Cine se baga la o intalnire Dacia Logan?, Undeva la munte
![]() ![]() ![]() |
Cine se baga la o intalnire Dacia Logan?, Undeva la munte
adi_serbanoiu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ-05-KFI
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ca imi pare rau ca am vandut Loganu'
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Conteaza motorizarea la Logan? Poate fac un schimb si ma bag si eu la o friptura si o prietenie.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hai mai sa-i acceptam si pe cei cu Solenta ca-s tot de-ai nostrii. Binenteles doar pe cei care declara in scris ca n-o sa nu streseze cu soperioritatea SOlentei fata de Logan.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
la ce loc va ganditi ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
adi_serbanoiu |
![]()
|
EU MA GANDEAM SA MERGEM UNDEVA LA BRAN, UNDEVA PE LA SFARSITUL LUI AUGUST INCEPUTUL LUI SEPTEMBRIE, CA SA AVEM TIMP SA NE STRANGEM.
ASADAR, "IO" ZOC ASA: DORITORII SA SE INSCRIE PANA PE DATA DE , SA ZICEM, 20 AUGUST, LA ADRESA: adi_serbanoiu@yahoo.com. Asta ca sa stim cine cum si cati suntem, sa putem face o rezervare ceva undeva. Totodata ma gandesc ca daca vrea cineva sa ma ajute cu organizarea asta, ar fi super OK. Multumesc. PS: Ii primim si pe cei cu Solenza ... daca pun pe ea un poster cu "Logan is better than Solenza" :-) :-) |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ-05-KFI
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Slider: 22 Jun 2007, 13:01 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma primiti si pe mine cu LowGun?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
daca tot ziceati de Bran, va recomand Vila Bran, e de fapt un complex intreg de vile, locuri de parcare, peisaj superb, preturi de bun simt, conditii bune, teren de tenis, locuri de joaca pentru copii, restaurante, loc de facut foc de tabara seara, superb totul... Daca aveti nevoie de mai multe relatii PM-me.
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Eu ma bag, dar nu ar fi mai onest sa votam locatia?
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
adi_serbanoiu |
![]()
|
Foarte korekt. Sa votam locatia. Propunerea mea ramena Bran, Vila Bran. Foarte dragut acolo intradevar. Cine e pentru? Impotriva? Abtineri?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- BZ-05-KFI
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
cunoscand foarte bine locatia (Vila Bran) eu v-am facut o propunere, voi decideti unde, ce si cum. Oricum, ca si zona, aveti in imediata apropiere castelul Bran, un pic mai incolo Cetatea Rasnov, daca mai mergeti un pic mai gasiti si altele, Cheile Gradistei, etc.
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
Tzutzu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 June 07 ![]() |
Well,la Bran? cand asta? sau e numai pt. vampiri valabil?
|
--------------------
Clio III
gris-platine
2007
- top secret
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
as merge si io!! asta daca imi dau parlitii astia masina pana atunci !!! cu adras nu se stie niciodata
![]() ![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.cazari.ro/Pensiunea_Cetate_Balvanyos_Covasna.htm
Si asta ar fi o varianta. Cine a fost pe acolo stie de ce... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu ma inscriu... aleg tot bran
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
N-am putea sa aducem ideea la viata? Eu as fi amator!...
LE: btw, indiferent de marca detinuta! Membru al daciaclub.ro sa fie! ![]() This post has been edited by paul_damian: 21 May 2008, 23:13 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si eu as vota pentru, cu conditia sa nu existe discriminari in functie de masina detinuta...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu vreau sa ma bag la o intalnire, dar numai cu membrii care detin Dacii cu minim 200 de kile de rugina pe ele. Nu mai noi de 1980.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
La regula de minimis as propune un amendament: din greutatea minima de rugina sa se scada greutatea corporala a posesorului adunata cu cubul sumei litrilor de bere pe care se obliga sa-i bea in prima seara a intalnirii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:59 |