clapeta care deschide usita din bord, megane
![]() ![]() ![]() |
clapeta care deschide usita din bord, megane
marianGö |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 1 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) handschuhdeckel.jpg ( Size: 7.18k ) Number of downloads: 476 |
||
--------------------
megane
hatchback
2003
|
|||
bujie02ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 07 From: CONSTANTA ![]() |
nu te supara dar despre ce usita este vorba , din poza nu vad mai nimic?
|
--------------------
renault
megane II, 1.5 80CP
2005 sedan, RENAULT F1 TEAM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Probabil se referă la torpedou.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
marianGö |
![]()
|
Asa se cheama, torpedou
![]() Se poate gasi mai ieftin ? Am vazut ceva pe ebay.de, dar din pacate nu sunt pentru megane. |
--------------------
megane
hatchback
2003
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
nici eu nu stiu la ce usita te referi , dar o solutie ar fi la dezmembrari
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
marianGö |
![]()
|
am facut niste poze care cred ca sunt concludente
Attached thumbnail(s) IMG_1508.jpg ( Size: 116.21k ) Number of downloads: 388 IMG_1507.jpg ( Size: 170.26k ) Number of downloads: 329 IMG_1505.jpg ( Size: 88.34k ) Number of downloads: 356 |
--------------------
megane
hatchback
2003
|
|
bujie02ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 07 From: CONSTANTA ![]() |
la fel zic si io la un parc auto de dezmembrari la vreunu trosnit dar acu depinde si de tine si superstitiile tale............ accident alea alea in masina ta
tu decizi DAR NU MAI AI BUCATA LIPSA? CU NISTE POXIPOL SI APOI O PUI INAPOI IN LOCAS SI POATE TINE O VREME SAU CHIAR DE TOT This post has been edited by bujie02ro: 1 Aug 2007, 20:10 |
--------------------
renault
megane II, 1.5 80CP
2005 sedan, RENAULT F1 TEAM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
90 de euro pentru clapeta aia , incredibil
in afara de dezmembrari poti sa incerci si pe la augsburg ( nu sunt sigur daca au asa ceva ) ar mai fi o solutie pe la service-rile mai no name, au o gramada piese de genul asta, eu mai mai apelam la ei cand aveam polo si m-au ajutat |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
Cozminelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 February 06 ![]() |
M-am chinuit ultima saptamana cu problema asta, la un piciorus rupt.
In cele din urma am reusit sa repar usa, motivat de pretul de 450 RON ce mi l-au dat la Renault. Iata instructiunile: - Clapeta nu se poate monta cu tot cu arc, cam cu oricat de multa indemanare. Asa incat usa trebuie desfacuta in cele doua fete componente. E lipita cu un adeziv nu f. puternic, trebuie grija doar sa nu o indoiti. - Capatul axului se rupe de regula oblic, intr-o zona destul de sensibila si, indiferent de adezivul folosit, daca se aplica doar pe sectiunea rupta nu e suficient. - Daca reconstituiti pozitia clapetei in lagar, se observa ca e loc f mult ramas in jurul axului, asa incat aplicarea unui manson MARE de adeziv nu va opri rotirea clapetei. - Adezivul folosit a fost POXIPOL, cu aplicare a unei "camasi de forta" de cca 2 cm diametru, in jurul zonei rupte. Am prins in aceasta masa de adeziv axul, precum si zonele invecinate, care, odata inchise in adeziv, vor impiedica ruperea din nou pe acelasi loc. - Am dat inainte si cu un surub de lemn doua gauri paralele cu zona rupta, care vor functiona ca "nituri" - Se poate si in mai multe straturi succesive. - Se monteaza clapeta in lagar - Se lipesc din nou fetele usii cu un adeziv mai modest ("prenadez") Imi pare rau ca n-am facut poze dar nu e f complicat de reparat. Am incercat mai multi adezivi dar majoritatea nu se fac suficient de rigizi. |
--------------------
Renault
Megane
2003 Dynamique Megane II Hatchback 1.6 16V
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
@marianGo: am tras eu concluzia gresit sau tu stai in Germania? Daca esti in Germania ...nu gasesti tu la dezmembrari un Megane lovit??
Later edit: scuze, am tras concluzia gresit, acuma vad ca esti din Timisoara! This post has been edited by papa_mulo: 4 Sep 2008, 16:40 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
ScoRpiO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 August 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am avut o problema cu arcul.. si am luat de la dezmembrari un torpedou intreg... 100 ron... l-am inlocuit cu totul ca a fost mai simplu. era mult mai complicat sa inlocuiesc doar usa...
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- -
2003 1.6 16V ScoRpiO
____________________________________ Posesor de Renault Megane Bicorp 2.1 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:12 |