Se aud zgomote tip huruieli pe sub masina?, De ce oare?
![]() ![]() ![]() |
Se aud zgomote tip huruieli pe sub masina?, De ce oare?
Topdigital |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 31 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2
2002
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Caseta de direcție servoasistată...probleme la ea...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
lup_valentin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 20 September 06 From: Sibiu ![]() |
zgomotul respectiv se aude doar la viteze mici ? doar la virarea mai puternica ?
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dci 107CP
Dinamique 2001
|
|
Topdigital |
![]()
|
Doar la virarea mai puternica. Nu se aude la vitteze mari. De altfel nici nu pot auzi la viteze mari, pentru ca dupa cum am spus din masina nu se aude nimk,
Practic numai la virari mai in unghi se aude. THANX |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2
2002
|
|
Topdigital |
![]()
|
Am uitat sa mentinonez, Am bagat masina in service, dupa ce am gasit-o lovita in parcare la CORA. Am CASCO la GENERALI, si pot sa va spun ca am stat la Generali pret de 30 de minute pina au facut pozele si au semnat pe loc reparatia.
Am bagat masina in service la MERIDIAN VEST, si acum astept sa vad rezultatele. Am trei zile de cind este in service, au de facut portiera spate, prag, bara fata si bara spate , si usa fata infundata. Tare curios cum se descurca baietii. Am sa tin postat sa stie lumea. |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2
2002
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
orice servo huruie la capat de cursa
|
--------------------
-
-
-
|
|
andrei0481 |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 88 Joined: 24 August 06 ![]() |
Verifica nivelul de ulei de la servodirectie!
|
--------------------
Opel
Astra H
1.7 CDTI 80 CP 2005 ex:Laguna 2, 2001 1.6 16v;Opel Astra F 1.6 16v,1992;Renault 9 TSE 1.4,1986;Oltcit Club 1.1,1988
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Topdigital |
![]()
|
Era parcata linga un stand de carucioare si cind a lovit-o , si cred ca a lovit-o un SUV pentru ca a luat-o destul de sus, s-a promptit cred si in carucioare.
Ideea este ca avea o infundatura si pe dreapta la use, dar fara sa fie zgiriata tare usa. Bara fata intre timp am renuntat sa o fac, vroiam sa o fac eu ca are citeva zgirieturi, car eintre timp au iesit la polish. Asadar nu Hummer, dar un Pajero tot a fost. |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2
2002
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Si a plecat ca nesimtitul? Aia de la paza n-au vazut nimic? Nu pot sa cred cat tupeu. Iti dai seama daca nu aveai casco...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Topdigital |
![]()
|
Aia de la paza , mi-au spus ca trebuie sa platesc ca sa ma uit la casetele Video sau le pot pune la dispozitia politiei daca sunt cerute
asadar, pe CASCO |
--------------------
Renault Laguna 2
Laguna 2
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:55 |