1 Mai in Parcul Izvor, Tara de oligofreni; atentie, si ei voteaza!
![]() ![]() ![]() |
1 Mai in Parcul Izvor, Tara de oligofreni; atentie, si ei voteaza!
Dany |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
- B 00 XXX
2009 / Dynamique "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Traim in rromaniaaaa..."cea mai respectata tara dupa mamapond"!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
-asta e electoratul romanesc. ii dai un carnacior si o bere si te pupa si in ****
-hal de tiganie ce a facut psd -nota 10 stirilor pro tv -sa gaseasca cineva aceeasi stire dar difuzata de baetii de la antena 1, reiese exact pe dos, cum ca ce bine a facut psd, viva psd -mie sila Cam astea ar fi ideile. Mai departe trageti voi concluzii ![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
mda...trist dar adevarat...
Eu cred ca nici Nea Ilie nici unul dintre acei dragi cetateni din clip nu poarta vreo vina. Vina o purtam noi datorita indiferentei totale de care dam dovada cand vine vorba despre drepturile noastre. Nu mai vorbesc de manipularea in masa ce se poarta in Romania. Nu mai vorbesc nici de indiferenta tinerilor vis-a-vis de vot. Dar asta e Romania si cu asta defilam cu speranta in mai bine... This post has been edited by eudin_umarian: 5 May 2007, 13:10 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
- ? 00 ???
2006 Ambition stiu ca nu stiu nimic!
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Bine zis asta cu indiferenta tinerilor vis-a-vis de vot. Daca ar avea cu cine, ar merge mai multi la vot...
![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Dany |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
DAN_DANIEL - in primul rind judecind dupa avatar ma bucur sa vad ca apreciezi muzica buna.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
- B 00 XXX
2009 / Dynamique "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
Mult sub IQ-ul unui peste? Noo! Esti prea optimist!
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
- ? 00 ???
2006 Ambition stiu ca nu stiu nimic!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bre dany.. stii cum e romanu' la mokaneala... si dupa aia.. cine a facut cinste .. TRAIASCAAA !!
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
ce distrusi! si eu am fost acolo am mancat mici si am baut o bere dar pentru asta nu mi-am schimbat optiunea politica.In plus micii si berea nu erau gratis sa nu credeti ca se dadeau moca un mic era 15000 si berea 30000 tuborg la cutie.
iar saracul acela care nu prea era in deplinatatea facultatilor mintale nu prea ai ce sa ii ceri .Cand eram acolo la coada la mici si bere stateam si ma uitam la lume si cred ca erau toate cartierele rahova,ferentari, salaj cu toti locuitorii ei exotici de iti era frica sa nu te faca la buzunare. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Vai .... lor!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 14:06 |