Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Cum v-ati cunoscut marea iubire?, si aici nu ma refer la masini,ci la femei :P

elro
post 15 Jun 2007, 21:05
Post #1

Membru

Group: Members
From: Ct

Deci...sa va aud tongue.gif ,eu nu pot sa incep pt ca inca nu mi-am gasit marea iubire,inca o mai caut blush.gif wub.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cypher4laguna
post 15 Jun 2007, 23:19
Post #2

Honda Driver

From: Bucuresti

Hai ca ma bag... sa fiu eu primul biggrin.gif

In liceu mi-a placut, dar nu am facut nimic cu ea. Ne-am reintalnit 5 ani mai tarziu la terminarea facultatii. Oricum a mai durat ceva vreme si dup-aia pana sa pun mana pe ea tongue.gif

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
Laurentziu83
post 15 Jun 2007, 23:52
Post #3

Membru autentic

Nici eu n-am intalnit-o, dar nu e timpul pierdut, si nici nu prea ii duc lipsa momentan. Am crezut la un moment dat ca am gasit-o, dar n-a fost sa fie. E mai placut cand nu prea pui suflet si nu suferi la despartire. tongue.gif

@Kr3atorU: eu te cred, am doi prieteni care asa si-au cunoscut iubitele, au 3 si respectiv 5 ani de cand sunt cu ele.
Eu m-am lecuit de sportul asta cand am vazut cu ce aratare era sa ma intalnesc. Preferam o babana la 80 de kile in schimb, ar fi fost mai atragatoare.

This post has been edited by Laurentziu83: 15 Jun 2007, 23:56

--------------------
. . .
+
Kr3atorU
post 15 Jun 2007, 23:53
Post #4

Membru autentic

From: Alba Iulia, via Alexandria

Euuuuu, poate nu voi fi crezut, dar pe internet, mai precis pe mirc, pe atunci internetu se rezuma la irc si ceva siteuri ce le foloseam la facultate(calculatoare 286 si ceva pentium cu buton de turbo)... asta se intampla in 1999. A urmat primul revelion impreuna... si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti wub.gif

--------------------
Renault Symbol phase 4 2007 Expression 1.4 8V | GPL
►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
+
elro
post 16 Jun 2007, 10:31
Post #5

Membru

smile.gif haide-ti mai ....curaj tongue.gif

This post has been edited by rcosmin: 16 Jun 2007, 10:31

--------------------
+
sagetator
post 17 Jun 2007, 10:17
Post #6

Membru autentic

From: O R A D E A

Cum? Sansa, soarta, noroc... cine stie. In cazul meu cred ca au participat toate. Important e ca am intalnit-o.

Cum si unde? La scoli. Eram anul 3 la a doua facultate (Farmacie). Eu eram dupa un an de intrerupere (am avut un an greu la Doctorat si nu am vrut sa ma epuizez). Am revenit dupa un an si am vazut-o. De acolo a inceput tot. wink.gif

Bafta tuturor! wub.gif

--------------------
Clio Symbol Fidji dCi 82 CP gri eclipse
Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
+
mister
post 18 Jun 2007, 11:52
Post #7

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Marea iubire coincide cu prima iubire. Dupa, sunt iubiri trecatoare. O iubire ajunge sa se strice printr-o casnicie. Sunt convins, ca mai devreme sau mai tarziu, toti am cunoscut marea iubire.

PS: rau cu rau, da' mai rau fara rau wub.gif

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege - 1,5 dci 100 CP 2006
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
UXE
post 18 Jun 2007, 12:59
Post #8

Modelator

subscriu si eu ....inca nu am intalnit-o tongue.gif

This post has been edited by UXE: 18 Jun 2007, 13:01

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
sqryn
post 18 Jun 2007, 14:12
Post #9

Clio rulezzz

From: München

La mine a fost mai simplu, era chiriasa in apartamentul parintilor, am fost de cateva ori sa iau chiria si dupa aia am trecut si la alte beneficii tongue.gif

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v - B-xx-xxx Alize/1999
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
AlexC
post 18 Jun 2007, 14:46
Post #10

Vrum Vruuum

La munte, intr-o excursie facuta cu parintii la terminarea liceului. Ea era prietena fetei din familia cu care am fost in concediu. Dupa 2 saptamani am inceput sa iesim si... acum 1 an am facut nunta :-)

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
+
mar1an
post 18 Jun 2007, 15:01
Post #11

Membru Lagunar

acum 17 ani intr-o deplasare la Tirgu Jiu.

--------------------
Renault Laguna Nevada 1997;1,8
+
b76bgaarh
post 18 Jun 2007, 15:04
Post #12

Membru autentic

nci eu nu cred ca am intalnit-o...desi au fost cateva tentative.........

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
cmandrei
post 18 Jun 2007, 15:13
Post #13

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Acum aproape 11 ani la o petrecere la ea acasa smile.gif. De atunci ne chinuim reciproc tongue.gif wub.gif

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
elro
post 18 Jun 2007, 22:19
Post #14

Membru

sqryn, icon_mrgreen.gif frumos smile.gif
ma bucur pt voi,eu mai am de cautat sleep.gif icon_mrgreen.gif

This post has been edited by rcosmin: 18 Jun 2007, 22:19

--------------------
+
SorinV
post 19 Jun 2007, 00:15
Post #15

Membru autentic

From: a

la intalnirea forumului dacia -renault...totusi e bun si forumul asta la ceva

--------------------
a a a
+
elro
post 19 Jun 2007, 14:30
Post #16

Membru

apropo de intalniri....Cine este din CT? aici cand sunt intalniri? huh.gif

--------------------
+
Axe
post 3 Jul 2008, 18:39
Post #17

Membru autentic

QUOTE(Kr3atorU @ 15 Jun 2007, 23:53)
Euuuuu, poate nu voi fi crezut, dar pe internet, mai precis pe mirc, pe atunci internetu se rezuma la irc si ceva siteuri ce le foloseam la facultate(calculatoare 286 si ceva pentium cu buton de turbo)... asta se intampla in 1999. A urmat primul revelion impreuna... si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti  wub.gif
*

Nu se poate, pe net ?!!! Eu pe net am avut parte doar de ciompalii, vai stelutzili lor ! smile.gif

QUOTE(sqryn @ 18 Jun 2007, 14:12)
La mine a fost mai simplu, era chiriasa in apartamentul parintilor, am fost de cateva ori sa iau chiria si dupa aia am trecut si la alte beneficii tongue.gif
*

Sa nu spui ca luai si chiria si dadeai si ACOLO ?

Cat despre mine, eram cunostinte de vreo 12 ani dar nu o prea vedeam, pana intr-o zi, cand probabil aveam ochelarii !

--------------------
Renault Megane 1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
+
PhilipMorris
post 3 Jul 2008, 23:06
Post #18

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Cand am vazut-o cat era de buna... blush.gif
Am rezistat, dar, in cele din urma, la un chef s-a lasat cu o discutie interesanta si de acolo am scapat caii. Nu mai tin minte nimic, decat, ca, 3 ani mai tarziu, spuneam DA in fata consilierului de la primarie.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Eggy
post 3 Jul 2008, 23:48
Post #19

calm

cunoscut marea iubire a vietii mele la un revelion dupa "zece intamplari ciudate si o minune" vorba cantecului , avem 1 an jumatate de cand suntem impreuna si planuri mari de viitor blush.gif

--------------------
Renault Clio III 1.6 16v 2007
+
vladd1923
post 4 Jul 2008, 07:46
Post #20

Membru autentic

acum 2 ani inainte de ex de bac la franceza oral, eu nu prea stiam franceza si s-a oferita sa ma ajute. stia f bine... si uite asa au trecut 2 ani si suntem tot impreuna. sper sa tina cat mai mult smile.gif

--------------------
VW Passat 2005 TipTronik, 1.9tdi
+
manucu
post 4 Jul 2008, 10:13
Post #21

Membru autentic

From: Iasi

pe mine m-a "agatat" doamna pe noi2, intr-o perioada in care eram cam pesimist in ceea ce priveste viitorul. doua luni mai tarziu faceam cununia civila, un an mai tarziu religioasa si petrecerea, iar acum am impinit doi ani pe care i-am petrecut foarte bine si asteptam un baietel smile.gif

--------------------
Renault Megane Sedan II 1.6 16V - IS-07-MAN 2006
Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk
+
wolfin
post 4 Jul 2008, 11:52
Post #22

Haha

in facultate in anul 3. eu dormeam pe ultimul rand cand a intrat marea iubire pe usa(era in timpul cursului si m-a trezit). probabil ca eram buimac din cauza somnului. happy.gif si uite asa au trecut 7 ani.

--------------------
pegas 3120 - Curand de provincie ... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
+
adip
post 4 Jul 2008, 13:58
Post #23

Banned

From: Melbourne, Victoria

Dar colegele de forum de ce nu posteaza nici una, au vreo jena, cumva? Nu si-au gasit inca femeia iubita? smile.gif
Cred ca mergea reformulat un pic din "femeia" in "persoana". Ca sa fim politically correct.

Eu mi-am cunoscut iubirea la un revelion, no big deal. Habar n-aveam nici eu nici ea de inscenare, fiindca ni s-a pregatit lipeala de niste prieteni comuni, drept pt. care ma dusesem vai soarele meu, nebarbierit si cu o camasa in carouri necalcata.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
marian-j
post 4 Jul 2008, 17:45
Post #24

Membru autentic

From: Timișoara

Marea mea iubirea am intalnit-o pe culoarele scolii!A trecut pe langa mine si dusa a fost! tongue.gif
Lasand gluma deoparte si la mina faza cu chiriasa se repeta intrucatva .Cu deosebirea ca nu ai mei erau cei ce inchiriau ci vecina de la etajul inferior.Asa ca ma intalneam aproape zilnic cu "chimista"(facea faculta de chimie pe atunci) Azi un "buna" maine un "ciao" poimaine o invitatie la un "nechezol" (cine mai cunoaste termenul! biggrin.gif ) si anul asta in Mai am implinit 22! de ani de cand ne mancam zilele unul altuia! radmasa.gif 3ani in "conculimbaj" si restu' pe acte! wink.gif

This post has been edited by marian-j: 4 Jul 2008, 17:46

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Mihai_E
post 4 Jul 2008, 17:45
Post #25

Membru autentic

la facultate in anul 2 (cind am inceput sa dau p-acolo), acum 12 ani.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
elro
post 5 Jul 2008, 00:39
Post #26

Membru

pt cei care si-au gasit perechea fleur.gif wub.gif kiss.gif ,iar pt cei care inca mai cauta... yupy.gif bababa_rock.gif cheers.gif sofer1.gif ,cat despre mine...sunt prins in ceva icon_mrgreen.gif

--------------------
+
Christu
post 5 Jul 2008, 11:40
Post #27

Membru autentic

@manucu - foarte tare, frate!!!!!!

Bravo!

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
dan22y
post 8 Jul 2008, 09:11
Post #28

Membru autentic

From: B

Acum 7 ani la o iesire la iarba verde care s-a incheiat cu un gratar la ea la cabana. Dupa 5 ani impreuna, ne-am "luat" iar acum implinim 2 ani cu acte legale tongue.gif.

--------------------
R M - B 8
+
Flamingo
post 8 Jul 2008, 10:21
Post #29

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Se spune ca marea iubire este de fapt ultima cucerire.. dar a cui cucerire ? A ei sau a mea ?

Prima iubire am cunoscut-o pe cand eram la Corul de Copii al Radiodifuziunii Romane. Aveam in jur de 12-13 ani. O chema Liliana, ma rog, o cheama si acum dac-o mai trai. Era iubire pt mine, ca ea, nici nu ma baga in seama... In schimb nutrea pentru mine sentimente amoroase una Carmen de ulterior a ajuns sa cante cu trupa Camioane In Multime... piesa aia cu "in plastic e fantastic". Cand ne-am intalnit dupa niste ani buni la un concert, s-a facut ca nu-si mai aduce aminte de mine... biggrin.gif

A doua mare iubire am unoscut-o pe cand eram in liceu si am fost in 2 etape. O data in clasa a X a si a doua oara cand s-a si "daruit" (ca deh, ma iubea si e mai greu cu virginele), printr-a XII a...

A treia, eram la prima faculta (pe care nu am resuit sa o termin)...
Eu 19, ea vreo 22 studenta la Biologie sectia Botanica sau p-acolo... (nu radeti bre) biggrin.gif N-a rezistat prea mult relatia ca s-a combinat cu Bogdan Tomulica, la acea vreme prezentator sportiv la Tele7 ABC. Mdeh, omul era mai copt, iar eu pustan. Normal ca ala i-a tras-o si apoi i-a dat papucii. De curand am revazut-o prin cartier. Ar trebui acum sa aibe in jur de 35-36 de ani. Tot cu ai ei locuieste.

A patra a iubire, imediat dupa cea de sus...
Eu 19-20, ea 17, eleva la liceu, fata de parinti eminenti (tacs-o fiind pe vremuri mana maestrului Gopo). Astia mi-au placut, ma refer la parintii ei. Ma-sa se facea ca nu stie ce facem in camera iar tac-su, dupa ce terminam, ma invita la o tigara in bucatarie si facea misto de mine cum ca el este convins ca in maxim 2 ani o sa ne despartim, ceea ce s-a si intamplat, deoarece dupa terminarea liceului, tipa a intrat in faculta si a cunoscut pe nush ce baiat care provnenea dintr-o familia mai "buna" decat a mea si care baiat nu avea parul lung, nu avea cercel in ureche si nici nu canta muzica rock. wink.gif

Oricum, m-am consolat si eu cu ideea ca am inselat-o cu a doua iubire intr-o deplasare la Sinaia. In schimb ea m-a inselat de mai multe ori. Avea "prietene" care ma tineau la curent, dar eu logic ca nu le credeam. A trebuit sa ma conving cu ochii mei. rolleyes.gif

A cincea iubire, colega la a doua faculta (neterminta nici aia) care m-a ajutat sa trec de cel mai greu an... primul.
Bine, ca noi ne "cunoscusem" inainte sa am eu restante la "toate" cursurile unde m-a ajutat enorm, dar asta este alta poveste. Cred ca mi-a placut pentru ca avea un corp superb si ca aducea un pic cu Mihaela Radulescu pe care multi o detestau si inca o mai detesta. Poate s-a mai adaugat si faptul ca la o petrecere, Banica Junior (la acea vreme insurat cu Raduleasca), s-a uitat la ea si a ramas un pic asa... blink.gif In fine.

M-a inselat cu un vechi amic de-al meu pe care l-am batut candva la mare pt ca m-a uitat la receptia hotelului si nu m-a bagat in camera, eu fiind un pic baut. Ii spusesem... "Adi, am rugamintea ca daca ma ia somnul (bausem all night long iar la receptie incercam sa ma "dreg" c-o bere la 7 dimineata) sa ma trezesti si sa ma duci in camera. fapt care nu s-a intamplat si m-a trezit receptionarea "acompaniata" de politie. Tipul asta nu statea cu mine in camera ci la alta si chiar in ziua aia pleca acasa. Ne-am vazut la vreo luna prin Bucuresti si i-am tras una-n figura... "Asta e pt faza de la mare." Tipul nu s-a suparat, insa a avut grija ca la vreo cativa ani sa i-o traga iubirii cu nr. 5. Culmea, am aflat c-am fost inselat la vreun an chiar de la ea dupa ce ne-am intalnit intamplator si am stat la o bere.

A sasea iubire este nevasta-mea.
Ne-am cunoscut absolut intamplator intr-un bar aflat la subsolul unui bloc din centru. Eu asteptam un amic sa "incheiem" o afacere si care amic nu mai aparea, cand vine la mine o veche prietena sa ma intrebe daca locurile sunt libere. Ii spun ca da, sunt libere, insa o rog sa vada de geanta si haina mea pana ma intorc de afara, unde intentionam sa-l sun pe dobitoul ala sa vad de ce nu vine. DIn bar nu puteam deoarece nu aveam semnal. La intoarecere, ia-o pe Claudia de unde nu-i, iar in locuyl ei, viitoarea nevasta. O salut si ma pun la masa. Imi zice ca locul este ocupat si ca sa "cant" la alte mese, dupa care zambesc si i-o arat pe amica noastra coimuna care se afla la bar sa comande nu-stiu-ce bautura, in fine. Si de atunci am ramas impreuna. La vreo 2 luni ne-am mutat togheter spre disperarea soacra-mii si dupa vreo 10 luni am facut nunta. Puradelul a aparut dupa vreo 3 ani si ceva... Apropo de faculte neterminate... Am reusit sa termin o faculta, ca m-a impins nevasta-mea de la spate... Mdeh, am fost colegi. icon_mrgreen.gif

De curand mi-a dat add pe mes a doua iubire... la care am tinut fff mult. Acum e aproape maritata in Italia (cu un roman) si mai vine din cand in cand in RO. Recunosc, m-au incercat niste sentimente cand am aflat cu cine stau de vorba, pt ca ultima data cand ne-am vazut eram cu nevasta-mea si ea cu al ei la un pahar de vorba... In fine... Auzi la ea... a tinut sa ma intrebe daca imi mai aduc aminte data cand ea a devenit femeie si la figurat... In fine, a fost dragoste mare intre noi dar nah, s-a dus de multa vreme... Acum conteaza "iubirea" din prezent sau cum spunea cineva... "trecutu-i inchis intro casa solida." smile.gif

Hai ca v-am aburit destul... dar tot n-o sa-mi redeschid blogul pe care l-am inchis in urma cu vreo 2 luni si datorita caruia am tot fost gasit de prieteni / cunostinte sau iubiri mai vechi. biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 8 Jul 2008, 11:49

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
dantes
post 8 Jul 2008, 11:37
Post #30

Membru

From: Tzaranoaia

Io de pe plaja tongue.gif ..... blush.gif

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 23:47
Dacia