[VIDEO] Renault Logan drift, logan drift
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Renault Logan drift, logan drift
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Misto! ... Zapada!
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
- "La rând"
2006
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Ce bataie de joc de saraca masina....
|
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
- PH 08- GPK
2004 - 2007
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
iti dai seama ce bataie de joc..
deaia dai 8000 de euro pe masina,nu sa o ti in garaj |
--------------------
x
y
2009
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Aoooleu ce distractie o fi dus omuletu ala acolo? Vreau si euuuuuuuuu
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
Ce spuneti ca este "DRIFT"???Hai sa fim seriosi.Dupa asta soferul sau proprietarul masinii intra pe forum si incepe,stiti bate ceva la o roata si Loganu nu are nici 2.000 Km,sau suspensia sa dus nici dupa 5.000 km cauciucurile au umflaturi etc!
|
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu nu cred că-și bate joc de mașina aia, doar e pe zăpada și cred că era conștient de riscuri.
Proastă filmarea făcută de amator ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
amuzant...
![]() ![]() omul a luat-o, omul o strica, omul o repara... atata timp cat o face fara sa puna pe nimeni in pericol nu vad problema... si nu cred ca strica ceva la ea, este suprafata plana, aluneca, nu omoara motorul... ce poate sa se strice la o masina pe gheata?... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
booooring
![]() M-am tot uitat in speranta ca se intampla totusi ceva..dar nu am rezistat mai mult de sfert.. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pai cati am vazut eu la care li sau rupt cablu de frana de mana,de la atatea optulete
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
QUOTE(AlinI @ 9 Feb 2007, 08:54) amuzant... ![]() ![]() omul a luat-o, omul o strica, omul o repara... atata timp cat o face fara sa puna pe nimeni in pericol nu vad problema... Din cate vad se cam indreapta spre cel care filmeaza! ![]() QUOTE(AlinI @ 9 Feb 2007, 08:54) si nu cred ca strica ceva la ea, este suprafata plana, aluneca, nu omoara motorul... ce poate sa se strice la o masina pe gheata?... Daca spui ca e suprafata plana,fa urmatorul experiment,aruncate pe gheata cu mainile inainte asa cum fac hambalistii la final de meci si apoi uitate la maini!Daca vrei poti sa repeti de cate ori vrei pana ajungi la os!Asa se intampla si cu cauciucurile! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Pai cauciucul il schimbi da` pielea nu
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
1.6 |
![]()
|
Strica ambreiaj...frana de mana s-a mai zis.....cutie...la un moment dat chiar o caraie...cauciucuri dar mai greu!Poate chiar suprasolicita puntea spate...Si nu face absolut nimic spectaculos!
ps:sefu alx am dat 6900 de euro pe masina si am facut si de-astea dar nu 5 minute continuu..fara sup,sunt curios de cate ori ai facut tu asa?eu nu pentru asta am cumparat-o! Si raman la parerea ca-si bate joc de masina!parerea mea... |
--------------------
Dacia Seat
- PH 08- GPK
2004 - 2007
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Mare branza de drifturi chiar daca sunt facute cu frigiderul..a se remarca sigla Renault in locul celei Dacia..deh...ii este rusine omului ca are Dacie, ma mir ca nu avea stopurile + proiectoarele aprinse
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
1.6 |
![]()
|
A se remarca si grila fata renault care seamana cam cu ce ai tu pe mandria ta de renault fidji!
Ce sa zici si tu.... This post has been edited by 1.6: 9 Feb 2007, 19:45 |
--------------------
Dacia Seat
- PH 08- GPK
2004 - 2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ramm @ 9 Feb 2007, 18:28) Mare branza de drifturi chiar daca sunt facute cu frigiderul..a se remarca sigla Renault in locul celei Dacia..deh...ii este rusine omului ca are Dacie, ma mir ca nu avea stopurile + proiectoarele aprinse ![]() ![]() ..chiar nu are dacie, are Renault. Daca nu stiai in unele tari, printre care si Rusia se vinde sub sigla Dacia. ![]() This post has been edited by St: 10 Feb 2007, 02:07 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
S-a intors bogdiani !!!
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu ,nu cred ,ca saracu nu mai indrazneste sa inchirieze masini si sa faca scheme periculoase cu masina,sa nu cumva sa incercati sa faceti ca el
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aproapeom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 25 November 05 ![]() |
moah da unde a gasit zapada ca de 2 luni astept
![]() |
--------------------
dacia
logan 1.4
- b xx wor
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Total neinteresant!
Tot ce am remarcat a fost jegul de pe masina ![]() |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
faptul ca pe zapada foloseste frana de mana s-o arunce de coor, spune tot despre dansul. Mare talent. !
bafta. |
--------------------
Logan
1.6
- 7727
2006 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
TMihai: Politia in actiune...beyyyy!
|
-------------------- |
|
memyselfandI |
![]()
|
![]() m Group: Members Posts: 191 Joined: 8 March 05 From: Bucuresti ![]() |
las' ca si iei ie uoameni !
imi place ca ii da balans. bafta |
--------------------
Logan
1.6
- 7727
2006 "la curse e simplu, totu' e sa faci ca drumul"
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Își folosesc mașinile din dotare pentru distracția lor
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"v-am prins amu"
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Astia merita trasi in teapa !!Poate asa ''Vegheaza ei la siguranta cetateanului'''. mai poate fi intitulat si ""am intalnit si romani fericiti''..Se poate distinge numarul de inmatriculare?
|
--------------------
------
------
------
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
@1.6 ai dreptate are si grila cred ca si tu ai la fel:hohote: mai bine punea diferenta asta de 'tuning vitan' si isi lua un fidji amarat, ca la cat a ajuns sa coste frigiderul ala acum..
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Militienii fac d-astea , pentru ca nu fac pe banii lor.
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
1.6 |
![]()
|
prietene....esti un caz pierdut!Nu poti pricepe ca masina asta exista asa cum o vezi ,nu e tunata, si ca e renault...asa-i?
Zi-mi si mie de unde din vitan imi iau si eu o masca ca aia? e amarat fidji asa-i?...ti-ar rasnita de ras sa-ti fie..... |
--------------------
Dacia Seat
- PH 08- GPK
2004 - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 13:57 |