Handbrake turn parking stunt
![]() ![]() ![]() |
Handbrake turn parking stunt
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
ionut16031987 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
pun pariu ca loganul s-ar rasturna
|
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
- IF 01 ???
2005 1.4 mpi,/ 1989
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
incredibil
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
![]() This post has been edited by vladrehau: 31 Jul 2007, 19:15 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Misto, l-am mai vazut pe tip in actiune, si cred ca i-am vazut si reclama... Am impresia ca intr-un clip cu Clarkson...
Oricum, ca si la arabi, foarte impresionant ce face el dar si cat antrenament iti trebuie... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Pai nu mai ramane o masina intreaga daca se invata asta la scoala de soferi...
|
--------------------
Dacia
Logan
- BC ## MSU
Preference - 2004 Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
a fost la 5th gear
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Lasa ca la scoala de soferi se invata si parcarea laterala normala, si cati o fac bine ? Mai bine zis, cate ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
parcarea ca parcarea, dar foarte multi ies din scoala de soferi si nu sunt in stare sa faca o plecare din rampa... si stai in coada lor la semafor... si mai prinzi un rosu...
![]() drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
daca se mai arata multe din astea, ne vom trezi cu totii cu masina busita in parcare... de altfel, am vazut idioti care fac chestii din astea iarna, cand e zapada pe jos, chiar in parcarile dintre blocuri; si da, am vazut si cum se izbesc masinile din parcare, cu chestii din astea...
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
- pur pretutindeni!
primavara cu verde crud si albastru
|
|
maniacu_mnc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 250 Joined: 11 September 07 ![]() |
Marfa frate stie omu nu gluma. Dar sunt foarte curios cate masini a bustit pana a invatat
![]() This post has been edited by maniacu_mnc: 11 Sep 2007, 21:36 |
--------------------
ex DSN
Actual: BMW 316i
- PH-86-ELS
1995
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Pana ti se da mana poti sa incerci cu "umflatori" de-alea gel colac, saltele de plaje etc. Apoi treci la corpuri mai dure
![]() Daca nu rastorni masina ![]() This post has been edited by vi_escu: 12 Sep 2007, 13:38 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Prima din postul lui vis-a-vis este dintr-un film cu Jackie Chan. Destul de misto manevra.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
A l e x |
![]()
|
TheSaiLor : Si mai mult decat atat, mi se pare putin "grabita" manevra, la montaj.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumos. Meserias tipul. Suunt impersionat si de Volvo. Se intoarce foarte bine cu frana de mana.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:33 |