A murit si Ralu Filip, Blestem sau providenta?
![]() ![]() ![]() |
A murit si Ralu Filip, Blestem sau providenta?
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Cum sa moara?
![]() LE: Chiar a murit ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Duyu: 23 May 2007, 09:25 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta da soc! Nu-mi vine sa cred!
![]() Fratilor, avea doar 48 ani! Dumnezeu sa-l odihneasca! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa-i fie tarana usoara! Pacat, ca era tanar....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
l-au blestemat prea multi...
rip |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
SI ACUM....PARAZITII in memoria lui...
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Si eu l-am......cand vara trecuta s-a bagat in fata, la coada din vama dintre Bulgaria si Grecia, dandu-se drept ministru(impreuna cu pianistul Dan Grigore).Cei care au prin coada de acolo stiu ce inseamna sa stai 4 ore la 45 grade si sa se bage astia in fata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
unu la mana se numea RaLu Filip! si nu va mai luati de Realitatea.....ca ne simtim lezati in amor unii de pe aici.
R.I.P. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ralu am scris, sa-ngalbenesc (sau cel putin asa am gandit), nu stiu de ce a iesit, Radu...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
R I P
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
beraru_010384 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 15 May 07 ![]() |
dumnezeu sa-l odihneasca
|
--------------------
Dacia
DUSTER
- B721CVA
1.33 Tce 150cp
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(kAndrei @ 23 May 2007, 09:56) Am deslusit cazul... Pare-se ca un distins moderator (care a crezut ca le stie el pe toate) a facut modificarea in titlu. Daca nu s-a sesizat, poate macar sa stearga precum ca am editat primul post (de aici se subintelege ca si titlul), sa rezulte ca am scris bine initial. Daca nu aveam notificare la mail, credeam ca am innebunit, ca nu mai stiu ce fac. (astept scuzele de rigoare) ralupl5.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
L-am injurat rau de tot pentru multe din deciziile CNA-ului. Dar asta pe plan profesional.
Ca om insa, era destul de tanar, deci RIP. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte.
|
--------------------
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pacat, ca era tanar...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai buni, mai răi, o soartă avem!
Odihnească-se în pace! |
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte! Atentie pentru fumatori: cei care fumati 3 pachete de tigari pe zi aveti toate sansele sa sfarsiti ca Ralu Filip!
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
mihai24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 11 October 06 ![]() |
Sau cei care mancati grasimi in exces.R.I.P
|
--------------------
volvo
s60 2.0T
- sv-09-gkf
2002
|
|
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca !
P.S. zic si eu : ATENTIE FUMATORI !!! Daca de voi nu va pasa, sa va pese de familie! |
--------------------
Dacia
SuperNova
- 3 - IS - 4817
Fosta Europa
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca! Prea repede s-a intamplat.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Stai linistit ca nu sunt genul care sa faca d'astea. Eu ti-am zis doar. Si sunt de acord sa punem capat discutiei.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() Sa-i fie tarana usoara-DUMNEZEU sa-l odihneasca! l.e: am primit si eu primu negativ...chiar la postu asta.....nu stiu de ce, da macar te puteai semna ![]() This post has been edited by ady85btz: 24 May 2007, 00:29 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
A murit asta si nu a murit Adrian Paunescu? Pfua.............sa fie sanatos acolo unde e
This post has been edited by Mutzunache: 24 May 2007, 07:03 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 21:54 |