Rugaminte ridicare ban?
![]() ![]() ![]() |
Rugaminte ridicare ban?
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dane... Eu am zis ca nu ma bag dar nu ma pot abtine. Ai deschis zeci de topicuri, scris si mai multe zeci de posturi, nu inteleg, de ce atata drama ?
Te-ai hotarat sa nu mai scrii, asta e, nu mai scrie, e doar un forum la urma urmei. Nu am urmarit topicul cu Laguna inainte de scandal si nu vreau sa imi exprim parerea despre cine e vinovat si cine nu, de altfel nici nu stiu exact, dar tu esti singurul care face circ din toata povestea. Ti-ai dat demisia. Acum pleci de tot. Pacat, dar, viata merge inainte. Noi sa fim sanatosi ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
dan, abuzurile de care vorbesti sunt in interpretarea ta.
ai venit la coltul moderatorilor sa ceri inca un moderator la laguna care sa aiba diesel ca tu nu mai te bagi, la foarte putin timp ne-ai somat sa te scoatem de la moderare si dupa inca cateva ore injurai ca la usa cortului pe forum. in urma cererii ai fost scos de la moderare si ai primit suspendare pentru injuraturi pe forum. simplu. asta e tot ce s-a intamplat. abuzurile le poti interpreta cat vrei. Cristi ne-a rugat sa iti scoatem suspendarea si am facut-o si pe asta, si n-ai fost primul care a beneficiat de asa ceva. Cam asta e toata aventura si as aprecia daca nu mi-ai mai trimite atatea mesaje private, in special ale altor membrii. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
care din astea e ultimul tau post?
daca as avea si eu 40.000 de euro de fiecare data cand postezi tu .... QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 18:50) Daca asa ati inteles,bine,nu am primit 40000 euro...ii am in cont. Ce cuvinte avem voie sa folosim?Ca sa fim intelesi? QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 19:06) NU,primele 2 farse au fost de 1 aprilie si dupa aia chiar am cistigat...unde am spus de 100 de ori?Gata,ies...m-am convins... Vreau scuze,ca n-am zis de 100 ori... ![]() QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 19:34) QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 19:42) adica e mai performant dar nu mai bun? sa inteleg ca e mai performant dar mai prost?are totusi multe inovatii...injectoare piezo si lant de distributie...zgomotul se compenseaza,deci la fel ca 1,9dci... ce e rau e ca n-are FAP... QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 19:46) QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 19:47) QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 19:48) QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 19:50) Daca nu le schimb pina la primul drum la B,ti le dau... Anvelopa este noua...nimeni nu o vrea?150lei? QUOTE(ghetau dan @ 5 Apr 2007, 20:00) O sa vin si eu sa va cunosc mai bine,sa vad cu cine am avut onoarea pina acum...vin si cu niste "prieteni" nu neaparat la frasin dar dam noi de voi...macar sa ne intilnim privirile... |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
AlexV |
![]()
|
n-au fost nici astea ultimele posturi voluntare. deoarece solicitarea lui cristi a fost refuzata de beneficiarul ei si datorita amenintarilor aduse unui moderator si unor membrii ai forumului , atat public cat si privat, ghetau dan are ban.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:06 |