Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Reglare faruri, Megane Clasic 2003 Sedan

Renom
post 28 Jan 2007, 15:27
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Galati

Salutare tututor.

Am urmatoarea problema.
Mi-am schimbat farul din stanga pentru ca era putin crapat. Pana aici totul bine. Acum am urmatoarea problema (precizez ca mi-au schimbat toate becurile, si de la cel din stanga si de la cel din dreapta)

La prima deplasare noaptea in afara orasului am observat nu numai ca lumina de la farul din stanga bate cam la jumatate fara de cel din dreapta, dar acum parca ambele au o lumina mai puternica dar care bate mai putin. Cel mult 5-6 metri in fata. Nu va doresc o experienta similara. Este groaznic ... mai ales in afara orasului. Cu mai mult de 70 nu am putut circula.

Sistemul electric de ridicare-coborare a farurilor functioneaza perfect. E dat sa bata cat mai sus, dar cu toate astea lumina e groaznica.

Singura solutie probabil ca este reglarea farurilor manual, dar nu stiu cum. Ma puteti sfatui in acest sens?

PS. Daca a mai fost deschis un subiect similar ... scuze ... sunt nou pe forum si nu am gasit nimic.

--------------------
Renault Megane - GL - XX - XXX 2003 - Expresion
....::: BMW - The Ultimate Driving Machine :::....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 22:27
Dacia