Practici bune cand mergem la concesionar...
![]() ![]() ![]() |
Practici bune cand mergem la concesionar...
alinescoo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 25 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2 1.9 TDI
2007
|
|||
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Scuze de off topic, dar mor de curiozitate alinescoo
![]() ![]() Deci care va fi alegerea ta pana la urma? 85 sau 105 cai? ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
alinescoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 25 March 07 ![]() |
Da,
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2 1.9 TDI
2007
|
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Credeam ca este cam acelasi cuplu (vezi 85 E4 si 100 E3), dar nu, este vorba de 240Nm! Cu 20% mai mult decat motorizarea E3. Mi se pare o varianta foarte buna.
Chestia cu cadourile de la dealer, hm, era un banc dragut cu un bou care trece pe drum, se uita la o vaca, trece mai departe, trece si a doua zi, se uita, trece mai departe, pana cand vine un magar, se uita la vaca, o f..., morala: Dacat bou mai bine magar! Asa ca in primul rand spune-i ca nu esti foarte convins, pune-l sa-ti recomande ceva, apoi carcoteste despre diverse chestii (bielete, flanse, manere). Dupa toate astea, daca nu marseaza singur, cere tu: am auzit ca unii dealeri au bunul obicei de a oferi: blablabla - lista cea mai lunga de pe forumul asta, am vazut ca avem un coleg supernegociator, care mai avea putin si lua masina gratis ![]() Cum eu nu sunt chiar magar (da' nici viceversa ![]() Si nu neaparat aspectul financiar e important, ca de, unde merg 19k euro, mai merg cateva milioane, cat pentru palmares ![]() This post has been edited by mannick: 1 May 2007, 14:46 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ok, daca afli ceva noutati despre 1.5 dci 105 cai, spune-ne si noua, chiar sunt curios daca are 6 trepte....ar fi un avantaj...nici pe site la renault franta nu gasesc daca are 5 sau 6 trepte...
Cat despre bonusuri, ai putea sa intrebi direct daca ofera ceva, spune-le ca ai cunostinte care au primit senzori de parcare, covorase si tot tacamul...nu stiu daca e indicat sa incepi ca masina are probleme, ca pica aia, pica ailalta...nu prea merge, adica tu iei masina oricum, chiar daca tu stii ca sunt exemplare care au avut probleme; dealerul stie ca ai venit sa cumperi o masina pentru ca vrei si nu pentru ca iti da el ceva bonusuri ca sa treci cu vederea unele defectiuni care apar razlet. Scuze de exprimare, e cam alambicat spus ![]() |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
mannick |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
Pe renault.fr, configurand un Privilege 100 Dci rezulta o cutie de viteze cu 6 trepte. La 105 cp / 240 Nm cred ca asta este variante optima. Culmea este ca masina iese mai grea cu peste 40 kg decat 1.9 Dci. Vom vedea cum e la noi.
Cat despre concesionar, da, la fel de bine poti specifica de la bun inceput ca exista "superoferte" in alte parti, dar intr-un oras mai mic, unde este doar unul singur, mai greu. This post has been edited by mannick: 1 May 2007, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sa-ti zic cum am facut eu
m-am dus la dealer si i-am zis ca vreau un megane cu optiunile astea, etc.....si ca deasemenea vreau si am subliniat VREAU! ceva promotional din partea lui, eu sunt genul care se bucura la chestii din astea. pe langa masina mi-a dat alarma pe card, covorase cauciuc,breloc. cat de cat a fost ceva. se spune ca este de bun augur sa oferi ceva gratis la o achizitie de masina, acolo cat sa-ti ia ochii incearca la fel am facut si cu momentul de asteptare al masinii, i-am zis ca la dealerul X masina vine in 2 luni, eu nu am timp de asteptat, la voi cat dureaza? si am primit masina in 1 saptamana... bafta si fi cu tupeu ca ai de castigat! |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Daca optiunile dorite pur si simplu nu sunt pe stoc, degeaba te duci cu tupeu. Daca ai fi vrut un Megane cu trapa si fara clima de exemplu, care o pun mai toti, cred ca ai fi avut mai mult de asteptat. Partea cu subliniatul lucrurilor promotionale tine de obicei, pur si simplu ii spui ca alt dealer ti-a oferit asa, el ce iti ofera. Se discuta mai mult de asta pe alt thread, poti citi si acolo.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
alinescoo, citeste si aici: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=408...ndpost&p=893459
Ca idee, stabileste clar toate detaliile de la inceput. Ochii cat cepele si sa ai bafta de dealer cu bun simt. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Sugestie - nu iti monta senzorii si alarma oferite de ei, cand am aflat ca le monteaza ei am renuntat si bine am facut, uita-te pe aici cati se plang de montaj aiurea, reactii ciudate ale alarmelor, zgarieturi, blablabla (exact la ceea ce ma gandeam si eu ca patesc), eventual daca chiar vrei aceste lucruri, macar intreaba daca ti se pot monta din fabrica, acolo sunt montati bine acesti senzori si daca ti se vor vopsi in culoarea barii sau caroseriei.
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 10:41 |