Asistenta franare de urgenta, se aprind avarile???
![]() ![]() ![]() |
Asistenta franare de urgenta, se aprind avarile???
sab197 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 7 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
La mine se aprind la viteze mai mari de 100, franand foarte puternic, din ce am sesizat eu.... Nu se aprind asa aiurea.
|
--------------------
-
-
-
|
|
sab197 |
![]()
|
Pai la franari bruste....asta stiam..ce nu stiu e daca conteaza viteza sau nu......din cate imi dau seama conteaza
|
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
conteaza si viteza... ceva peste 60 , ideea e sa existe o deceleratie puternica, la fel ca si pt declansarea airbagurilor.
eu am probat si functioneaza, oricum mai bine sa te fereasca d-zeu ![]() |
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|
cris_a |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 March 07 ![]() |
Am iesit cu masina din Bucuresti si am verificat si eu chestia cu aprinsul avariilor. Am franat de la 150 brusc. S-a comportat perfect si s-au aprins si avariile. Doamne fereste de necesitatea de a frana...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006
- B 77 PGW can't be sure of anything
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Nu am franat pana acum brusc la vitezele astea, dar cum se comporta ?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
kebbius |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
mi mi s-a intamplat o singura data. aveam peste 100 la ora si mi-a taiat calea o pisica. la viteze mai mici, desi am mai franat foarte brusc, nu s-a aprins
|
-------------------- Honda Accord 2008 2.4 M/T
Black |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci se aprind in cazul unei franari bruste.Eu credeam ca se aprind doar cand franezi si uiti de ambreiaj.
![]() Oricum sper sa nu am aventuri de genul asta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
In Voluntari, veneam de pe centura, coboram podul avem 110 km/h, am vazut ca e rosu cam tarziu si am calcat frana si s-au aprins....
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
QUOTE(Solon @ 7 Mar 2007, 13:22) Dar voi cum frinati fratilor?Apasati si pedala de ambreiaj in acelasi timp?Asta e valabil pentru cei care n-au ABS...Si chiar asa,frinarea se face fara apasarea pedalei de ambreiaj,care se apasa in ultimul moment.Astfel beneficiezi si de frina de motor. Lampile se aprind intr-adevar la viteze ceva mai mari...depinde si de masina...(la comportament ma refer). |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nici la mine nu s-au aprins pana acum...
![]() desi am franat o data pe DN1 de la vreo 120 la 60 ... atunci in schimb am aflat si io ce e ala ABS ![]() This post has been edited by uncle: 7 Mar 2007, 18:40 |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
luminile de avarie se aprind in cazul micsorarii bruste a vitezei cu mai mult de 30 km/h...adica bagat piciorul brusc in frana, intrat ABS, AFU... si tot neamul lor
![]() |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
confirm ...si la mine s-a intimplat si nu aveam decit vreo 60...apare la frinare violenta
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Ideea e ca in orice tara civilizata avarii puse pe autostrada inseamna "pericol, franeaza!"
Asa ca evitati sa multumiti folosind avariile pe autostrada, folositi proiectorul spate ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
La fel cum le spune si numele, avariile se aprind la franari de urgenta.
La viteze relativ mici, gen 40 km/h nu cred ca se aprind, deoarece fortele de acceleratie sunt destul de mici. Deasemenea, eu stiam ca avariile se aprind odata cu intrarea in functiune a AFU-ului. Mie mi s-au aprins de vreo doua ori in conditii de trafic normal, odata la o franare 130 km/h->0 km/h. Si s-au mai aprins la niste teste pe care le-am facut impreuna cu un "mester" din reteaua Renault. Sincer, mi se pare o inovatie utila aceasta. Unul din acele lucruri atat de simple si atat de eficace. |
--------------------
-
-
-
|
|
sab197 |
![]()
|
Asa am vazut si eu ca se aprind cand faceam un test cu un megane de la reprezentanta....am franat de la 120km/h la 0 si s-au aprins......dar cu a mea am franat de la un 70 80 si nu s-au aprins ....era si ud pe jos...ma gandesc ca nu a fost o deceleratie foarte puternica fiind carosabilul ud si probabil de aia nu s-au aprins. Oricum vorba voastra sper sa nu avem nevoie de chestia asta....dar......sper sa nu constat ca nu merge exact cand e necesara
![]() This post has been edited by sab197: 9 Mar 2007, 01:15 |
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|
cris_a |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 2 March 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2006
- B 77 PGW can't be sure of anything
|
|
<dan> |
![]()
|
![]() posesor_renault Group: Members Posts: 122 Joined: 18 June 06 ![]() |
nu conteaza viteza, avariile se aprind la apasarea brusca a pedalei de frana
|
--------------------
megane ll 1.5dci
toyota auris D-4D
2003/2009
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Presupunand ca rulez cu 25 km/h si apas brusc pe frana, crezi ca se aprind?
Eu cred ca nu! O sa fac un test maine... |
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu zic că viteza minimă e 30 km /h
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
![]() Nu-i nimic! Facem testul la 35 km/h. Vedem... |
--------------------
-
-
-
|
|
sab197 |
![]()
|
Cat de brusca poate sa fie decelarea la 35 km/h???La 35km/h aproape se opreste pe loc:)... am vrea noi:)
|
--------------------
Renault
Megane II.2
Privilege 1.6l 16v 2007
- B 60 BOP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Vedem mâine, după test...
Și să știi că decelerarea are o valoare aproximativ constantă, indiferent de viteză, la apăsarea cu aceeași forță (pentru aceeași cursă) a pedalei de frână... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Asta vroiam sa evidentiez.
Se aprind avariile in momentul in care masina este supusa unor forte de accelerare negative puternice la viteze ridicate. Sunt facute pentru a-l atentiona pe cel din spate, care merge la randul lui cu 130 km/h ( de exemplu ) ca tu ai pus o frana puternica. |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
DECI, DA SE APRIND....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:30 |