Pierdere lichid cutie viteze, solutii ?
![]() ![]() ![]() |
Pierdere lichid cutie viteze, solutii ?
catanexus |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 12 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.8i-125 CP
2002/Privilege
|
|||
andrei0481 |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 88 Joined: 24 August 06 ![]() |
du-te la un mecanic bun in care ai incredere,sa o desfaca,si apoi cand o pune la loc exista in comert un silicon negru special,nu il folosi pe cel portocaliu-rosu.Asta negru e destul de scump dar isi face treaba.Dar mai bine ar fi sa verifici exact pe unde curge:semeringuri,sonda pt marsarier...
|
--------------------
Opel
Astra H
1.7 CDTI 80 CP 2005 ex:Laguna 2, 2001 1.6 16v;Opel Astra F 1.6 16v,1992;Renault 9 TSE 1.4,1986;Oltcit Club 1.1,1988
|
|
catanexus |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 12 March 07 ![]() |
merci. oricum s-a mai linistit si se pare ca nu mai curge oricum o sa ma mai uit pe sub ea.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8i-125 CP
2002/Privilege
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Verifica si suruburile de prindere de la planetara stanga. Daca sunt slabite sau daca la schimbarea/demontarea planetarei nu a fost schimbata si garnitura poate sa curga uleiul din cutie si pe acolo. Eu tocmai ma confrunt cu problema asta .. cred ca o sa iau silicon negru ca asta portocaliu nu pare sa tina.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
2002 / Expression; 2002 / Privilege
- B-XX-Z4T kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
Ai mai rezolvat ceva cu scurgerea asta de ulei din cutie?
A aparut si la mine tot la roata stanga fata, si tind sa cred ca e de planetara. 10 May 2009, 09:36: M-am mai documentat si se pare ca mai crapa burduful dinspre cutie. Trebuie sa verific daca nu cumva se potriveste de la alte modele cu aceasta cutie de viteza. Are cineva ceva informatii referitoare la asta? This post has been edited by byby: 10 May 2009, 09:36 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
tzavalau |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
QUOTE(byby @ 9 May 2009, 16:58) Ai mai rezolvat ceva cu scurgerea asta de ulei din cutie? A aparut si la mine tot la roata stanga fata, si tind sa cred ca e de planetara. <span class='edit'>10 May 2009, 09:36:</span> M-am mai documentat si se pare ca mai crapa burduful dinspre cutie. Trebuie sa verific daca nu cumva se potriveste de la alte modele cu aceasta cutie de viteza. Are cineva ceva informatii referitoare la asta? poate logan 1,6????? |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
nu vad cum ar putea sa se potriveasca de Logan pt ca sunt alte planetare (alte grosimi) si alta cutie ( PK6 la Laguna)
11 May 2009, 14:04: Revin cu buba. Nu era de la cutie ci de la o conducta de la servo. Aceasta este din aluminiu si fiind prinsa intr-un soi de colier de plastic pt a nu se plimba, datorita drumurilor"perfect plate" din romania s-a frecat de acel colier pana s-a spart. Eu nu reuseam sa imi dau seama de unde curge pt ca nu se vedea fisura si am presupus ca e de la cutie, uleiul fiind rosu. Am lipit conducta cu un soi de poxilina de la Loctite si pana acum e ok nu curge deloc. Am sa imi caut o conducta sa o schimb cu prima ocazie. This post has been edited by byby: 11 May 2009, 14:04 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Acum vreo 2 zile am observat ca imi picura ulei de pe scut in dreptul planetarei din stanga ! Am desfacut scutul , si pare ca e de la cutie.... Sa fie de la simeringul de la diferential din stanga ? Se shimba greu ? Cutia functioneaza foarte bine , dar pana nu verific cat ulei mai am in cutie , ramane parcata.
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
In cazul cutiei tale nu poti verifica deat daca il scoti pe tot ... trebuie sa fie 2,2 litrii ... la tine nu se baga pana da afara ... atentie mare la asta ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Da stiu , doar asa poti sa vad cat ulei mai am . Azi ma pun sa-l dau jos! In afara de simering poate sa mai curga si prin alta parte ? Se schimba greu ? Simeringul !
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Atentie cu semeringul asta, se pare ca e o problema. Nu ar trebui sa se schimbe greu, eu l-am schimbat la reno (din motive de timp, plecam in concediu), nu am fost de fata, asa ca nu pot spune exact cat de greu e. Cert e ca am ramas fara ulei in cutie, timp in care am facut cel putin vreo 600km, m-am sesizat in momentul in care am realizat ca se auzeau in cutie pinioanele cand schimbam vietezele pe loc. Sa ma astept oare pe viitor la eventuale defectiuni ale cutiei din cauza am am mers ceva km fara ulei??
This post has been edited by ovidy: 10 Jan 2012, 00:14 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
Am dat uleiul jos si mi-a iesit 2l . Cele 3 suruburi care tineau planetara stanga erau slabite putin si picura pe acolo , insa si pe la simering se pare ca umezeste... Am pus uleiul in cutie ( + 200ml ) si o tin sub observatie.
|
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
bold.cristian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 February 10 ![]() |
Cum se demonteaza planetara (lunga) din dreapta? mi-a aruncat o gramada de ulei pe la simering...
Am desfacut suportul planetarei de pe bloc, si piulita din fuzeta dar nu iese din cutie. Cea din stanga s-a desfacut foarte usor. Trebuie desfacuta de la mijloc planetara dreapta? Cum procedez? Attached thumbnail(s) IMG_1004.JPG ( Size: 4.22mb ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Renault
(pr) Koleos 2.0DCi BVA
2008
|
|
maxxxg |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 11 August 12 ![]() |
sal,ma poate ajuta cineva cu un sfat? am pierdut uleiul din cv in mers si nu mi-am dat seama,bineinteles ca sa stricat cutia este in 5 trepte 1,9 dci 101 cp,am cautat la dezmembrari de am innebunit si nu am gasit decat in 6 trepte,am inteles ca se potriveste de megane 1 ,imi poate spune cineva care se pricepe daca asa este?
|
--------------------
renault
laguna 2
2002,1,9 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 08:40 |