PENTRU "AVERTIZORI", cine, de ce, pe cine, cum avertizeaza....
![]() ![]() ![]() |
PENTRU "AVERTIZORI", cine, de ce, pe cine, cum avertizeaza....
BAB |
![]()
|
||
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mulțumiți-mi vă rog și mie; același lucru l-aș fi făcut și eu!
Citiți regulamentul de la bursă și nu mai faceți valuri degeaba, cu toate că sunteți de la Constanța! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
@DragosP (salutari amicilor braileni!): Degeaba o fi pentru tine. Iar daca regulamentul apara pe cei care vor sa pacaleasca pe cumparatorii neavizati, atunci el este defect. Reparati-l
This post has been edited by BAB: 13 Feb 2007, 19:34 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu și când cumpăr o pâine de la magazinul alimentar mă simt păcălit, așa că asta cu păcăleala face parte din riscul oricărei tranzacții. Suntem o țară liberă și orice are posibilitatea să se informeze asupra produsului sau serviciului pe care dorește să-l achiziționeze.
Așa că, hai să lăsăm bursa un loc unde doar se vinde/cumpără iar comentariile n-avem decât să le facem la "Cafenea". Chiar cu link-uri către topicele incriminate. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
BAB |
![]()
|
Mda... bine, hai sa fie asa.....
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu inteleaga fiecare ce vrea:
Momentul 1: Dl BAB face o serie de aprecieri privind masina oferita spre vanzare + indica o valoare pe care o considera dansul ca fiind pretul corect pentru masina. Momentul 2: Eu las seria de aprecieri privind masina oferita spre vanzare + sterg fraza cu valoarea indicata de catre dl. BAB si ii trimit dlui BAB un PM in care il avertizez ca pe Bursa preturile nu se discuta decat de catre cei interesati sa cumpere si ca nu exista nimeni autorizat oficial sa evalueze masini, deci ca nimeni nu poate pretinde ca evaluarea proprie este cea corecta si ca altele ar fi inselatorii. Momentul 3: Dl. BAB ingnora mesajul meu si reposteaza in topic un mesaj continand exact partea stearsa de catre mine (cu comentarii asupra pretului). Momentul 4: Acest ultim mesaj este sters si Dl. BAB primeste avertisment (warn 10%). Momentul 5: Dl. BAB sustine in continuare ca l-am cenzurat incorect, in ciuda faptului ca am lasat in topic toate observatiile sale la masina oferita spre vanzare, mai putin cele referitoare la pret. Dl. BAB initiaza acest topic. Momentul 6: Dl. BAB posteaza o oferta de pret (conforma opiniei sale) care ramane bine mersi in topicul de la Bursa. Prin ce anume as fi sustinut eu o inselatorie (care inselatorie?) va las pe fiecare in parte sa analizati. Pentru cunostinta tuturor: Regulamentul la Bursa nu a fost scris de catre mine, eu asa l-am gasit si preluat de cand sunt moderator. Este corect, impartial si cat se poate de usor de inteles si aplicat. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 00:41 |