Benzina in loc de motorina cu consecinte grave
![]() ![]() ![]() |
Benzina in loc de motorina cu consecinte grave
dragos clio&astra |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 7 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1.5dci Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
|
|||
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pfff... crunt sfarsit pentru o bijuterie de motor.
Incredibil ca se poate intampla asa ceva... Cand ai o masina cu un asemenea motor diesel parca te imbie sa-i faci mereu plinul, cu cea mai buna motorina. Ma rog, se mai intampla si greseli. Nu ma pot pronunta asupra restului de stricaciuni la motor, cred ca numai mecanicii de service vor putea spune, dupa inspectia motorului. Pentru piese mai ieftine... daca faci o scurta cautare vei gasi cateva topicuri cu cateva adrese interesante (in afara celebrelor Augsburg, Al Padrino, Meteor, etc.). Cred ca nu trebuie ignorate nici parcurile de dezmembrari, cu putin noroc cred ca aici se poate gasi un chilipir. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
FederalMogul |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 13 June 06 From: TM ![]() |
esti sigur ca sunt duse injectoarele? am si eu un prieten cara a patit la fel dar nici vorba sa trebuiasca sa schimbe injectoarele. vezi sa nu cumva sa te ''lucreze'' baietii de la service
|
--------------------
Renault
Megane 3 RS
2013
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Injectoarele nu, dar pompa de inalta presiune sigur se duce...si daca a iesit span...si a apucat sa infunde injectoarele....eu asta nu pot sa pricep cum nu te uiti la pompa ce compustibil bagi???
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nasol. Sper, ca cei din service sa nu fie nevoiti sa-ti spuna: E dus tot motorul. Am avut un coleg (prost dealtfel) care a alimentat o Skoda Fabia cu benzina. Masina avea aproximativ 50.000 km. Am inlocuit tot motorul. O distractie destul de scumpa. Aprox 5000 euro.
|
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
danmegane |
![]()
|
![]() om cu 3 facultati: educatie fizica si sport Group: Members Posts: 143 Joined: 13 March 07 ![]() |
ahhhh...nuuuuuuuu..beleaua asta cu span in instalatie am trait-o si eu.. e groaznic.
Pompa de injectie s a stricat 100% din cauza benzinei, ei ii trebuie in permanenta motorina deoarece se greseaza cu motorina asta iar cum benzina este mult mai subtire s-a atins fier pe fier si a generat span in toata instalatia de injectie si alimentare. E foarte greu cu injectoarele, deoarece motorina trece prin injector printr-un "loc" f f f ingust si e de ajuns sa dea injectorul putin span pe retur si nu va mai tine presiunea in veci. Segmentii si pistoanele n-au fost afectati, doar injectia si alimentarea, adica: pompa de injectie, injectoarele, rampa de injectoare, conductele de alimentare si rezervorul. Pt problema asta trebuie s-o repare singur, nu? s-au ...? Daca vrei te pot ajuta pt ca si eu sunt patit si am studiat toate variantele posibile(cred eu). |
--------------------
renault
clio II
2005 1,5 dci-65 c.p. Megan bicorp 2005 expression 1,5dci
Modus expression 2005 1,5dci |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Uite dragos clio&astra, o ocazie extraordinara s-a ivit. E cineva la bursa care vinde 4 injectoare de 1.5 dci si o pompa de motorina. Pretul e super accesibil zic eu..nu ii fac reclama, dar m-am gandit ca daca tot am citit la bursa poate iti este de ajutor: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=73482&hl=injectoare
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
danmegane |
![]()
|
![]() om cu 3 facultati: educatie fizica si sport Group: Members Posts: 143 Joined: 13 March 07 ![]() |
ce a mai facut prietenul tau cu masinuta?
|
--------------------
renault
clio II
2005 1,5 dci-65 c.p. Megan bicorp 2005 expression 1,5dci
Modus expression 2005 1,5dci |
|
dragos clio&astra |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 7 January 06 ![]() |
Deocamdata nimic,dar e f probabil sa fi suferit si partea mecanica.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2004 1.5dci Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
|
|
B58RTP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 May 07 ![]() |
Am patit si eu acelasi lucru...nu stiu unde ma gandeam si am apucat sa bag 6 litrii de benzina in loc de motorina....am facut apoi plinul cu motorina la sfatul unor prieteni.Am facut deja 400 de km si motorul merge ok, am si apucat sa bag inca 10 litrii de motorina ( am ales una de la lukoil mai proasta,neaditivata).Sper sa ma tina injectoarele! Nu spun ca de atunci parca am ace in talpa, nu mai trec de 2000 de ture, intreb pe cine gasesc ce se poate intampla...cineva mi-a spus ca o cucoana a bagat vreo 15 litrii intr-un golf 5 tdi...au pus 1 litru de ulei de motor si au completat cu motorina...acum cica merge perfect. o intrebare am si eu...motorina se amesteca cu benzina? cei mai multi spun ca da...dar as vrea un raspuns argumentat, nu supozitii...
This post has been edited by B58RTP: 2 Jun 2007, 03:39 |
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stai linistit ...cantitatea de benzina care ai pus-o tu este neglijabila...continua sa tot completezi cu motorina si in mod sigur nu is se va intampla nimic...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Se amestecă... Am scris în alt topic, am scos un asemenea cocktail dintr-un 320D (15litri benzină peste vreo 5 de motorină), l-am pus în bidoane de câte 5 litri și a stat pe balcon vreo 2 săptămâni, fără să se separe...
Cantitatea pusă de tine e mică, nu cred că mai e cazul să îți faci probleme... până data viitoare... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
B58RTP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 May 07 ![]() |
multumesc de sfaturi...oricum, de acum incolo o sa casc ochii de fiecare data cand alimentez!
|
--------------------
renault
clio symbol
2006
|
|
tomalaw2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 June 06 ![]() |
Ptr Danmegane : Cum ai rezolvat problema cu pilitura? Cat a costat? Si eu am aceiasi problema. Am deschis si un topic. Poate imi dai un sfat ceva, ca ma costa de ma rupe...
![]() |
--------------------
Megane II
Hatchback 1.5 dci
2003 Megane 1 1.6 16 V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:35 |