Marcaje pe anvelope, linii...
![]() ![]() ![]() |
Marcaje pe anvelope, linii...
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
FlorinG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 11 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Anvelopele noi (rezerva dată de fabricant) are aceste semne tocmai pentru a-ți arăta că nu este rulată. Mai apar la unele tipuri/modele când le cumperi din magazin.
|
--------------------
Reno*Opel
Clio 1.5dCi 80CP, 2006
Opel Astra Clasic III, 2013 Să vrei și nu te poti schimba!
PNA Mio C520 EEU+T |
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Eu am vazut la good year-urile mele de pe masina, deci rulate, o dunga alba aflata pe unul din santuriile radiale. la aia ma refeream si nu stiam ce este.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca te referi la dungile aflate pe calea de rulare si vizibile cat timp este anvelopa noua, eu stiam ca acele dungi sunt facute de producator ca sa deosebeasca mai usor loturile de anvelope. De exemplu, cele cu dungi rosu cu verde merg in Germania, cele galbene in Italia (pur exemplu, fara semnificatie).
Faptul ca daca acele dungi sunt vizibile arata ca anvelopa e noua sau foarte putin rulata este un "castig" adiacent. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
La cauciucurile de iarna aveam verzi si rosii. Alea versi s-au sters repede, alea rosii erau exact la nivelul crestelor ce arata nivelul minim pentru a mai considera anvelopa de iarna.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
SwatKat |
![]()
|
Aha. Am inteles acu..ceva. Ca am googaluit si n-am gasit decat marcajele de pe laterala.
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 17:34 |