probleme iar(noroc ca sant calit), ambreiaj,vibratie la 1200-1300 de ture,
![]() ![]() ![]() |
probleme iar(noroc ca sant calit), ambreiaj,vibratie la 1200-1300 de ture,
przamfiri |
![]()
|
||
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|||
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
SALUT
Vedeti cat mi-a trebuit sa gasesc (singur) vibratia asta ,la 1200...de ture,de pe 15 mai pana aseara cind dintr-o prostie mi-am dat seama ca vibra filtrul de aer si atingea de caroserie.Si cind ma gindesc cat de tantalau am fost....am verificat toate alea, TAMPOANELE.... si nimic . Acum ,presul de cauciuc ,de la vechia masina (care am vandut-o,si l-am oprit)mi-a fost de mare ajutor ,l-am taiat cu o foarfeca si l-am bagat intre filtru de aer si caroserie si ADIO VIBRATIE !!!!!! Mama ce urat facea imi venea sa...... Ps Vibratia aparea doar cand se incalzea motorul,asta ca sa stiti poate pateste cineva ca mine. Aseara pe vijelia aia imi venea sa o bag in casa pe lagunita mea of of of. dar m-a ferit Dumnezeu, gand pe Casco fratilor ca altfel este de rau cu cidateniile vremii dar na noi am vrut ca americanii si uite na acum furtuni,parade de homosexuali...... This post has been edited by przamfiri: 27 Jun 2007, 19:16 |
--------------------
renault
|
Dan_laguna |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 16 February 05 ![]() |
Parinte nu te supara pe mine,dar adaugand un cauciuc intre filtru aer si capota nu rezolvi mare lucru.Verifica prindere ffiltru aer (adica suruburile),suportul carcasei de plastic (sa nu fie deformat sau rupt) .Asa remediezi cauza nu adaugand "piese".Sarut mana.
|
--------------------
renault
laguna 1,8 16 v
1998
|
|
przamfiri |
![]()
|
PAI NU AM PUS INTRE EL SI CAPOTA CI INTRE EL SI CAROSERIE(PARTEA DE SUS)
SURUBURILE SANT STRANSE AM VERIFICAT DAR O SA VERIFIC SI SUPORTII CUM ZICI TU. MERSI PENTRU SFAT STIMA !!! |
--------------------
renault
|
przamfiri |
![]()
|
Dan_laguna,jos palaria,ai avut dreptate suportul de cauciuc in care intra filtrului de aer(cel de sus,spre capota)era... lipsa si de acolo aparea vibratia...
|
--------------------
renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:11 |