O mana de ajutor pentru un Chamade...
![]() ![]() ![]() |
O mana de ajutor pentru un Chamade...
costicutz |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 12 April 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMAGE0009.JPG ( Size: 188.91k ) Number of downloads: 828 |
||
--------------------
renault 19
chamade
- IS 05 CSU
1990
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Saraca tipa sa mai inlocuiesti cate ceva pe la ea. Torncanitul - pe fata - poate fi de la flansele amotizoarelor, pivoti, bucsi bascula sau bucsi bara stabilizatoare.
Pe spate poate troncani din cauza bucsilor de la punte. Zbarnaitul poate fi intr-adevar de la o protectie termica. Tureaza si tu motorul pana cand incepe sa zbarnaie si uite-te care e cauza. Du-te la un service si pune-i sa discute cu calculatorul. O sonda bolnava poate fi cauza unui consum mare. Cablul de ambreiaj probabil ca se rupe din cauza placii de presiune care se cere si ea schimbata. Cand o schimbi pe aceasta, schimba si discul de ambreiaj si rulmentul de presiune. Servodirectia merge greu, probabil, din cauza rulmentilor de la arcuri. Schimba-i si totul va merge mai lin, cred eu. Mai era un topic pe tema asta, cu poze si tot ce-ti trebuie. Cauta-l si pune-te pe treaba ![]() Succes! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
costicutz |
![]()
|
am fost cu ea la un service....mi-am pus mainile in cap ...trancaneala e de la caseta de directie ...si mai am si un joc micutz la ambele roti pe fata...tot de la caseta de directie...mi s-a spus ca aceasta nu se poate repara...ci trebuie schimbata...ma costa vre-o 18 milioane cu tot cu manopera...bani pe care nu ii am ....se merita sa iau una la mana a doua...sau sa mai astept..si sa merg asa.. ?in legatura cu consumul exagerat pe benzina ..ala de 11-12 in oras...am mers anul trecut si i-am facut un test ....pe calculator ..si singura eroare mi-a dat la sonda lambda..pe care am schimbato si nu a influientat cu nimic...totusi ...inca mai cer un manual de reparatii pt renault...ms anticipat
|
--------------------
renault 19
chamade
- IS 05 CSU
1990
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Ai PM.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Gasesti caseta de directie facuta pe vapor mult mai ieftina dar mai buna decat ce ai tu acum pe masina.
P.S. Io_mi_s daca ai ceva de spus, de ce nu spui pe forum, in vazul lumii, ca poate se mai intalneste si altcineva cu problemele lui Costicutz. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Ai dreptate intru totul, R19/16v, dar nu pot fi de folos decat cu MRxxxx.dbf
![]() This post has been edited by Io_mi_s: 14 Apr 2007, 21:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
nu-i problem'
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
|
costicutz |
![]()
|
se poate ca zbarnaiala deespre care vorbeam sa fie de la gaura aia de pe galerie ...este o gaura si apoi un tub(furtun) din carton si aluminu ...care duce la filtrul de aer....se poate sa fie de acolo ? ...adica daca furtunul nu e prins pe gaura respectiva(pe galerie)...sau poate de la cureaua de distributie ... daca nu a fost pusa bine.. ?
|
--------------------
renault 19
chamade
- IS 05 CSU
1990
|
|
R19/16v |
![]()
|
Localizeaza tu sunetul. Fara a vedea masina este imposibil de dat o solutie.
|
--------------------
DS
5H
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
QUOTE(costicutz @ 12 Apr 2007, 11:12) Cu ambreiajul am avut si eu o gramada de probleme, dar acum mai bine de 4 ani... se rupea odata la 2-3 luni si am ajuns sa-mi fac cablurile in garaj, ca oricum intinderea e din pedala ... chiar o solutie nu stiu sa-ti dau, eu am schimbat cablul, pedala, placa+disc+rulment si acum nu mai apar probleme, dar a fost chiar un cosmar, deci stiu prin ce treci ... Cat priveste troncanitul si eu am probleme in caseta de directie si cu bara de torsiune, ambele sunt acum in proces de inlocuire. Asa ca, as putea sa-ti dau un sfat: cumpara o masina identica cu cateva sute euro si ia tot ce trebuie de pe ea... eu zic ca scapi mai ieftin si pui si piese de calitate mai buna comparativ cu cele "de import" de pe la noi. numai bine, bafta |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 03:54 |