zdranganit boxe
![]() ![]() ![]() |
zdranganit boxe
bau33 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 15 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Qashqai
- TMXXXXX
2017
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
nu e prinsa cu cleme ..cel putin la mine ...fa usor parghie cu ceva ..cate putin in fiecare parte..o sa vezi ca iese
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Mai bine ai incerca WD 40 inainte de demontaj. Poate scapi asa si eviti riscul de care vorbeai...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Bas|cX |
![]()
|
wd 40 ??
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
WD 40 este un lichid nonsiliconic care face minuni in aceste cazuri. Lubrifiaza si elimina majoritatea zgomotelor. E bine sa-l incerci. Exista in Metro, Brico si pe unde mai sunt magazine cu raion auto...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
sexyrat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 December 05 From: Oradea/Timisoara ![]() |
Nu trebe sa folosesti nimik. Deschizi usa si stragi usor de aparatoarea de boxa si iese.
|
--------------------
Renault/Ford
Laguna/Focus
- bh-77-avm
2002/2008 Reparatii mecanice auto, schimb rulmenti cutie de viteze pk6 la cele mai bune preturi in zona Timisoara.Piese auto Diagnoza auto 30 lei.Tel 0744793205
|
|
emillio |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 11 Joined: 12 April 07 From: Buzau ![]() |
Ai grija cind tragi de aparatoare pentru ca este prinsa prin intermediul unor picioruse din plastic si este posibil sa se rupa.
|
--------------------
renault
laguna
2003 1,9 dci privilege
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
eu am scos aparatorile din curiozitate....nu au cleme ci doar niste picioruse care intr in niste gauri de ghidaj...atat.......
tragi usor si nu ai nici o problema |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
Bas|cX |
![]()
|
Ovidius zicea de o alternativa la scsul capacelor ...folosirea acelei solutii ..
....Ovidius....merge si la plansa bord ??? ai incercat-o ??? |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
alex0875 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 9 June 06 From: Bucuresti ![]() |
WD 40 este o solutie care degreseaza si lubrifiaza si poate face minuni in cazut unui surub ruginit dar nu si in cazut tau. Trage de aparatoare si o sa vezi ca iese destul de usor. Nu o sa se rupa nimic. Daca ai greierasi in bord vorbeste cu ghetau dan. El a gasit o solutie si a rezolvat in mare problema.
This post has been edited by alex0875: 26 Apr 2007, 00:26 |
--------------------
Renault
Laguna
2002/Estate Initiale Laguna II 1.8 16V Estate Initiale Gri Eclipse 11/2002 Cutie Automata, Full Piele, Full Electric
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
QUOTE(Bas|cX @ 25 Apr 2007, 16:37) Ovidius zicea de o alternativa la scsul capacelor ...folosirea acelei solutii .. ....Ovidius....merge si la plansa bord ??? ai incercat-o ??? Nu am incercat-o la bord pentru ca inca nu am probleme. Dar daca pui cu masura si unde trebuie nu are cum sa-ti faca rau. Intr-adevar, Ghetau Dan are detalii la zgomotele din bord. Uite pe aici: http://www.reno.ro/Laguna-2-0-T-page-5-t61128-s120.html |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
oradeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 September 08 ![]() |
la mine bârâie aparatorile de boxe din spate daca dau volumul mai tare(mai ales ca ascult mult house). unde trebuie sa aplic WD 40? pe piciorusele de prindere? a mai incercat cineva?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v
- BH 08 XUH
10.10.2003
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Piciorușele de la aparatori ( care sunt din cauciuc ) sunt putin conice,si in timp ajung sa aibe putin joc in locasul lor si de aici si acea vibratie a protectiei la boxe.
WD 40 nu are nici efect,deci nu.Si la mine facea la fel dar eu am facut in felul urmator:am pus pe fiecare piciorus cate un strat subtire de banda adeziva sau scoth si a mers perfect. Incercati sa nu puneti un strat prea gros pt ca dupa aia va intra foarte greu in locatii. Dupa aplicarea stratului de banda adeziva sau scoth pe picioruse,va intra putin mai greu in locatii,nu va speriati pt ca e normal. Eu asa am facut si acum pot sa ascult muzica la ce volum vreau eu ( sunt fan house/trance ) ![]() Eu am facut numai la usa stanga spate care acum e ok,numai ca de un timp am auzit ca imi face si la usa dreapta spate,deci tre sa ma apuc iar de treaba ![]() Protectia se poate da jos foarte simplu cu o surubelnita si cu ceva bun simt,adica fortat intr-o parte si-n alta si iasa afara. This post has been edited by Yutcaru: 29 Mar 2009, 13:50 |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
BlackHole |
![]()
|
![]() Laguna Albastra Group: Members Posts: 206 Joined: 17 May 08 ![]() |
Si la mine cam baraie la volum mai mare, dar ma gandesc sa le schimb in curand, eventual sa imi iau ceva mai bun pe fata, si cele de pe spate sa le deconectez, ca am wooferu oricum.
|
--------------------
Renault Laguna II
1.9 dCi 120CP
- TM
2001 Expression
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
De ce vrei sa le deconectezi?
Cine va sta in spate,nu va mai auzi muzica ci numai bass-ul de la woofer,parerea mea este sa le lasi si pe ele,chiar daca le schimbi. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
oradeanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 September 08 ![]() |
ms frumos! o sa incerc...sper sa mearga!
|
--------------------
Renault
Laguna 1.6 16v
- BH 08 XUH
10.10.2003
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BlackHole @ 29 Mar 2009, 13:49) Si la mine cam baraie la volum mai mare, dar ma gandesc sa le schimb in curand, eventual sa imi iau ceva mai bun pe fata, si cele de pe spate sa le deconectez, ca am wooferu oricum. Daca faci asta, te rog sa postezi si aici ce si cum : http://www.reno.ro/index.php?showforum=103 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 17:33 |