vreau sa deschid un topic, sectiunea bursa
![]() ![]() ![]() |
vreau sa deschid un topic, sectiunea bursa
B-38-NFS |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
|
||
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
- b-23-REU
2006/2005 NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Incearca asa: "Cumpar GPS" , poate are conflicte cu majusculele
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Incearca si asa: [CUMPAR] GPS
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(AlexV @ 7 Feb 2007, 23:31) nu se mai poate posta fara [VAND][CUMPAR][SCHIMB] sau [OFERTA] in titlu am adaugat [OFERTE] pentru oferte de munca si alte situatii care nu se incadreaza la primele 3. Numai așa se mai pot deschide topice la bursă. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
am incercat toate variantele de scriere a cuvantului "vand" si tot nu a mers , asa ca m-am lasat pagubas. Rog moderatorii sa verifice.
This post has been edited by zmieu2go: 12 Feb 2007, 01:59 |
--------------------
dacia
logan
- B 30 WZR
2006/ambition dci
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
incearca exact cum vezi in posturile anterioare.
[VAND] [CUMPAR] [SCHIMB] [OFERTA] cu litere mari si cu paranteze. trust me, merge. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
B-38-NFS |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 113 Joined: 30 August 05 From: BUC -DR TABEREI ![]() |
am inecrcat atunci cu tot felul de litere mari mici tot nu a mers ,oricum nu mai e valabil anuntul cu gps -u .
off topic .plec cu avionu e mai ieftin si nu trebuie sa mai imi fac griji gps ,harti stie avionul drumul . ![]() This post has been edited by B-38-NFS: 13 Feb 2007, 20:10 |
--------------------
spark /chevrolet
solenza/dacia
- b-23-REU
2006/2005 NU E SUFICIENT SA FI BUN ,CI E SUFICIENT SA FI SI BUN DE CEVA .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 23:34 |