Catre Useri, Completare profil...
![]() ![]() ![]() |
Catre Useri, Completare profil...
RIon |
![]() ![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|||
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
nu mai merge sectiunea aia din forum ca d-aia multi nu si-au completat rubricile
|
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Asa e ...
"Fatal error: Call to undefined function: start_nav() in /var/www/daciaclub/sources/classes/class_display.php on line 96" da' neste treburi chestii socoteli ... da io am apucat sa completez ceva acum cateva zile ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Da .. foarte adevarat !
Si eu vin cu rugamintea sa va treceti si localitatea in care locuiti .. Pt RIon: Dar, la urma urmei la ce te astepti ? .. Nu vezi ce user-name-uri au unii ? La denumirile astea fantasmagorice nu te astepti sa primesti si date reale despre userii respectivi. Asta este ! Sunt oameni si oameni. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
RIon |
![]()
|
perfect adevarat, dar trecerea la invision s-a facut de ceva vreme... si oricum, si maine e o zi, nu?
Liviu, ma gandesc ca ar putea sa fie o optiune (sau mai multe) obligatorii la completat in profil, fara sa nu lase userii sa posteze...??? Userii la care ma refer, sunt si din cadrul celor cu 2-3 sute de post-uri... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
E greu sa-i obligam sa-si completeze datele cu masina pentru ca poate unii sunt dornici sa-si cumpere una iar referitor la locatie, parca si vad raspunsuri inteligente ca "In pat", "Acasa" etc.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
RIon |
![]()
|
pai in loc de locatie: localitatea, si apoi se poate edita de catre voi, zic eu. oricum, mai important tipul masinii, desi si locatia, pentru a primi indicatii unde sa caute piese etc. Trebuie incercat.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex @ 12 Oct 2004, 21:33) iar referitor la locatie, parca si vad raspunsuri inteligente ca "In pat", "Acasa" etc. Pai astfel ne facem o idee despre I.Q.-ul acestora. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Acum merge editarea profilului. Ar fi bine sa apara tipul masinii si localitatea. Am vazut multe posturi in care se cer sfaturi dar nu se stie ce fel de masina are respectivul....asa ca ...pierdere de timp. Si din partea lui si din partea noastra.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Slider @ 18 Oct 2004, 11:26) Acum merge editarea profilului. Ar fi bine sa apara tipul masinii si localitatea. Am vazut multe posturi in care se cer sfaturi dar nu se stie ce fel de masina are respectivul....asa ca ...pierdere de timp. Si din partea lui si din partea noastra. salutare tuturor azi m-am inregistrat si eu si merge sa pui si localitatea si masina |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Nu.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Dar, la urma urmei la ce te astepti ? .. Nu vezi ce user-name-uri au unii ? La denumirile astea fantasmagorice nu te astepti sa primesti si date reale despre userii respectivi. Asta este ! Sunt oameni si oameni. Nu sunt obigat sa-ti furnizez datele personale asa cum nici tu ca moderator nu esti obligat sa ma suporti in randurile forumului. Am luat afirmatia ta ca pe o jignire si nu inteleg totusi de ce sunt acuzat , pana la urma abuzez de un drept pe care mi-l confera insasi forumul, deci......astept sa-mi spui de ce sa ma simt jignit ![]() |
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Metalic ... ce ciudat suna
![]() Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni. Imi pare rau ca te-ai simtit jignit , nu a fost in intentia mea. Ce am vrut sa spun este ca pentru mine (parerea mea si numai a mea , daca si altii o impartasesc nu am nici o vina) un om imi apare ca neserios si fara "greutate" in cuvant daca isi ascunde identitatea. Daca ai ceva de ascuns, inseamna ca nu vrei sa imi arati mie , ca interlocutor, cine esti. Asa ca nu imi poti cere sa iti accept opiniile si ideile atat timp cat mie nu imi inspiri incredere. Primul pas in a castiga increderea cuiva este sa TE PREZINTI! (cel putin asa am fost educat de catre parinti/educatoare/invatatoare/profesori). Asa ca daca tu te simti mai bine ascunzandu-ti identitatea .. esti liber sa o faci. Dar sa nu imi pretinzi mie sa te iau de om serios. Bafta! |
--------------------
.
.
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Numele meu este Petre.
|
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Eu zic ca Liviu are dreptate. Daca tinem cont ca pe acest forum in pricipal se cer si se dau sfaturi in ceea ce priveste masinile nostre, eventual ne mai si intilnim si mai si surubarim pe la masini nu vad de ce ne-am ascunde identitatea.
Iar cind cineva intreaba de un magazin sau service unde ar putea gasi o anumita piesa dar nu isi declara si locatia deja este o pierdere de timp..... Parerea mea! This post has been edited by Slider: 20 Oct 2004, 07:37 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu uitam ca totusi topicul asta este unul care nu - si avea rostul. Eu sunt unul care nu aveam completate datele la momentul cand a fost creat, dar nu pentru ca nu voiam ci pur si simplu pentru ca tehnic nu se putea la momentul respectiv (exista eroarea aceea ciudata).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Liviu |
![]()
|
Metalic (Petre) , imi pare bine de cunostinta
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Hai ca join si eu the Club... Salut, Petre!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
RIon |
![]()
|
Au trecut 2 saptamani...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Daddy |
![]() ![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
QUOTE(RIon @ 12 Oct 2004, 21:16) Dragi colegi de forum, va rog insistent - completati toate datele voastre despre autoturismul din posesie, ca sa stim si noi despre ce e vorba in post-urile voastre. Altfel, multe din acestea par ilogice sau cel putin neclare. TOTI vom aprecia efortul. Va multumesc. Aici cred ca este o problema ! Tot forumul este in engleza si nu cred ca toata lumea cunoaste si poate sa faca cele trebuincioase. De exemplu eu nu fac deoarece nu stiu nu ca nu vreau. This post has been edited by Daddy: 7 Nov 2004, 07:46 |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
RIon |
![]()
|
Daddy, cere ajutor, de la noi, de la moderatori sau admin.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu detin autoturism ce scriu? "Nu posed autoturism"
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pune ceva din care sa rezulte asta: o linie, "n-am" , "o sa am " etc
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pieton
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
kid88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 15 Sep 2005, 23:09) Gata!!! multumesc, raman dator |
--------------------
Bicicleta
Shimano
- No Nr Dacă unu e mai prost ca tine fă-te că nu-l vezi !!!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Doriti sa scrie omul orasul , dar scrieti "locatia ",multi desi cunosc semnificatia, printre care si eu ,nici nu baga de seama ce ati vrut voi ca ziceti cu "locatia".
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
RIon |
![]()
|
fara suparare, dar forumul nu e pentru analfabeti.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:06 |