Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

HALKIDIKI - KASANDRA - SUNT AFECTATE STATIUNILE ?

justy
post 14 May 2007, 20:46
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Cred ca foarte multi vor dori sa mearga in statiunile din Halkidiki, bratul Kasandra. Anul trecut in august a avut loc un incendiu puternic care a afectat cateva statiuni din sudul peninsulei: Polihrono, Hanioti, Pefkohori . Are cineva date concrete despre zona aceasta? stiti cum au fost afectate aceste statiuni sau poate anumite pensiuni si hoteluri? Poate ii ferim pe multi conationali de vreo teapa. care aveti noutati fiti de folos!

--------------------
FORD FOCUS 2001 TOURNIER
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gabriel_TMF
post 15 May 2007, 09:52
Post #2

membru cu bun simt

mergeti linistiti, nu sunt nici un fel de probleme. eu am fost anul trecut in hanioti la pallini beach chiar in timpul incendiilor. ai nostrii prezentau la tv focurile si spuneau, "Halkidiki in flacari" de era gata gata sa nu mai plecam. acolo nici un fel de probleme in afara de niste autospeciale de pompieri care stateau la intrarea in statiune, si o data pe zi un elicpoter care survola zona, nimic nu amintea de apocalipsa prezentata de posturile tv romanesti. arsesera este adevarat niste paduri pe un versant de munte, dar destul de departe de statiuni. doar de o singura pensiune, repet pensiune nu hotel, se apropiase focul destul de periculos, dar nici acolo nu se intamplase nimic. cred ca se incerca si un fel de antireclama statiunilor grecesti din halkidiki. am stat 11 zile si nici o pala de foc nu ne-a deranjat. a fost super, nu am vazut turisti sau localnici panicati sau care aveau de gand sa paraseasca zona. concediu placut!!!!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,4 2005 laureate - B 47 TMF
+
cosad
post 15 May 2007, 17:41
Post #3

service advice

Am fost anul asta si abia se mai vad urme

--------------------
dacia solenza - B-**-***
+
sobolanu'
post 17 May 2007, 08:07
Post #4

Membru incepator

From: Bucuresti

la Kassandra Palace a stat cineva ? De pe site-ul lor plaja pare nisipoasa si mare...

--------------------
Renault Megane 2003, 1,6L, 16V
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th April 2025 - 19:17
Dacia