piese laguna, oscaro.com
![]() ![]() ![]() |
piese laguna, oscaro.com
mdaniel2x |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 30 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci 65cp
2006 Laureate
|
|||
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am vazut pe acolo la vanzare turbina, valva EGR, chestii d-astea de ne dor pe noi la Reno.
Si eu sunt curios cum e cu livratul in Romania. Plata cu cardul nu cred ca e o problema, nu pare un site facut ieri dupa amiaza in pauza de pranz. E adevarat ca e bine sa ai si o confirmare de la cineva care a cumparat, astept si eu cu interes. |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Încercați și aici... http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
qbyte |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 19 December 05 From: Timisoara ![]() |
stie cineva cum se pot comanda piese de pe www.elitecat.cz ? Dupa adaugarea pieselor in cosul de cumparaturi iti cere login cand vrei sa trimiti comanda...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Dynamique
2001, 1.9dCi 120CP
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Tati, pai ai vazut diferente de preturi intre oscaro si elitcat??
Ia ca exemplu intercoolerul, acelasi model, acelasi producator: 190E la oscaro si 9mil. la elite. Nu stiu daca astea de la elite sunt preturi finale, fara taxe transport, etc dar e aproape dublu. Clar la alea de la oscaro mai adaugi ceva banuti pt transport. Asta si era ideea: a comandat cineva de acolo si daca da, in ce conditii si cum se comporta bajetii! |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
qbyte |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 19 December 05 From: Timisoara ![]() |
la oscaro pe site nu am gasit cum pot sa comand cu shipping in alta tara. Default e France si nu poate fi schimbata.
cat despre elitecat.cz, se pare ca-i un site duar pentru distribuitori. nu poti sa-ti faci cont pur si simplu. Mai mult, nu am gasit nici o adresa de contact, un telefon, nika. |
--------------------
Renault
Laguna 2 Dynamique
2001, 1.9dCi 120CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 14:17 |