Intalnire intre CLUBURI (ford, alfa, pejo, reno, v
![]() ![]() ![]() |
Intalnire intre CLUBURI (ford, alfa, pejo, reno, v
romy05y |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
ford
focus
2003
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Imposibil. De ce? Pentru ca membrii de pe daciaclub.ro sigur o sa zica ceva de masinile straine, in special de SH-uri, o sa iasa iar ca Logan e ZA CAR, si o sa iasa cu razboi: Dacioti vs. Restu'. Si o sa iasa cu o gramada de dosare de dauna, daca nu chiar cu raniti.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
romy05y |
![]()
|
mda, ideea e ca se vine cu FORD, ALFA, OPEL, PEJO, RENO, VW.
Deocamdata fara dacie. No ofence pt cei cu dacie, |
--------------------
ford
focus
2003
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De ce? Motoarele noastre Euro 3/4 polueaza mai mult ca motoarele E3/4 ale celorlalti?
![]() Atunci te invitam pe alte forumuri, si daca nu e valabil si pentru noi, cred ca se poate sterge topicul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
romy05y |
![]()
|
OKE, nu e ceva legat de dacie, dca te uiti nu am mentionat: audi, fiat, chevrolet, mercedes, mazda, toyota, rover, samd...
Motivul: prea multi si nu am avea loc unde sa ne intalnim. Despre Logan, nu sunt impotriva, zilele trecute am condus unul de 7 locuri cu abs, AC, samd cica e versiunea de top si am ramas destul de palcut impresionat dar... am auzit ca a costat putin peste 11000 euro. This post has been edited by romy05y: 20 Apr 2007, 12:23 |
--------------------
ford
focus
2003
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
eu propun sa ne intalnim, bineinteles la bistrita, toti posesorii de carnet categoria B
P.S. intr-o sambata ... |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
bravo baieti...l-ati facut praf,ce conteaza ca omul venise cu o initiativa draguta daca nu chiar pacifista,dar ce conteaza ...sa facem misto si ne batem joc de oameni dincolo de orice limita.....e telul unora in viata...
sa-mi spuneti daca gresesc undeva... sunt de acord cu intilnirea... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie mi se pare OK ideea... Nu cred ca iese cu 'razboi' ca doar nu suntem copii, fiecare cu ce are si atat.
romy05y, vorbeste cu adminii de pe fiecare forum, pune un poll, si daca se vrea, ocupa-te de organizare... Ar trebui sa fie totusi in B ca aici sunt majoritatea membrilor de la toate cluburile.. Eu unul, daca se face, vin. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
romy05y |
![]()
|
cu parere de rau, am discutat si pe alte forumuri si cu persoane pentru organizarea unei astfel de intalniri si se pare ca nu sunt de acord majoritatea.
Voiam sa ne intalnim sa incercam masini de alte marci nu doar din marca clubului, si la urma urmei, la un gratar mareeee ![]() Poate o sa facem o intalnire intre cei doritori. Mi-ar placea sa incerc un reno, alfa, ....samd care.... doar pe strada am vazut. Sa-mi fac si eu o impresie mai realista. Oricum, o sa incerc o intalnire intre doritori si fara "pool" si alte chestii. Bafta, si multi km fara incidente. |
--------------------
ford
focus
2003
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
romy, suntem in romania... n-o sa poti sa faci niciodata asa ceva in .ro...
suntem inca foarte departe de a fi suficient de civilizati. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
O sa iasa razboi. Imi iau popcornul si vin.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
romy05y |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 25 Apr 2007, 10:28) romy, suntem in romania... n-o sa poti sa faci niciodata asa ceva in .ro... suntem inca foarte departe de a fi suficient de civilizati. mda, se pare ca deocamdata e total nerecomandata o astfel de intalnire. mizam pe dorinta de a cunoaste si alte masini decat cele din marca detinuta de fiecare. Sunt convinsa ca nu putini din noi dau cu parerea despre o masina fara sa fi pus macar piciorul in ea. |
--------------------
ford
focus
2003
|
|
driverx |
![]()
|
Da, deci am inteles idea. romy05y vrea sa se dea cu cat mai multe masini.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
de ce esti rau ?
![]() imi place ideea. ar fi frumos de realizat. dar ups! am dacie ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
driverx |
![]()
|
Ce cauta pe dacia club? Pai....cauta alti tradatori care inca mai pierd vremea pe aici.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
Si eu as vrea sa conduc un Ferrari F50. Poate reusim sa organizam ceva...
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
driverx |
![]()
|
BH 59 FIF
Daca vrei asta, ma tem ca urmatorii pasi va trebui sa ii faci: 1) Faci ferrariclub.ro 2) Aduni gorobeti proprietari de ferrari. 3) Aici pe draciaclub faci topic, sau chiar scrii in asta, in idea de a organiza asa ceva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() ps: promit ca dau jos sigla dacia si bag una de reno . |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
@romy05y - Ceva noutati, te-au lasat astia cu masini straine sa te plimbi cu masinile lor?
In cazul in care nu te-au lasat, ca si alternativa eu cred ca ai putea sa incerci la scolile de soferi, au tot felul de modele. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
BH 59 FIF |
![]()
|
![]() Membru cu Break Group: Members Posts: 1.456 Joined: 13 July 06 From: Tara Crisului ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 Break Alpineliebe
1986
- BH 59 FIF http://www.youtube.com/watch?feature...&v=-qRd8N3XU5Y
Cumpar priza aer capota R19 16v ph2. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 17:18 |