Distanta intre pedale
![]() ![]() ![]() |
Distanta intre pedale
mefmef |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|||
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Eu am piciorul foarte lat, si nu am avut probleme pana acum, dar nici nu am condus cu bocanci, prefer sa conduc cu ceva cu talpa mai lejera, tocmai din motivul mai sus mentionat
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu am probleme cu distanta intre pedale. Doar cea de frana are un mic joc stanga dreapta. Asa fac oare toate?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
idem ssilviu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu am probleme (port 43)
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
si la mine e problema. Am 1.90 si 44 si daca port pantofi mai lati e destul de naspa.. Trebuie sa stau cu piciorul paralel cu consola centrala ca sa nu ating si pedala de frana...
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
45 la picior..port adidasi exclusiv si nu am nici o problema... parca suntem la AA
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Nici o problema cu distanta intre pedale(si eu am 44)Bine,niciodata nu am condus in bocanci sau cizme de cauciuc;numai in adidasi si pantofi ca este mai lejer.
|
--------------------
------
------
------
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Nici la mine nu sunt probleme desi port 44,e ok distanta daca ar fi dupa mine ar putea sa o faca un pic mai mica.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am avut mici probleme 45!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ca sa vedeti ce se intampla cand din lipsa de probleme la Megane incepem sa ne apucam sa vorbim despre distanta de la pedale...
![]() This post has been edited by ssilviu: 14 Feb 2007, 00:22 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
441529 |
![]()
|
![]() Administrator de blocuri Group: Members Posts: 160 Joined: 14 January 07 From: Comuna Bucuresti ![]() |
Nu prea vad legatura intre numarul de la mergatori si distanta dintre pedale.
Acum vreo 15 ani, aveam un coleg in armata care purta 47 (nu s-au gasit bocanci pentru el cateva luni, intre timp venise iarna si o zapada maaare, iar tipul umbla in tenesi...). In ciuda marimii de Yeti, avea talpa foarte ingusta. Eu port 42 si chiar ma incomodeaza tare distanta aia mica dintre pedale, asta fiind unul dintre motivele pentru care am amanat cumpararea unui sedan. |
--------------------
Renault Megane
Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP
Nissan Urvan 2.4i
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Nu stiu, poate purtatii chestii prea late. Recunosc iar ca incerc sa evit, deh, am 46 (daca tot facem aici sondaj
![]() ![]() This post has been edited by Fuzz: 14 Feb 2007, 00:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nici piciorul meu cu urma de 45 nu are probleme cu pedalierul de la megane..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
nu mi s-a parut nimic anormal la megane, insa as fi preferat ca cei de la Renault sa faca un pic mai aletfel pedalele! Frana un pic mai lata si acceleratia un pic mai lunga!
|
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu am mai avut probleme cu pedalele la Clio, mai ating frana cu stangul cand vreau sa apas ambreiajul, sa vezi ce urat face masina, ca deh, intr-un fel apesi frana si in alt fel ambreiajul. Alta data aveam muzica tare si am strivit frana pana la ABS si nu mi-am dat seama ca striveam si acceleratia.
Si port 44 la adidasi si 45 la bocanci. |
--------------------
.
.
.
|
|
Toto - BOD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 556 Joined: 18 January 05 From: Craiova ![]() |
la Matiz cum era?
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio
- BOD
2003
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu mai stiu, cred ca pateam mai rar.Depinde si de noroc. Ambreiajul la matiz in schimb era muult mai placut, avea o cursa extrem de scurta, de vreo 2-3 cm cred, plecam primul de la semafor, nu stateam o vesnicie pana sa debreieze.
Dar deja dam in offtpic. |
--------------------
.
.
.
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
46, nu am avut niciodata probleme de genul asta, chiar si cu bocanci CAT in picioare
|
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
in sfarsit un lucru bun spus de Turkish despre Megane
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
am mai spus
si altele despre ce merita spus motor tinuta de drum cam atat ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca faci dez accorduri
![]() This post has been edited by apostol_emil: 16 Feb 2007, 17:59 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Toto - BOD @ 14 Feb 2007, 10:06) nu mi s-a parut nimic anormal la megane, insa as fi preferat ca cei de la Renault sa faca un pic mai aletfel pedalele! Frana un pic mai lata si acceleratia un pic mai lunga! Gen Laguna 2 sau Megane 1? ![]() Acuma serios, eu am incercat in showroom un Sedan si cu pantof cu talpa mai lata e incomod. Nici nu ma gandesc iarna cu bocanci la mers la schi.... (nu cu clapari ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
mefmef |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 275 Joined: 17 October 06 ![]() |
Pana la urma mai sunt si altii pe care ii deranjeaza putin chestia asta.
Nu am eu halucinatii. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.6 16V
|
|
FireChief |
![]()
|
distanta dintre frina si acceleratie e ok si mai mult de atit cele 2 pedale sunt in planuri diferite...
distanta intre ambreiaj si frina nu ma incomodeaza deoarece mergind in bucuresti in nebunia din bucuresti am vrut sa zic,merg cu piciorul sting in permanenta pe ambreiaj(fara a-l calca decit atunci cind e nevoie)...fiind cu piciorul sting acolo n-am cum sa gresesc ca ar insemna sa ma calc pe picioare...si de obicei cind nu mai accelerez inseamna ca ma pregatesc de o frinare .... probabil ca incidentele apar de regula la cei care merg in afara localitatilor mai mult sau in orase cu circulatie mult mai libera... repet niciodata nu am avut probleme de acest fel... This post has been edited by apostol_emil: 20 Feb 2007, 17:54 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(mefmef @ 20 Feb 2007, 17:22) Nu ai...mai sunt. Si pe mine ma deranja cand purtam niste ghete mai late. Dar am renuntat la ghetele late si a fost ok ![]() ![]() @apostol_emil: cele doua pedale sunt in planuri diferite, i-adevarat. Dar problemele apar in ambele directii. Cand ridici piciorul de pe acceleratie sa franezi, risti sa agati pedala de frana de dedesupt, iar cand iei piciorul de pe frana si vrei sa accelerezi, risti sa agati pedala de frana de deasupra si sa franezi frumusel ![]() This post has been edited by richie: 20 Feb 2007, 18:24 |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 16:22 |