Janta lovita, se mai poate face ceva
![]() ![]() ![]() |
Janta lovita, se mai poate face ceva
zapata |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|||
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Se poate reconditiona (indrepta) si vopsi. Eu mi-am indreptat jantele la o vulcanizare pe 1 mai (super baietii) in jur de 50-60 ron/buc indreptat janta de 17. Oricum jantele originale de renault sunt proaste (moi). Eu le-am tot indreptat, pana am renuntat la ele...
iar de vopsit se poate, eu le-am vopsit pe toate 4 cu 100e |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
zapata |
![]()
|
Am uitat sa precizez ca am jante aluminiu 16" tip Tuxedo.
|
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
sebi |
![]()
|
Daca sunt pe 16 sunt un pic mai ieftine de indreptat. De vopsit o sa te coste la fel.
|
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
|
zapata |
![]()
|
Problema e ca am niste brazde
![]() This post has been edited by zapata: 27 Apr 2007, 14:14 |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai pe deasupra sunt date cu un lac,nu?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sebi |
![]()
|
|
|
cipman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
E un topic pe tema asta (in sectiunea adecvata): http://www.reno.ro/index.php?showtopic=42304
|
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Oricum jantele originale de renault sunt proaste (moi)."
Mie nu mi se pare. Jantele mele de pe clio sunt din 2002 si au rezistat 97.000 km. Sunt putin zgariate dar nu le-am reconditionat niciodata si nu sunt moi deloc, crede-ma, am luat multe gropi.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
marcoltz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 31 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Da A l e x, dar una e sa iei o groapa cu o janta de 15" cu balonul cauciucului de 65 si alta cu o janta de 17" cu balonul de 50. Se simte diferenta, socul e mult mai mare in cazul al doilea.
|
--------------------
EX: Renault
Megane 2.2 Bicorp
- > KYZ
1.6 16v Clio 4 RS 2015
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu zic nu, dar totusi, jantele mele sunt mult mai vechi decat ale lui, si cu toate ca nu sunt de 17" au suportat multe fara nicio problema...
Ma rog... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sebi @ 27 Apr 2007, 13:58) Eu le-am tot indreptat, pana am renuntat la ele... Si ce ai pus in loc? |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
Mda, apropo de jante, in ultimul timp imi cam tremura volanul pe la 120 deci cred ca pana la urma am ceva la o janta. Oricum 97.000 km n-au avut nimic, tot raman la parerea de mai sus
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Jantele de la Renault sunt foarte moi o spun si o sustin. Eu le indrept de 2 ori pe an. Ma rog eu am scoala de soferi dar si la viteza mica se fac varza.asa ca am trecut pe alea din otel.
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am masina de 3 ani si ceva... are vreo 45.000 km facuti in tara si nu am indoit nici una...nici eu si nici sotia..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:22 |