Bataie motor(?) in treapta 1 si 2
![]() ![]() ![]() |
Bataie motor(?) in treapta 1 si 2
tetelu007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio symbol
2006 fidji dci 80CP
- AG-07-ZXC
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Poti descrie putin mai bine aceasta bataie ? esti sigur ca ar fi de la motor ? pe loc nu se aude nimic nici daca turezi putin sau mai mult motorul ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu am avut o asemenea problema, la turatii mai mari imi "batea" ceva dar nu era motorul, era rulmentul de pe roata din dreapta fata... Ai luat vreo groapa sau altceva tare in ultimul timp ? La mine era de la o sina de tramvai pe care am luat-o tare si am stricat si anvelopa.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
tetelu007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 19 January 07 ![]() |
Pe loc nu se aude nimic, asa ca e posibil sa nu fie motorul, aveti dreptate. Zgomotul, ce sa zic, ceva intre tzacanit si bataie. De dat nu am dat cu ea, dar a mai mers si altcineva in ultimul timp asa ca nu se stie :-(
Dar de ce nu se aude la viteze mai mari de 20-30 km/h... This post has been edited by tetelu007: 19 Jan 2007, 15:22 |
--------------------
renault
clio symbol
2006 fidji dci 80CP
- AG-07-ZXC
|
|
ionutmar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 9 July 06 ![]() |
posibililitati (reale, mi s-a intamplat mie)
1: rulment roada spart (se verifica cu masina ridicata si invartit de roata in gol, se compara rotiele, daca e rulmentu va face un jgomot la rotire), rezolvat prin schimb rulment (120 RON) 2: cauciuc/janta deformata (rezolvat temporar/partial, am mutat cauciucul pe spate, mai se simte foarte putin). si zgomotul se distingea cam pana la 40km/h, apoi era acoperit. This post has been edited by ionutmar: 19 Jan 2007, 19:53 |
--------------------
Renault
Clio IV
2014 Expression 0,9 Tce
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
tetelu : Nici la mine nu se auzea tot timpul, doar in anumite situatii, deci faptul ca nu se aude la o anumita viteza nu e un reper...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:15 |