ce se intampla cu posturile mele?
![]() ![]() ![]() |
ce se intampla cu posturile mele?
prise |
![]()
|
||
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
1,5 DCi 80 CP 2006 100.000km fara probleme
- VS-03-LCZ
|
|||
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Incearca aici: http://www.reno.ro/Probleme-forum-f35.html
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce ai postat? Ca se mai sterg din cand in cand posturi...mai ales daca sunt off topic sau cu un limbaj nepotrivit...Chiar si topicuri daca sunt deschise intr-o sectiune gresita...cum e acesta.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
prise, de prea multe ori n-ai putut scrie postul. Ai 10 toate
![]() Ai grija unde si ce postezi. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
prise |
![]()
|
![]() Posesor de megane fericit Group: Members Posts: 234 Joined: 4 February 07 From: Birlad ![]() |
ok, am inteles ca poate postez unde nu trebuie ... dar macar sa mi se zica chiar si cu riscul de a primi warn ... sunt nou pe forum si am cautat de am inebunit postul ... nu stiam ca poate fi sters asa ... deci daca se poate macar un msg ... sa zica ca e sters ... imi cer scuze , sa speram ca nu se mai intampla ... salutare
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Vrei sa facem teoria batului de chibrit ? O facem. Iaca:
Daca ai o problema tehnica (gen cea cu schimbul de ulei) te duci la sectiunea dedicata MEGANE si cauti .. sigur ai sa gasesti si alt user care si-a pus problema schimbului de ulei (e o problema comuna, nu crezi?). Daca ai o problema cu bara zgariata pe care vrei sa o rezolvi pe casco, mergi la sectiunea de asigurari unde numai despre asta se discuta. In general se aplica urmatoarele reguli de bun simt (zic eu): 1. daca ai o problema legata de tipul de masina, postezi la sectiunea dedicata acelui tip de masina. 2. Daca problema se refera la masini in general, nefiind legata de un anume tip de masina, se posteaza la sectiunea de diverse auto 3. Daca e ceva legat de casco .. avem sectiune de asigurari ... ....... n. Daca e ceva care nu are treaba cu masinile, mergi la cafenea ![]() Ideea e sa CITESTI prima pagina a forumului ca sa vezi organizarea .. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Liviu @ 12 Apr 2007, 11:23) Daca ai o problema tehnica (gen cea cu schimbul de ulei) te duci la sectiunea dedicata MEGANE si cauti .. ...QUOTE(Liviu @ 12 Apr 2007, 11:23) 1. daca ai o problema legata de tipul de masina, postezi la sectiunea dedicata acelui tip de masina. Aici te cam contrazici un pic. Inainte de a posta te duci la sectiunea dedicata MEGANE si cauti, tu ai zis-o ![]() Trebuie mers pe ideea de a indemna utilizatorii sa foloseasca functia de cautare inainte de a scrie. Denota respect pentru cei care posteaza informatie utila si pentru cei care intretin forumul prin ordonarea / reordonarea periodica a informatiei. Deschiderea de topicuri noi, mai ales daca-s aiurea in tramvai, trebuie descurajata cu orice pret, sanctionata, vinovatii impuscati in cap de la mica distanta dupa care arsi pe rug si, daca mai misca, pusi sa stea cu fata la perete o saptamana si la sfarsit sa scrie de 10000 de ori cu creta la tabla: "Am gasit butonul Caută si am inteles ca e spre binele meu sa-l folosesc". La fel si pentru cross-posting. As I said before: Real men use Caută Adi "bate saua sa priceapa calul" P. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ma contrazic daca citesc ceea ce ai citat tu .. dar daca ai sa citesti ceea ce am scris, in intregime, nu doar pe bucati, ai sa vezi ca sunt doua sectiuni a mesajului, foarte distincte.
Prima e cu chestii generale, a doua cu exemple concrete ... Dar probabil ca sunt eu defect si nu stiu sa ma exprim .. scuza-ma te rog. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
prise |
![]()
|
liviu ai dreptate , eu am postat direct la megane ... cand problema tine de casco ... pe viitor am sa fiu mai atent ... scuze moderatorului ... salutare
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SEDANE
- VS-03-LCZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:29 |