Revizii dacia, in binecunoscutul EVZ
![]() ![]() ![]() |
Revizii dacia, in binecunoscutul EVZ
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.960 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, cel putin la prima revizie sunt de acord cu ei. Tu la cati km schimbi uleiul la bicicleta?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
stuiberv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Adica prima revizie la logan costa 50 RON????
Eu am platit la prima revizie la solenza 150 RON. Edit: Da, acum am vazut ![]() Daca sunt in euro, inclin sa ii cred, cam asa sunt preturile (nu am platit eu, am vazut la service pretul - si eu am platit pentru a mea ce scria la ei, deci ma astept ca si pt logan sa fie la fel) Pe de alta parte, din cate am vazut comentariile la articol, cam toata lumea a citit asa: preturile la matiz, cielo etc. Apoi, [SIZE=14]NOTA/SIZE]: preturile sunt in lei si cu tva. Dupa care, preturile la Logan, nu mai vezi cealalta Nota, pentru ca deja esti nervos ![]() This post has been edited by stuiberv: 22 Feb 2007, 11:52 |
--------------------
Papuci
marimea 43
3 ani bocanci
- is xx undoitrei “All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you
are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can’t get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer.” — IBM maintenance manual, 1925 |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nea, citeste tot: la Logan, preturile sunt in euro, fara TVA.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
ce chestie .. la logan sunt trecute in euro iar la matiz sunt trecute in lei
This post has been edited by mariuscomx: 22 Feb 2007, 11:16 |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
vijelie |
![]()
|
Altul care nu stie sa citeasca: vezi ca la Daewoo preturile sunt in lei...
LE: aha. This post has been edited by vijelie: 22 Feb 2007, 11:16 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Practica demonstreaza contrariul. Revizii mai ieftine ca la Matiz eu n-am vazut (doar la berlina, dar acolo mai introduci si cheltuieli extra, in afara reviziilor, deci...). Filtrul de aer de 40 ron la Logan e 15 ron la Matiz. Matizul are 3 bujii, Loganul 4. Matizul are baie de ulei de 3 litri, Loganul de 4 litri. Filtrul de benzina la Matiz e tot 15-20 ron, la Logan nu mai stiu.
Uleiul la Matiz (Castrol Softec Plus 5w30 3 litri) costa cam 100 ron. Distributia la Matiz e 60 ron cureaua, 60 rola intinzatoare si inca 40-60 ron cele 2 curele de alternator, AC si servo (functie de echipare), cu tot cu manopera ajunge la 200 ron. Daca la Logan ar fi la fel inseamna ca sunt fraieri toti posesorii de Clio 1.4 care dau tspe milioane la revizia de 60 de mii. Restul tine de cat te incarca service-ul si cat esti de fraier. This post has been edited by Laurentziu83: 22 Feb 2007, 11:55 |
--------------------
.
.
.
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Multe posturi de-ale tale de pe-aci conclud la faptul ca matiz-ul e cea mai tare masina, maine poimaine o sa vad ca tiganii cu mertzane isi cumpara matiz-uri.
Nu stiam ca pretul reviziei e direct proportional cu coeficientul de "fraier" al posesorului ![]() Daca la Logan ar costa piesele la fel inseamna ca Loganul ar fi Matiz ![]() Reviziile la Logan oricum sunt mai ieftine ca la Clio => toti posesorii de Clio sunt fraieri. Apropos, cat vine in RON "tspe" milioane ROL ? |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Astia in evz isi confirma rudenia cu libertatea... Articole scrise da-n *#&ea sa umple ziarul. O masina cu cat e mai mica e mai usor de intretinut !
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@Laurentziu83:
Nici la logan aia 4 litri de ulei nu depasesc milionul daca ii iei de la dacia. Ba chiar sunt sub un milion. Filtru de benzina la logan atata ca nu prea se schimba. Si la matiz ai revizii din 10 in 10 mii, la logan din 15 in 15. Deci la 30.000 deja ai o revizie in plus la matiz. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mie mi-a placut faza aia cu "motoarele poluante euro 3" la matiz....
Se vede ca e un articol comandat de Dacia. Costurile de intretinere sunt mai mici la Matiz 100% decat la LGN (nu vorbesc din auzite). |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
vijelie |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 22 Feb 2007, 12:22) @Laurentziu83: Nici la logan aia 4 litri de ulei nu depasesc milionul daca ii iei de la dacia. Ba chiar sunt sub un milion... Sigur ca da, dar dupa cum stramba lumea din nas cand aude de Dacia Oil ai zice ca e facut din scame. Asa ca service profita de snobismul multora si le baga fraza: Ce ulei doriti? Avem si Dacia Oil, da' e Dacia, va sfatuiesc sa luati etc etc la niste preturi de-ti cade caciula pe ochi... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am facut un tabel comparativ cu preturile in lei, la cursul de 3,39 lei/euro
PS: ca mi-am adus aminte, care e intervatul de timp la care se fac reviziile la matiz? 6 luni cumva? Adica de 2 ori intr-un an? This post has been edited by klaus: 22 Feb 2007, 13:05 Attached thumbnail(s) untitled.gif ( Size: 20.19k ) Number of downloads: 131 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
50 RON revizia la Logan? Pfuahahha
![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
vijelie |
![]()
|
Altul... Dupa ce te aduni, citeste inca o data despre ce moneda e vorba...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 17:34 |