[VAND] Detector radar "low cost" :)), Black Spiderzz BZZ-150
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Detector radar "low cost" :)), Black Spiderzz BZZ-150
dunhill |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 December 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) bzz150.jpg ( Size: 4.62k ) Number of downloads: 224 |
||
--------------------
Skoda
octavia
- b XX XXX
|
|||
cookie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
Detectorul e nou? Are garantie? Se poate proba?
|
--------------------
dacia
LOGAN
- B CC LLL
2005 AMBITION
|
|
dunhill |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 December 05 ![]() |
Este aproape nou! L-am cumparat acum aproape 3 luni. El, teoretic e in perioada de garantie, practic insa... in ziua in care l-am cumparat, am aruncat ambalajul la gunoi fara sa-mi dau seama ca certificatul de garantie este inauntru...
![]() Cred ca totusi s-ar putea rezolva si cu garantia, in caz ca pateste ceva... l-am cumparat de la o firma serioasa si banuiesc ca au o evidenta cu, codurile produselor pe care le-au vandut ei.. A mers foarte bine pana in prezent, n-am avut probleme, radarele le detecteaza excelent, insa, ca orice detector "ieftin" mai da si alarme false, insa iti poti da seama f. usor ce e fals si ce nu, plus ca in timp inveti zonele cu alarme false... Momentan nu mai merge pt. ca am vandut masina si pana vine cea noua, n-am la ce sa-l folosesc ![]() Se poate proba, fara nici un fel de probleme, nu are nici un defect.. il vand pt. ca am primit cadou de la o cunostinta unul mai scump si mai performant.. si cu asta, nu mai am ce face.. ![]() Am la el toate accesoriile, cablu de alimentare, ventuze de prins in parbriz si ariciul de prins pe bord.. |
--------------------
Skoda
octavia
- b XX XXX
|
|
cookie |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 14 February 06 From: BUCURESTI ![]() |
Ultimul pret care este?
|
--------------------
dacia
LOGAN
- B CC LLL
2005 AMBITION
|
|
sobolanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 August 05 ![]() |
Ofer 150 lei.
|
--------------------
dacia
1410 LI
- B-21-SAL
|
|
cookie |
![]()
|
L-ai dat? Il mai ai? Nu ai mai dat niciun semn. Astept un raspuns. Merci
|
--------------------
dacia
LOGAN
- B CC LLL
2005 AMBITION
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
De la ce distanta detecteaza ?
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd August 2025 - 21:25 |