masina de 8 mil dolari
![]() ![]() ![]() |
masina de 8 mil dolari
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
700CP, face suta in 4.4 secunde, fibra de carbon, consola centrala din neopren, proiectata cu ajutorul unor studenti din germania ... de ce sa dai 8mil de dolari pe ea
![]() PS: nici macar nu e atat de luxoasa |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e vorba de lux ci de raritate si exclusivitate, sunt masini fara pic de lux care se vand cu 2-3 milioane de coco, in schimb sunt masini unde pe maxim 100 000 $ cumperi tot luxul posibil.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
bani aruncati in vant de nebunu care da suma asta
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Nico dCi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 21 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici de fite nu merita masina asta e un kkt pe roti.
![]() |
--------------------
Dacia Logan 1.5 dCi
Renault Megan Sedan
Manager 1.5 dCi 85cp
- B-47-ZHK B-13-NCM
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cu 8 milioane de dolari imi fac o colectie de masini superba. Chiar e o suma exagerata zic eu, cu toti banii de pe lume, nu cred ca o masina merita mai mult de 500k euro...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mie nu-mi place. Trebuie sa fi prea snob sa-ti iei chestia aia (parerea mea).
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu a zis nimeni ca e de vanzare. Acolo zice ca 8 milioane a costat tot proiectul.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Apropo de Maybach asta...in videoclipul melodiei Umbrela ,JayZ conduce "harbul " asta de masina...cum asa ? ca doar nu e scoasa pe piata
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Isi fac si ei reclama, si implicit rap-ul la americani e ca sa te lauzi. Si de acolo incep si ceilalti sa isi doreasca asa ceva, desi e ceva mai greu cu o masina de 8 milioane de dolari. Dar reclamaaaaa
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
SerbanS are dreptate, 8 mil. a costat intregul proiect de cercetare care a fost dat gata in 25 de luni.
Cu siguranta daca masina va iesi pe piata nu va costa 8 mil. ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
1) exista numai una in lume
2) NU va mai exista un al doilea Maibach Exelero 3) fiind numai una, de aia costa 8 mil de $, ca nu se amortizeaza costurile de proiectare 4) Propietarul e firma Fulda, producator de anvelope |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
eu zic c-ar prinde bine rau o masina la un asemenea pret tinand cont cat de multi #&*$@! exista pe lume.Minim 5 bucati si.ar gasi imediat propietari si la noi
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu cred ca in doua saptamani o s-o vedem prin Bucuresti.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
O sa vedem o berlina cu o caroserie asemanatoare cu Exelero...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
E interesanta ... chiar faina ... dar nu prea merita atatia bani
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Masina asta a aparut inca din 2005, la comanda companiei Fulda, pentru a promova un nou model de anvelope pentru super viteze. Pretul mi se pare justificat prin exclusivitatea si unicitatea masinii... e ca orice obiect rar care se vinde la licitatii pentru n-spe milioane de dolari.
Videoclipul care apare se numeste Lost Ones, nu Umbrella, si nu e primul Maybach care apare in clipurile lui Jay-Z (vezi Dirt off your shoulder)... probabil au vreun contract de promovare. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:07 |