Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Alegere MP3 Player cu card / USB + boxe

Corbu'
post 8 Aug 2007, 20:11
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Canada

Vreau sa imi iau un player nou pe Logan, m-am saturat sa scriu discuri si sa ma plictisesc de ele; vreau ceva cu card sau slot USB.

1. Am de ales intre Blaupunkt SD27 (doar card SD) si Sony CDX-GT616U (CD+USB). Difera un pic ca preturi, dar altele cu card sau USB nu am gasit. Ce ma intereseaza la ele:
- in primul rand receptia radio buna in orice conditii de semnal. Sunt foarte multumit de CD Playerul Philips de pe Logan la capitolul radio, tocmai de aceea nu am renuntat pana acum la el. 75% din timp playerul va sta comutat pe radio.
- calitate la redarea mp3-urilor
- posibilitare de montare telecomanda PE VOLAN (stiu ca Blaupunkt are asa ceva, la Sony nu gasesc sad.gif )
- USURINTA in utilizare. Nu am chef de N-shpe butoane, oricum nu stau sa citesc manualul biggrin.gif. Care din ele are reglaj de bass/inalte (nu egalizator) are un mare plus.
- Prezenta CD-ului este pe ultimul loc, nu imi va folosi decat pentru a asculta discurile vechi....pe care le stiu pe de rost. Pe undeva nici nu ma intereseaza daca are sau nu CD (Blaupunkt).

2. Si imi trebuie 2 perechi de boxe pe 13" pentru el. Aici sunt pierdut, habar nu am ce sa iau. Banuiesc ca cele pe 3 cai sunt mai bune fata de cele pe 2 cai, nu am de gand sa pun subwoofer sau sa tai din masina pentru a pune mai mari, trebuie sa se potriveasca din prima pe Logan. Nu vreau sa dau o poala de bani pe ele, dar nici sa le cumpar degeaba. Vreau ceva CE MERITA, best bang for the buck. Vreau CLARITATE si nu galagie.

Astept sfaturi / recomandari de la voi. Multumesc !

This post has been edited by Corbu': 8 Aug 2007, 20:18

--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady85btz
post 8 Aug 2007, 21:40
Post #2

Membru onorific

From: Bucuresti

Mai multe informatii/pareri despre modelul de la Blaupunkt poti citi aici:
http://www.daciaclub.ro/Noul-meu-player-Bl...D27-t76498.html

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Corbu'
post 8 Aug 2007, 22:46
Post #3

Membru autentic

Am citit topicul ala si Blaupunkt pare OK. Mai astept pareri despre Sony si despre boxe.

--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
thedragon
post 10 Aug 2007, 20:08
Post #4

Sange de modovean aka GALATI

deci ... sony la Hu si difuri e VARZA ! daca vrei sa nu iti sara Cd-ul sau sa nu iti cari jde cd-uri prin masina Blaupunkt este pefect! difuri http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS502/ bestbuy sau ceva cu putere mare (in caz ca vrei sa le amplifici pe viitor) http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...eme/GZTC_13MK2/

This post has been edited by thedragon: 10 Aug 2007, 20:11

--------------------
dacia 1310 1989
+
Corbu'
post 10 Aug 2007, 20:41
Post #5

Membru autentic

OK 99% sunt hotarat ca HU sa iau Blaupunkt. Insa la boxe e o mica problema: nu as dori cu tweeter separat, nu vreau sa tai panourile usilor sa le bag acolo. Ceva simplu dar care sa se auda bine nu exista? Ceva sa se auda cald, placut.
Astea de exemplu sunt bune ? http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX803/

This post has been edited by Corbu': 10 Aug 2007, 20:51

--------------------
------- ------- -------

+
thedragon
post 10 Aug 2007, 21:26
Post #6

Sange de modovean aka GALATI

da nu trebuie sa tai nici un panou tongue.gif http://www.be-loud.ro/forum/download,id,885.html uite in link si sa vezi unde poti pune tweterele wink.gif daca vrei sa se auda si inaltele iti iei cu tweeterele separat! smile.gif

--------------------
dacia 1310 1989
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th August 2025 - 02:23
Dacia