Problema, Problema
![]() ![]() ![]() |
Problema, Problema
qzett |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2004
- 32434
|
|||
Keiths |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 25 September 06 From: BUCURESTI ![]() |
o flansa, un amortizor.... nu stiu sa iti raspund dar subscriu intrebarii tale.... SE INTAMPLA SI LA MINE
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Oct. 2006 - MII.2 - Luxe Privilege-clima me, myself and my M2.2
|
|
synaya |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 3 July 07 ![]() |
salut,
si eu am aceeasi problema.in curba cu gropi,bocane ceva in stanga fata si parca se simte si la volan...pot fi amortizoarele,ceva capete de bara,planetare...cei de la service nu am stiut sa imi raspunda...oricum pentru asta trebuie sa multumim celor care au avut grija de "banii dumneavoastra".... |
--------------------
renault
megane 2
2006
|
|
dcsiki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 15 February 05 From: Brasov ![]() |
Ridica masina pe cric sau pe o platforma , sa nu mai stea pe roata aceea , cineva trage de roata in toate directiile si vezi unde este jocul.
BAFTA |
--------------------
VW
Bora
2002 Break older : Renault Megane 1 Classic 1,9 dTi ,Renault Megane 1 break 1,6/16v , Renault Estate 1.5 dCi 80cp
serv new : Ford Focus 1.6 tdci |
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Aceleasi probleme le-am avut si eu. Cauza ... flansele de la amortizor .... schimbate pe garantie in service.
Bafta ! |
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:51 |