Produse de lustruit/curatat exterior-interior, De frecat masina...
![]() ![]() ![]() |
Produse de lustruit/curatat exterior-interior, De frecat masina...
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumim Mutzunache
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Recomandare buna pentru curatarea gainatilor mai aveti ?
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Supermafrasol foarte diluat.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mercic
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Formula 1 - Scratch out - pentru polish - avem putina panza de paianjen pe o bucatica de capota si a iesit super....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Baieti eu va recomand cu caldura produsele din gama Sonax(cele la un pret rezonabil)
http://www.magazinpiese.ro/ |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
octav_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu... dero si cu periuta de dinti am facut fetele de usi ieri sa arate ca noi. Recomand!
![]() |
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
Turtle wax hard shine - usor de aplicat numai neaparat sa fie la umbra masina altfel se usuca prea repede si este greu de lustruit. Protejeaza vopseaua de gainat cel putin din ce am vazut eu la mine acuma nu se mai lipesc mai deloc de vopsea ... cand ploua apa se scurge de pe caroserie... recomand cu caldura
Pentru tapiserie si fete de usi si plastice din masina folosesc elf multi clean ... format tub curata super bine si cred ca e testat pe toate materialele folosite de renault deci nu cred sa fie probleme cu plasticile de pe bord etc.. |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Am folosit Sonax Nano 3 si a iesit super.
E si polish usor pentru zgarieturi, dar si ceara. All in one. A iesit ca noua. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Caut si eu un produs pt tapiterie. Am vazut mai demult era QuickŽn Brite sau ceva de genul asta, cica curata orice. Ma intereseaza sa scoata tapiteria la culoare si sa curat plasticele.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
Berila |
![]()
|
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
Sunt super multumit
![]() produsul folosit este: sonax_polishwax_face.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 834 sonaxpolishwax_back.jpg ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 815 Nu trebuie sa cunoasteti limba germana, important este ca masina arata impecabil dupa folosire. Rezultatul se poate vedea aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=508...dpost&p=1039703 Mod de folosire: Una bucata de carpa 100%bumbac rupta in 2 Cu o jumatate se intinde solutia pe suprafata masinii prin miscari ample, circulare, atat cat sa dispuna intinderea acesteia intr-un mod uniform. Conform instructiunilor de pe verso ![]() ![]() ![]() Aveti grija! In functie de culoarea masinii va trebui sa folositi un alt produs (dupa cum se vede in poza nr. 1, produsul folosit de mine acopera toata gama de gri). Exista, la un moment dat, si o solutie universal-valabila sau "incolora" cum se mai numea, care din pacate nu se mai fabrica. Solutia este dotata la baza cu un mic creion ce se aplica pe zgarieturi dar din fericire nu l-am putut testa. Atentie! Conform sfatului dat de JD la prima intalire reno.ro la care am participat, este de evitat aplicarea acestei solutii pe materialele plastice aflate pe caroserie datorita petelor ce apar dupa uscare. In cazul de fata petele aparute nu au fost de lunga durata, ele fiind indepartate, cu o carpa umeda, printr-o apasare accentuata. ![]() Succes!!! This post has been edited by Berila: 7 Sep 2007, 08:56 |
--------------------
Renault Clio 3
Exception
- B-64-***
1.6 16v
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
ceva pt curatat tapiteria si fetele de usi stiti? dar ceva ce sa se gaseasca in magazine sa nu caut de nebun
|
--------------------
.
.
.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Semit, ai idee de unde se pot cumpara? Pe site se poate comanda, insa e comanda minima de 60 RON.
Am inteles ca au un depozit cu magazin pe Sos de Centura, intre Otopeni si Mogosoaia, insa e cam departe pt mine. Mai exista alt loc? |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca AICI
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:11 |