Panou sigurante sau becuri arse, 2 dintr-o data
![]() ![]() ![]() |
Panou sigurante sau becuri arse, 2 dintr-o data
aTenTie |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / berlina
|
|||
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
o parte din sigurante le ai in bord....in stanga de tot pe laterala....e o usita....
iar o alta parte din sigurante sunt langa baterie, la motor.... nu stiu care ce face... |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Sigurantele pentru faruri si accesoriile din interior sunt in cutia din interior. NU stiu daca ai sinteza vocala dar pe mine in momentul in care mi s-a ars un bec de pozitie ma avertiza tot timpul .
|
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Uite poziționarea siguranțelor în tabloul interior:
Attached thumbnail(s) sigurante.jpg ( Size: 81.47k ) Number of downloads: 738 |
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
aTenTie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc.
Astazi ma apuc sa ma uit prin sigurante sa vad daca este de acolo defectiunea. Dau o bere (fara alcool), vreau si eu sa fac rost de o documentatie de laguna in Romana sau Engleza daca are cineva. b_gabi vad ca a atasat o imagine cu explicatiile sigurantelor in romana. ** Am verificat sigurantele si nu au nimic, sunt bune. Oare sa fie becurile arse ? Ce fel de becuri trebuiesc ? Au cod ceva, nu sunt xeon. Vreau sa cumpar unul si sa probez sa vad daca sunt becurile arse. ![]() This post has been edited by aTenTie: 10 Jun 2007, 11:16 |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / berlina
|
|
aTenTie |
![]()
|
Am rezolvat.
Au fost arse cele 2 becuri si am gasit si modelul H7 Nu are nimeni documentatii despre Lahuna II ?? Vreau si eu. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / berlina
|
|
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
ia vezi pe aici http://ftp.stalix.ro/renault
|
--------------------
renault
laguna 2
- AG 70 BUB
2001 Privilege 1,8 I 16V
|
|
aTenTie |
![]()
|
DA, super.
Am gasit cred mai mult de cat ma pricep eu. Merci pentru indrumare. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / berlina
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Da....am patit si eu. Nu mai am faza scurta pe dreapta. Am sinteza vocala dar nu m-a anuntat nimic (asa am inteles de mai sus, ca ar trebui sa te anunte). Maine, pe lumina naturala, am sa verific siguranta. Daca e becul ars, e dificila inlocuirea lui?
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Nu e greu deloc sa schimb un bec....pe dreapta trebuie sa dai protectoarea aia de plastic jos (e prinsa in cleme), sa iei jos prelungitorul acela de la rezervorul de spritiera si dupa poti sa ajungi la capacul de la bec pe care-l desfiletezi. Apropo cand dai protectoarea jos vezi ca e sustinuta si de capacul de la uleiul de servo..il desfiletezi si pe ala
![]() ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
Dan73 |
![]()
|
Citisem un topic despre schimbatul becurilor la Megane si intelesesem ca ar fi mai dificil. Ma duc sa cumpar becul si o sa incerc sa il schimb.Merci.
14 Sep 2007, 19:45: QUOTE(sb-55-dan @ 14 Sep 2007, 08:36) Asa o fi in teorie dar daca neamtul ala care a avut masina s-a gandit sa lipeasca tubul ala pe unde se toarna lichid de spalat parbriz atunci sa vezi. M-am chinuit de m-au trecut toate apele ca nu am reusit sa trag tubul ala afara. Am reusit pana la urma sa schimb becul. Daca stiam luam cel mai scump bec insa am pus Bosch de 20 lei. This post has been edited by dan73205: 14 Sep 2007, 19:45 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Tubul nu este lipit. Trebuie rasucit spre stanga si dupa aceea tras.
|
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
Dan73 |
![]()
|
@alex0875: Crede-ma ca la mine e lipit. Se si vede asta.
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
mada74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 12 December 12 From: Timisoara Freidorf ![]() |
in alta ordine de idei ceea ce ma intereseaza pe mine in poza cea cu rosu este pt priza dintre scaune cu vedere din spate si cea din compartimentul de deasupra de la frana de mana???
iar cea cu albastru bricheta tigara + priza din portbagaj????? This post has been edited by mada74: 9 Jul 2015, 05:31 Attached thumbnail(s) sigurante.jpg ( Size: 148.54k ) Number of downloads: 132 |
--------------------
Renault
Laguna 2 cod motor F4P-C7-70
- TM 74 MSY
2001 1.8 16v 86kw 117cp Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 05:26 |