt conditiile ?

4. Nu am condus motorul de 70 cp dar avand in vedere ca face suta in 15 secunde tind sa cred ca e un motor foarte lenes. Acum nici 1.5 85 nu e sportiv, dar e cu aproape 3 secunde mai rapid deci diferenta e, dar daca tu te gandesti la situatii limita mai bine te orientezi spre benzinar.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
CGB
post 14 Aug 2007, 14:33
Post #3

CGB

From: behind

mergi pe ala de 85cp daca tot iei clio.

motorul de 65 cp stiu ca e euro 3 (si m-as mira sa mai fie pe stoc), iar ala de 70 euro 4.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Tudor
post 14 Aug 2007, 15:46
Post #4

Moderator

From: Bucuresti

1. Ai primit link de la Alex. Acolo trebui sa discuti problema, nu aici.
2. Nu toti dealerii isi actualizeaza site-urile la timp. Discutia asta era ok la sectiunea Diverse, nu aici.
3. De ce nu intrebi direct la Meridian ?!? Iar discutie de Diverse, nu pentru aici.
4. Ia citeste aici! Foloseste functia Cauta.

Din motivele enuntate mai sus, acest topic se inchide.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st August 2025 - 09:49
Dacia