Indicatoare in bord care o iau razna
![]() ![]() ![]() |
Indicatoare in bord care o iau razna
bvirgil |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 9 November 06 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Carminat 1.5 dci
2010 Laguna III Carminat, 1.5 dci
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
mie mi-a facut ceva de genu' asta ...dupa ce am spalat motorul cu furtunu'
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
lup_valentin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 20 September 06 From: Sibiu ![]() |
Am mai auzit de asa ceva... nu vreau sa te sperii... la masini la care s-a umblat la km...
A ta cati km are la bord ? Ai cerut un istoric al masinii inainte sa o cumperi ? Faza cu instrumentele in cazul in care s-a umblat la km ( si cel care a facut chestia asta nu a stiut ce face) e destul de nasoala... pentru ca a dat peste cap computerul de la instrumentatia de bord... si inlocuirea te cam costa undeva peste 300 de euro... Sper sa nu fie asta... |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dci 107CP
Dinamique 2001
|
|
bvirgil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 9 November 06 From: Oradea ![]() |
Am istoricul masinii, nu s-a umblat la kilometri.
Ma gandeam ca e una din problemele de electronica pentru care este renumita Laguna... (Observ ca mi-a disprut si warnul de 10%. Unde s-o fi dus? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Bas|cX |
![]()
|
asa am zis si eu ...dar s-au inselat domnii de la care am luat masina cu 700 km ...adika pe istoric ..ultima data .. masina avea cu 700 km in + fata de cat avea cand am luat-o eu ...asta e prostia mea..eu platesc...data viitoare direct la reprezentanta pt istoric ma duc...
|
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
bvirgil |
![]()
|
Au umblat la kilometraj pentru doar 700 de km??
|
--------------------
Renault
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu, în istoric, între data ultimei vizite în service, și data cumpărării mașinii, pot fi luni de zile, poate chiar ani...
Adică, spre exemplu, să spunem că în istoric, mașina apare ultima dată pe 1 iunie 2006 având 71700 km. Iar atunci când a fost vândută, pe 1 iunie 2007, are 71000 km... ![]() ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 1 Jun 2007, 13:29 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Bas|cX |
![]()
|
era cam un an ,...adica in 2005 avea 113900 ...si cand am luat-o in 2006 avea 113200
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E bine că faci haz de necaz. E mai sănătos.
![]() (probabil avea peste 160.000 km când ai luat-o) This post has been edited by Catalin Marinarul: 1 Jun 2007, 13:36 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- terminati cu istoricul masinii ca si ala poate fi la fel de bine aranjat ca si km, numai puneti baza ca aveti istoricul ca este = cu 0... multi insa nu isi mai bat capul (si nici banii) si fac doar km... bvirgil este dusa partea electronica si nu ai ce sa faci... este chestie de programare, de biti... comunicare multiplexata... odata dat peste cap nu se mai poate face nimic (nenea care a umblat nu prea stia ce face)... nu este vorba de nici un contact imperfect si nici de ''renumite probleme'' care sincer sa fiu nu prea sunt multe si nici mai grave decat la alte marci... cauta la dezmembrari un bord si rezolvi problema... in Germania se invart in jur la 150 EUR cele fara display-uri centrale si 250 cu... daca vrei sa pastrezi km actuali trebuie desfacut si inclocuit un ''gandac'' care se afla undeva in partea dreapta sus cum te uiti pe placa electronica, bafta!
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
bvirgil |
![]()
|
Ma gandesc ca daca s-ar fi umblat la bord as avea tot timpul erori si probleme. Dar asta nu s-a petrecut decat de 2 ori timp de o secunda dupa care totul a mers normal. Alte variante?
|
--------------------
Renault
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- nu e chiar asa... aici nu vb de un aparat care ori merge ori nu... e mult mai complex, daca vrei sa fi absolut convins de a fost umblat ori ba da-l jos, desfa pana la placa electronica si verifica ''gandacul'' de km... nimeni pe lumea asta nu il poate relipi pe placa cum este el din fabrica... si nici nu se poate umbla in el conectat in circuit... crede-ma ca stiu ce spun
![]() - in plus din ce spui tu treaba e clara... se reseteaza memoria... si intra intr-un fel de autodiagnoza... asta da bine de gandit mai ales ca tabloul de bord este autodiagnosticabil exact ca si sistemul de navigatie Carminat... mai pe scurt independente de diagnoza CLIP This post has been edited by laguna_2_interceptor: 2 Jun 2007, 16:00 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 04:09 |