Capac Airbag sofer, defectiune
![]() ![]() ![]() |
Capac Airbag sofer, defectiune
sobolanu' |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2003, 1,6L, 16V
|
|||
madmax1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 2 March 06 From: bucharest ![]() |
eu nu am patit inca. desi nu m-ar mira la cat de daramata e masina asta. dar gagica aia de pe capota e beton
![]() |
--------------------
renault
clio
bicorp 2003
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sobolane.. megane 1 sau 2 ?
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
meg 1 probabil ca si la scenicul meu a crapat pe langa clanxon, dar eu clanxonez mai agresiv cred
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu banuiesc ca ar fi 1.. ca la 2 nu mi se pare problematic capacul..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
Conform primului sau mesaj pe forum, se pare ca e vorba de Megane Clasic.
sobolanu', daca o sa claxonezi doar la fiecare a doilea semafor, un capac de volan o sa te tina 4 ani ![]() |
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca faci tu ceva cu tipa aia din poza pe capota masinii de tot da sa iti sara airbag-ul... e din cauza socurilor...
![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
bebeo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 15 March 06 ![]() |
Lasati-l incolo de defect, uitati-va la poza... e bestiala.... ma si vad la volan... aoleu ca vine nevasta-mea
![]() |
--------------------
Megane II Renault Symbol Fidji 2005, 30.500 km la 09.05.2012
Renault Fluence Privilege 2011 13.000 km la 09.05.2012 |
|
sobolanu' |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 September 06 From: Bucuresti ![]() |
E megane 1 fratilor iar modul meu de claxonat nu cred ca e chiar atat de brutal. Oricum, chiar sa stau cu degetul pe claxon non-stop si nu cred ca ar fi trebuit sa se intimple chestia asta. Si apoi - de ce primul a tinut 3 luni iar al doilea 3 ani ? Ca sigur nu mi-am facut transplant de deget !
|
--------------------
Renault
Megane
2003, 1,6L, 16V
|
|
jocherjocher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 17 July 09 From: prin lume ![]() |
aceeasi problema o am si eu (megane classic)....crapatura fina a capacului de la airbag de la stanga la dreapta (sa fie vreo 10 cm).....intrebari: este afectat cumva pe viitor aibagul/functionarea lui?.......se poate schimba numai capacul?.....in bord nu e nici un martor aprins...daca s-ar deteriora airbagul (intrare praf, etc) ar fi semnalizata defectiunea in bord?...multumesc anticipat pt raspunsuri
|
--------------------
Peugeot 207
Dacia Logan
Ford Transit
|
|
2autocargo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 August 09 From: Baia Mare ![]() |
Se pare ca e o problema comuna...Si eu am avut un Megane cu aceeasi problema.
|
--------------------
Renault
Laguna
2000
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Nu cred sa aiba ceva airbag-ul din cauza crapaturii...
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.918 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Si la a mea au aparut niste crapaturi mici, perpendiculare pe taietura pt airbag, exact la capete, nu ma deranjeaza insa, ca de vreo patru ani de cand au aparut nu au avansat in lungime (au cam 3 mm fiecare)...probabil e din ciclul "asa face toate"...
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, si la fostul Scenic a aparut o crapatura, in stanga volanului. M-am gandit ca claxonez cam des
![]() A crapat in primul an de utilizare si a ramas la fel pana cand am vandut masina. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 00:38 |