bucsi spate, de la telescoape
![]() ![]() ![]() |
bucsi spate, de la telescoape
zeusplace |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.9DCI 88kw
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu se dau separat bucsile respective.
Dar imi vine greu a crede ca s-au stricat alea si amortizoarele sunt inca bune. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
zeusplace |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 13 May 07 ![]() |
iti zic eu ca amortizoarele nu au nimic, sunt ca si noi
mecanicul a ridicat masina si a miscat de rotile din spate stanga-dreapta si a zis ca sunt duse bucsile alea de la bara,apoi a miscat de roti sus-jos si a zis ca sunt uzate bucsile de la telescoape(deci nu sunt duse detot da sunt uzate) Am vazut si eu cand a miscat si intradevar erau cam moi bucsile alea,se misca parca prea usor telescopul inele.Daca asa de usor trebuie sa se miste va rog sa-mi spuneti sa nu-mi mai fac probleme. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002 1.9DCI 88kw
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Oricum n-ai de ales. Nu se vand, cel putin la reno, ca reper separat.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:05 |