nu merge topicul 2,0dci laguna
![]() ![]() ![]() |
nu merge topicul 2,0dci laguna
ghetau dan |
![]()
|
||
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Eu de la postarea 300 nu mai vad...se pare ca s-au facut setari aiurea la de-moderarea mea...
si altii vad,mi-au spus... |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
ghetau dan |
![]()
|
tot nu merge...de ce la altii merge?si am si restartat
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu e un bug de la forum ? Stiu ca topicul cu intalnirea Iasi a patit ceva similar.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
cred ca merge acum,am deschis un nou topic si nu-l vad,stiu ca e la cosul de gunoi...totusi,pe cine puneti moderator la laguna?Ma apeleaza userii pe pm dar eu am zis ca nu...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Îmi permit să scriu tot aici, întrucât topicul celălalt a fost închis...
Domnule claus, la închis topicuri sunteți primul, dar cum rămâne cu mesajele trecute pe INVIZIBIL? Este adevărat sau nu, și dacă da, de ce? ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
in primul rand.. suntem pe un forum, nu ne cunoastem, si nu-si are rostul asa-zisul respect "domnule claus" ..
in al doilea rand, mesajele trecute pe invizibil.. echivaleaza cu mesajele sterse.. doar ca au ramas in topic, si nu pot fi vazute decat de catre moderatori, si cei ce le-au scris.. in prima faza am facut asta, ca sa se poata vedea bine firul discutiei in al treilea rand, tot ce era invizibil, plus tot ce nu avea legatura cu 2.0 dci, a fost sters in al patrulea rand, dane, poti sa te calmezi cu multitudinea de topicuri inutile pe care le tot deschizi.. si in al cincilea rand.. se pare ca uitati cine a gresit.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În legătură cu "așa-zisul respect", vă înșelați, nu cred că am jignit sau luat peste picior pe cineva aici...
Am scris asta întrucât ați închis acolo topicul înainte de a fi lămurite problemele... Eu așa consider că este normal, un topic se închide în momentul în care subiectul a fost discutat în altă parte, sau problemele expuse au fost lămurite...Dacă se închide "inoportun", se ajunge la deschiderea altor X topicuri conexe... Treaba cu invizibil mi se pare aiurea: ori se șterge, ori se corectează postul de către moderator...Prin trecerea lui pe invizibil, înțeleg că autorul mesajului iși vede în continuare "opera", și se crează confuzie... Dacă eu, ca simplu user, nu am siguranța că mesajul meu ajunge pe ecranele celorlalți, de ce aș mai folosi acest forum? În cazul în care am scris aiurea acel mesaj, să fiu avertizat conform regulamentului, să apară chiar în mesaj eventuala corecție, avertizare...Astfel ceilalți useri vor vedea, iar topicul va urma un curs mai normal... Părerea mea... Cu respect, Cătălin ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 3 Apr 2007, 17:54 |
--------------------
-
-
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
n-am zis ca ai jignit, sau luat peste picior pe cineva..
si, problemele au fost lamurite, nu stiu de ce ti se pare ca nu e asa.. plus ca .. stai linistit, treaba cu posturile invizibile s-a folosit doar la cearta cu 2.0 dci.. si, oricum, daca era cazul, ai fi fost anuntat |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Exact asta am vrut sa spun si eu...n-am spus-o eu ca domnul claus este primul la sters...
lasa tot topicul sa inteleaga lumea ce vrea...in politica ai vazut ca jumate l-au vrut pe base si jumate-1 pe adi? Vrei sa-ti dau linkuri pe forumuri unde se porcaiesc si nu mai au loc? In cele citeva luni n-am avut conflicte decit ieri-azi,da urite de mi s-a aplecat,ca unii n-au inteles ce s-a vrut si NICI ACUM nu vrei sa intelegi.NU PUTEAM deschide versus?Acum nu pot?Nu ai inteles si pace.Eu macar ce-am gresit am spus. Si sint mindru de asta...si de ce sa ma calmez? Radu ma acuza ca eu am deschis topicul...ia urmareste TOATE TOPICURILLE SI VEZI CE SPUN EU SI CE RASPUND IMEDIAT CEILALTI...SI PUNE-TE IN SITUATIA MEA... This post has been edited by ghetau dan: 3 Apr 2007, 18:01 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
claus |
![]()
|
din pacate, cataline, nu esti in masura sa decizi ce trebuie folosit si ce nu..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Catalin Marinarul, nu cred ca esti in masura sa judeci actiunile moderatorilor si sa-i iei la intrebari, sincer. Daca oricare dintre acesti doi moderatori (claus si dan) au gresit, e treaba adminilor sa le spuna asta si sa ia actiunile necesare, nu a ta.
EDIT : Ah, vad ca si claus ti-a zis mai sus acelasi lucru ![]() This post has been edited by A l e x: 3 Apr 2007, 18:07 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
S-au sters 160 postari din acel topic asa ca demersul meu din postul anterior nu-si mai are sensul...
A mai fost un poll in care ceream prin DA/NU opinii in ceea ce priveste un anumit aspect referitor la 2.0dci...s-a sters imediat. Deci,eu sint un moderator care in aproape 5 luni desi am averizat doar pe 3 useri si am dat 2 warnuri sint considerat nebun,iar tu ai reusit sa faci un circ mare intr-o zi...dece?Poate nu intelegi...rostul meu este de a ajuta pe altii cu informatiile mele care,vorba voastra,cind m-ati cooptat "sint foarte pertinente" si apoi,mi s-a urcat la cap si...gata,m-a pocnit invidia pe 2.0dci...mai,daca aveam clio1,2 mai ziceam... Eu cum am fost capabil sa tin acest forum in friu 5 luni?Si tu intr-o zi il faci terci... This post has been edited by ghetau dan: 3 Apr 2007, 18:10 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
claus |
![]()
|
tu ai inceput circul.. eu te-am ajutat sa-l termini..
si, cele 160 de posturi off-topic nu a fost doar ideea mea de a le sterge.. da, ma scuzi.. ai tinut in frau un forum timp de 5 luni.. felicitarile mele ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măi flăcăi, de ce nu vă duceți voi la o plimbare cu prietena/prietenul/soția/whatever în parc? Au înflorit pomii, sunt floricele, e destul de călduț...
Și calmați-vă, e Săptămâna Mare, totuși... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eu spun că e o chestie ce ține de MORALITATE, nu de cine e în măsură să decidă...
Ah, ce coincidență amuzantă... ![]() Dacă numai mie mi se pare anormal îmi cer scuze... |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
Ce vrei sa spui, ca i-am copiat post-ul lui claus ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eh...eu vreau să spun multe...Dar "am decis" să trec restul pe invizibil...văd că ți se pare normal să se procedeze așa...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
Mie ? Eu am fost impartial de la inceput, cel putin in felul in care am postat, ca pareri am si eu despre ce s-a intamplat. Tu esti cel care te arunci orbeste sa li.. aperi pe Dan cand nu e treaba ta.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ghetau dan |
![]()
|
Nu,dar ii tii isonul.
Ce circ am inceput,tu nu intelegi ca nu a fost un versus si ca nu am cerut decit pretul la 6 dealeri din tara...cind au venit,unul l-am postat-daca o mai fi- si unii au vazut ca imi laud masina...ESTE TOPIC 2.0T separt,ace sens ar mai avea??? Chiar e greu de inteles?De ce cititi printre rinduri?Mai aveti toate postarile?Puneti-le la loc...si userii sa hotarasca,nu voi,ca eu nu asa am procedat cit am moderat. Si sa stii ca m-am luat si cu Catalin putin din cauza unui search dar n-am aberat mai mult...ce interes ar avea acum sa ma sustina? E greu sa te lupti cu toti moderatorii dar culmea,sint numai vreo 2 si citiva useri(putini) care ma contreaza mereu...restul unde-S? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
claus |
![]()
|
restul.. poate au si ei altceva de facut.. decat sa stea acasa, sa urmareasca niste certuri inutile..
dane.. eu inca nu inteleg ce ti s-a intamplat.. si de ce nu te mai calmezi odata.. |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ghetau dan |
![]()
|
mai oameni,iar nu pot sa vad 2,0dci...desi postez apare ultimul post al altcuiva...va mai jucati mult?
pollul de ce a disparut?nu mai era nevoie?mi se sterge tot? This post has been edited by ghetau dan: 3 Apr 2007, 18:28 |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Imparțialitatea e relativă
![]() E la modă acum, toți vrem să fim imparțiali, dar toți avem păreri... E albă? E neagră? E gri? Ți se pare, nu apăr pe nimeni, sunt imparțial ![]() Tot ce am spus aici e legat de "moralitatea" ascunderii anumitor mesaje (subliniez, nu ștergerea, ci ascunderea, astfel încât să nu le vadă decât autorul și moderatorii...) Cui servește asta? Penalizați autorul, ștergeți-i mesajul, dați-l afara, dar nu îi dați impresia că a scris, când defapt nu vede decât el... |
--------------------
-
-
|
|
claus |
![]()
|
dane, nu e niciun joc.. postezi ceva offtopic
![]() ![]() si, tot pentru cultura ta generala, ascunderea mesajelor nu e ceva iesit din comun.. nu e cinestiece găselniță hi-tech ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ghetau dan |
![]()
|
un poll nu poate fi off topic daca e la sectiune
de ce l-ai sters? |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Ok, eu am iesit din discutie ca vad ca m-am bagat aiurea intr-o cearta si n-are rost. Ti-as sfatui sa faci ca mine Cataline
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
claus |
![]()
|
pai, dane,.. pollul nu isi are rostul, de-aia a fost sters..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ghetau dan |
![]()
|
bine.
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 20:06 |