Mi au lovit masina..., Prima data, nevoie de sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Mi au lovit masina..., Prima data, nevoie de sfaturi
preghicialex |
![]() ![]()
|
||
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|||
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
La politie care a fost "verdictul"? Copie dupa RCA-ul soferului vinovat n-ai primit?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Impreuna cu cele 2 acte primite la politie, ar fi trebuit sa primesti si copie dupa RCA-ul dubitei. Daca nu ai primit, cauta-l pe cel cu dubita sa ti-l dea. Cu aceste 3 acte mergi la asiguratorul RCA, faci constatare, mergi in service faci reparatia, (in functie de asigurator in acest pas e posibil sa mai ai de facut un drum service-asigurator si retur dupa acceptul de plata), iei masina si gata.
Din ce vad eu tot ce este nevoie la tine este reparatie de tinichigerie + revopsire. Culoarea e usoara, se face usor si sunt sanse foarte mari sa nu se cunoasca. O mica atentionare: verifica in service daca prinderile barii au ramas intregi; daca s-au rupt trebuie inlocuita bara spate. Daca vezi ca s-au rupt, inainte de reparatie, mergi din nou la asigurator sa-ti treaca pe foaie si bara de inlocuit. Succes! Daca intampini dificultati poti reveni cu solicitari de sfaturi. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Verdictul a fost ca "autobuzul" marca Iveco cu numarul B-XXXXX a efectuat manevra de depasire pe line continua a autoturisumul IF- XXXX, iar la revenire a acrosat aceeasi masina pe care o depasea (IF - XXXX), fiind proiectat in masinile MS -X1, MS -X2, MS - X3, MS - X4. Printre care si a mea. Toate 4 erau parcate, doar cea pe care o depasea era in miscare.
Copie dupa RCA-ul vinovatului nu am primit. Desi am insistat sa mi se faca. Cica mai nou nu trebuie. Scrie pe procesul verbal seria asigurarii si acceptul vinovatului ca despagubeste auto cu numarul X1, X2, X3, X4. This post has been edited by preghicialex: 14 Jul 2007, 17:23 |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi cu actele alea la constatatorul firmei de asigurare unde avea vinovatul RCA. Ai grija ca sa treaca pe procesul-verbal toate daunele reale ale masinii. Cu actul ala mergi la service si si grija sa ti-o faca cat mai bine, ca doar nu e pe banii tai.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:31 |