Balama usa
![]() ![]() ![]() |
Balama usa
pretender` |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 17 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Twingo
2002
|
|||
depecharu |
![]()
|
Membru cu trapa la cap Group: Members Posts: 198 Joined: 16 May 06 From: MS ![]() |
Salut si bine ai venit. Incearca aici sa cauti codul, poate-l gasesti.
Pareri despre buburuza, km, modificari, poze? |
--------------------
Pegas
bicicleta
- MS
1987
|
|
twingo2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 May 08 ![]() |
[quote=pretender`,29 Jan 2007, 15:42]
salutare bine v-am gasit! de curand am devenit si eu proaspat proprietar de Twingo.... Masinuta mea este din 2002 este modelul Matic, adica are transmisie triptronic... Am aceeasi problema cu balamaua inferioara de la usa stanga fata (bine e posibil sa se fi uzat si cea superioara). Ce sa fac sa caut pe piata second-hand? (din dezmembari) sau sa caut noua? (adica exista asa ceva noua in magazin?) Va multumesc anticipat. si tie _182_ This post has been edited by twingo2008: 17 Nov 2008, 00:16 |
--------------------
renault
twingo
- DJ67ADE
2001
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
apasa pe steagul ro, nu trebuie parola |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
twingo2008 |
![]()
|
balamaua asta mi-a dat de cap
![]() |
--------------------
renault
twingo
- DJ67ADE
2001
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
twingo2008 |
![]()
|
Mersi pt. info renotgo
Am gasito pana la urma si am luat-o pana la urma pe original 340 lei In ziua de azi bani sa ai si gasesti ce vrei ![]() In ca o data multumesc pentru informatii, voua ''colegi de suferinta'' ![]() SARBATORII FERICITE SI MULTA SANATATE |
--------------------
renault
twingo
- DJ67ADE
2001
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
scriu in topicul colegului ca sa nu mai deschid altul
am probleme cu usa de la sofer, nu se inchide bine, daca dau un pic mai tare de usa sare in prima treapta de inchidere din broasca, daca tin mana pe usa si o inping usa se inchide, eu banui ca de vina este partea de metal care vine pe stalp care intra in broasca in momentul inchiderii, nu mai am bucata aia de cauciuc sau plastic ce o fi ala care vine pe fierul ala asa ca fac apel la voi poate aveti asa ceva, vedeti in poza Multumesc si Doamne ajuta. Attached thumbnail(s) renault_twingo_concept.jpg ( Size: 267.47k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:45 |