Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Am primit avertisment!, Si nu stiu unde am gresit!

Angelescu Cosmin
post 14 Jan 2007, 22:50
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am primit un avertisment sec de la AL cu urmatorul mesaj "mistocareala (offtopic) pe sectiune tehnica

Dacă nu știi, te învățăm, Dacă nu poți, te ajutăm, Dacă nu vrei, te convingem! (Regulamentul)"

Daca se poate mai explicit nu de alta dar poate uni sunt curiosi sa vada unde au gresit ca sa nu se mai repete!

Sectiune tehnica unde? la Logan,la GPS, la Solenta,la Berlina,la la la!
Va multumesc! wacko.gif

--------------------
Dacia Logan - xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AIX
post 14 Jan 2007, 23:07
Post #2

quite a regular

From: Bucuresti

Probabil pentru asta, ma gandesc eu:

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...43&#entry770343

AL, daca am ghicit, imi stergi si mie warn-ul? icon_mrgreen.gif

--------------------
. . .
+
Angelescu Cosmin
post 14 Jan 2007, 23:41
Post #3

Membru incepator

Si nu se putea de la inceput asa?Sa nu stau ca prostu sa-ma uit pe toate topicurile sa vad pe unde am scris!Deci sunt singurul care pomenesc de ou kinder la Dacie pe acest forum sau cuvantul "OU KINDER" este tabu si se sanctioneaza ca atare daca este folosit pe forumul daciaclub!Sunt si eu nou pe aici dar am vazut ca sunt folosite si alte oua dar cu puncte puncte si sunt permise!Ce sa-i faci si politia din ziua de azi nu mai vrea sa treaca cu vederea nimic,atunci ce pretentii sa mai am si eu care sunt un incepator si nici macar nu stiu sa fac un citat sau sa scriu in stil MIRC!Asta e! sad.gif Mai bine ne uitam fara sa mai scriem ca poate se strecoara cuvantul CD impreuna cu oglinda si mai iau un avertisment!
Raman de acuma doar cu uitatul pe forum si sa-mi dati iara avertisment daca o sa-mai scriu ceva!
Pa si pe altadata,poate! biggrin.gif

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
klaus
post 15 Jan 2007, 00:16
Post #4

步步

Group: Moderatori

Stiu si eu. Poate "Numai avioanele incalzesc motorul inainte de decolare! " mai trezeste ceva amintiri.
Parca, parca nu era on-topic pe sectiunea tehnica.
Zic si eu...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
AIX
post 15 Jan 2007, 00:20
Post #5

quite a regular

Ntzz, deci n-am ghicit; dar n-am avut nici o sansa! klaus, mi-l stergi tu? smile.gif warn-u'

--------------------
. . .
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 00:30
Post #6

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 15 Jan 2007, 00:16)
Stiu si eu. Poate "Numai avioanele incalzesc motorul inainte de decolare! " mai trezeste ceva amintiri.
Parca, parca nu era on-topic pe sectiunea tehnica.
Zic si eu...
*

Sau poate la sectiunea tehnica o sa se discute de ABS si o sa scriu ca "a fost preluat din aviatie" si o sa mai iau un avertisment!
Eu ce sa fac daca unui nu sunt in domeniul aviatiei sa cunoasca ca inainte de decolare parametrii trebuie sa ajunga intre anumite valori (presiunie ulei,temperatura chiuloasa,temperatura gaze evacuate etc)In acel topic era vorba de incalzitul motoarelor la masini si am venit cu o complectare de domeniu,unde ma pricep si am vrut sa stiti si voi!Dar cei ce nu cunosc aceasta problema inseamna ca faci misto de ei!Puteau sa dea un google inainte de a da cu piatra!Dar pentru uni le este mai usor sa dea un WARM! huh.gif
Zic si eu....

This post has been edited by Angelescu Cosmin: 15 Jan 2007, 00:31

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
klaus
post 15 Jan 2007, 00:39
Post #7

步步

Aha, deci ziceai serios treaba aia cu avioanele. Daca nu te superi, poti sa-mi spui ce rol are acel zambaret pe care il pusesi in coada mesajului? Am recuperat aici mesajul din cosul de gunoi.
QUOTE(Angelescu Cosmin @ 12 Jan 2007, 11:16)
Numai avioanele incalzesc motorul inainte de decolare! radmasa.gif

Nu de alta, dar poate data viitoare cand vedem un zambaret din ala la coada mesajului sau in interiorul lui sa stim la ce te referi.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 00:47
Post #8

Membru incepator

Va mai spun odata,SUNT INCEPATOR si testez si eu iconitele care sunt in stanga si incerc sa le probez pe toate dar vad ca si pentru ele se ia WARM daca se nimeresc unde nu trebuie!Acuma ce iconita sa pun sa nu iau iara WARM? ph34r.gif
Dar asa mare tragedie a fost!Deci pe viitor sa nu mai punem iconite mai bine punem o litera urmata de puncte puncte sau scris despartit ca poate nu primim WARM!
Zic si eu icon_mrgreen.gif !

This post has been edited by Angelescu Cosmin: 15 Jan 2007, 00:48

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
klaus
post 15 Jan 2007, 01:04
Post #9

步步

Am rugamintea, daca nu se stie ce reprezinta iconitele, sa se incerce o abtinere de la utilizarea lor. De altfel as dori sa se citeasca si art. 2 lit. d din regulament.
Ca poate eu as vrea sa zic ceva de genul "Imi esti drag" si folosesc iconita showfinger.gif . Bineinteles ca intelesul frazei este altul. As fi ipocrit sa spun ca intelesul frazei este ceea ce zice.
Plus ca imoticoanele alea sunt suficient de sugestive, chiar si incepator sa fii si tot le intelegi sensul.
Eu personal am inteles ca acolo ai scris o mistocareala. Daca vroiai sa fie ceva serios, nu foloseai imoticoane. La fel o fi inteles si Al.
Si atunci nu iti luai nici o "caldura" (warm). Si nici macar vreun avertisment (warN).
Iar daca dupa un an de prezenta pe forum tot incepator zici ca esti, atunci ce s-ar putea spune de cei care sunt de 3-10 zile?

--------------------
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 01:18
Post #10

Membru incepator

Si chiar asa mare tragedie a fost ca am folosit o iconita care zambea,sau se da prea usor aici pe forum WARM!De ce nu se poate intelege un incepator?Nu am lezat pe nimeni cu acele cuvinte si cu acea iconita!Moderatori prea usor dau WARM,sau numai eu am aceasta parere?Ma simt pedepsit prea aspru pentru o faza la care nici prin gand nu ma asteptam sa iau WARM!Incercati si voi(moderatorii)sa fiti mai indulgenti cu incepatorii,va rog!Am incercat sa fiu cat mai detasat de persoanele care scriu prostii cu puncte puncte sau despartit si ma trezesc ca eu sunt aratat cu degetu ca fac pe foum "mistocareala"Asa sa fie?
Am zis si eu.

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
klaus
post 15 Jan 2007, 01:29
Post #11

步步

QUOTE(Angelescu Cosmin @ 15 Jan 2007, 01:18)
Nu am lezat pe nimeni cu acele cuvinte si cu acea iconita!
*
Warnul nu a fost acordat pentru lezare/injurie/insulta sau alte asemenea, ci pentru off-topic pe sectiune tehnica. Iar formularea (in speta adaosul emoticonului) frazei indica o tenta de "misto" a frazei.

--------------------
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 01:46
Post #12

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 15 Jan 2007, 01:29)
indica o tenta de "misto" a frazei.
*

Deci atentie,se acorda mai nou WARM si doar la o tentatie de "misto",cum spuneam eu prea usor se ia pe acest forum WARM,dar cum spunea cineva pe aici tot asa de usor se poate face un nou cont!Deci eu sa inteleg urmatoarele,mai bine injuri pe fata si faci misto la greu si ai o satisfactie si dupa aceea creezi un nou cont si o iei de la capat,ca daca faci din greseala umpic de "misto" iei repede un WARM si iei si pozitia ghiocelului!Ce sa inteleaga cei noi care se inscriu?Sa faca misto la greu si sa faca alt cont,sau moderatorii sa le arate unde au gresit!
Am zis si eu.
Nu mai pun iconite!

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
klaus
post 15 Jan 2007, 01:54
Post #13

步步

1. Erai nelamurit de ce ai primit warn. Cel mai probabil datorita frazei pe care am enuntat-o.
2. Ai vrut sa stii unde a considerat moderatorul ca ai gresit. In opinia mea, eu cred ca am explicat unde zic eu ca a considerat respectivul moderator ca ai gresit.
3. Te interesa sectiunea. Simplu: pe o sectiune unde era moderator.
4. Ai sustinut ca fraza ta nu a fost "la misto". Din formulare si din adaosurile animate rezulta altceva. Cel putin in opinia mea.
5. Sustii ca "se acorda mai nou WARM si doar la o tentatie de "misto" ". Avand in vedere ca sustii ca esti incepator, e interesant cum sustii ca "mai nou se acorda". Eu zic ca se acorda "mai vechi", dar in fine.
6. Te asigur cu toata seriozitatea ca te inseli. Aici nu ti-a dat nimeni warm. Nimeni, nimeni. Insa poate daca vorbim de un warn, treaba sta altfel.

Si pentru satisfactia ta: da, ai dreptate! radmasa.gif
Aceasta penultima fraza este la fel de serioasa, dupa cum se vede, pe cat era si a ta pe respectivul topic.

--------------------
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 02:23
Post #14

Membru incepator

Vedeti cum sunteti voi moderatorii,exact ca politicieni eu spun una si voi va legati de WARM ca nu e scris corect care defapt este WARN cu N la urma!Dupa cate ati dat nici nu ma mir ca nu stiti cum se scrie mai ales ca il aveti intiparit pe retina!Poate voi niciodata nu o sa recunoasteti ceva,exact ca si politicienii cand sunt intrebati daca chiar aveau nevoie de o masina de 60.000 euro!Deci in concluzie pe acest forum nu se da usor WARN nu de alta dar poate asa au ei moderatorii sa te atraga in cursa sa injuri sa-ti dea un WARM sa aiba ei o satisfactie exact ca la scoala cand ne punea profesoara sa fie liniste in clasa sa scriem pe tabla pe elevii care fac galagie,ma simteam ca un moderator,le scriam numele pe tabla (WARN) si strigam in gura mare TE-AM SCRIS!,TE-AM SCRIS!,TE-AM SCRIS!,si aveam si eu o satisfactie!Cred ca asa satisfactie au si moderatorii cand dau un WARN la o tentatie de "misto"!Oricum find incepator nu stiam ca si micile tentatii se pedepsesc cu WARN ci ma gandeam ca era normal ca la o abatere asa minora putea sa-mi spuna pe topic ca am gresit nu una doua WARM,asa unde ajungem?
Nu am dreptate?
Am zis si eu...

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
Slider
post 15 Jan 2007, 08:26
Post #15

Membru autentic

From: Cernavoda

..."Si chiar asa mare tragedie a fost ca am folosit o iconita care zambea"....

Cosmine tie ti se pare zimbet la asta? radmasa.gif ....asta se tavaleste de ris si tu zici ca zimbeste???

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
DragosP
post 15 Jan 2007, 09:15
Post #16

Nu zic nimic...nou

From: Lumea mea

QUOTE(Angelescu Cosmin @ 15 Jan 2007, 02:23)
...Oricum find incepator nu stiam ca si micile tentatii se pedepsesc cu WARN...

La 79 de posturi (fără alea eventual șterse) la activ și nouă luni de activitate pe forum cu greu te mai putem considera chiar așa de începător...

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
argon
post 15 Jan 2007, 09:16
Post #17

Mesaj semiautomat

E incepator intr'ale warn-ului ...aia vroia sa zica biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
cosmin_2300
post 15 Jan 2007, 09:38
Post #18

Banned

From: București

Cosmine ... ai gresit ... ai fost sanctionat ... care e problema ? Acum si eu am warn 10% ca i-am spus unui coleg forumist sa schimbe titlul ca isi ia warn.. am gresit ca trebuia sa trimit pe PM si am fost sanctionat . Nu am primit nici un pm sa mi se zica , ca am fost sanctionat . Daca fieacare ar deschide cate un topic pentru warn-ul primit .... unde s-ar ajunge ...
Asadar calmeaza-te ca ai gresit !

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
klaus
post 15 Jan 2007, 09:41
Post #19

步步

Vedeti cum sunteti voi moderatorii,exact ca politicieni eu spun una si voi va legati de WARM ca nu e scris corect care defapt este WARN cu N la urma
Aici ai dreptate. Primele 5 puncte nu raspundeau la intrebarile tale. Probabil pentru ca te asteptai la niste raspunsuri la intrebari pe care nu le-ai pus. Pentru raspunsuri la astfel de intrebari nepuse, rogu-te, pune intrebarile.
poate asa au ei moderatorii sa te atraga in cursa sa injuri sa-ti dea un WARM sa aiba ei o satisfactie
Un om destept nu se lasa atras in curse de injurii. Exista metode mai subtile si mai intelectuale de a atrage atentia decat injuriile . Insa ma repet, nu pentru injurii ai luat warn.
le scriam numele pe tabla (WARN) si strigam in gura mare TE-AM SCRIS!,TE-AM SCRIS!,TE-AM SCRIS!,si aveam si eu o satisfactie!
Deci... radmasa.gif . Aici eu nu pot sa inteleg satisfactia pe care o aveai pentru ca eu nu am facut asa ceva in scoala.
Oricum find incepator
Si ce ar insemna un avansat in opinia ta?

--------------------
+
UXE
post 15 Jan 2007, 09:45
Post #20

Modelator

da calmeaza-te ca peste 2 luni dispare...eu mai am nitel si scap de al meu laugh.gif

--------------------
Renault Symbol - UXE 2006 1.4 8v
Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
+
cosmin_2300
post 15 Jan 2007, 11:18
Post #21

Banned

From: București

Peste 3 luni dispare tongue.gif ( sau cel putin eu asa stiu .. daca ma insel sa ma corecteze cineva ) biggrin.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 12:10
Post #22

Membru incepator

Vad ca problemele la Logan s-au terminat(ma uit la vizualizari) si nu mai este lumea asa de interesata ca de problemele legate de "Probleme forum" unde am deschis aseara topicul cu "Am primit avertisment" si deja are 308 vizualizari!Oare nu sunt mai multe probleme legate de forum decat la masini?Sau moderatorii sunt foarte activi cu WARN-U si lumea este interesata mai mult sa se uite ca la stirile de la ora 17:00!
Am zis si eu....

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
paulp
post 15 Jan 2007, 12:26
Post #23

Bagator de seama!

From: Iasi

Cosmine, si totusi care-i problema ta cu warnu? Te deranjeaza ca ai dor 10% sub date. Iti mai dau eu de la mine ca am de unde wink.gif. Si luate tot pentru sa zicem mistouri fine.
Am inteles si eu, dupa multa vreme, ca nu se permite mistoul decit la Cafenea.
Asa ca ori te abtii sa faci misto pe alte arii, ori cauti alte zari de soare pline wink.gif

Vorba cuiva de p-aici, netu-i mare smile.gif

--------------------
Fiat Linea - PAD Active, 2011
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 12:39
Post #24

Membru incepator

Si eu de unde sa stiu ca numai la cafenea sunt permise,si oricum nu am vrut sa fac misto de nimeni si oricum am 50 de posturi si sunt incepator sau trebuie sa ai 2 posturi ca sa fii considerat incepator sau poate au impresia ca eu am postat pe alte forumuri 1000 de posturi si dupa aceia am venit aici si ma dau incepator!Eu de alta sunt ofticat,moderatorii puteau si ei sa scrie in topic daca au vazut ca incerc sa fac "tenta de misto"(ca am doar 20 de posturi) ca pot sa iau WARN si intelegeam,dar una doua WARN fara nici un avertisment asa macar de inceput!
Am zis si eu...

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
cj98czh
post 15 Jan 2007, 12:52
Post #25

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Acuma serios....ai gresit ai platit, nu inteleg de ce tot continui....tot nu vei rezolva nimic....
Si eu am 10% warn luat pe buna dreptate....pt.ca nu am citit regulamentul...asa ca ...asta este..dar pt. aia nu fac caz...si in cazul meu lipsea doar cuvantul VAND... asa ca daca tot nu citesti regulamentul macar nu avea pretentii...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
klaus
post 15 Jan 2007, 13:04
Post #26

步步

QUOTE(Angelescu Cosmin @ 15 Jan 2007, 12:39)
Si eu de unde sa stiu ca numai la cafenea sunt permise
Asta este si unul din rolurile sistemului de warn: de informare asupra incalcarii regulamentului. Nu ia nimeni capul dintr-un warn decat pentru abateri gravissime. So, din cate observ, acel warn si-a atins scopul. Acuma se stie.
QUOTE(Angelescu Cosmin @ 15 Jan 2007, 12:39)
Eu de alta sunt ofticat,moderatorii puteau si ei sa scrie in topic
Si cum ar arata un astfel de topic, in care moderatorii ar scrie la fiecare warn?

--------------------
+
Angelescu Cosmin
post 15 Jan 2007, 14:50
Post #27

Membru incepator

Voi nu vreti sa intelegeti ca eu nu am 1.000 sau 2.000 de postari sa stiu cum se ia usor un WARN si nici nu sunt ca cei care se milogesc la moderatori sa-l stearga ca am vazut eu unde a gresit Cosmin!Si nu era vorba ca la fiecare WARN dat sa fie scris in topic "vezi ca iei WARN"!Eu tot spun ca daca cineva este la inceput pe acest forum si incalca usor o mica abatere (nu a fost nici o jignire) sa fie avertizat in topic ca glumele se fac la cafenea sau nu se fac deloc!A fost usor la AL sa dea un WARN si sa scrie pe PM DOUA VORBE fara nici macar sa faca o referire sau un link unde am gresit usor!Dar ce tot scriu eu aici,nici un moderator nu o sa spuna ca se da usor WARN ca atuci s-ar compromite,chiar asa moderatorii au WARM pentru glume sau ei au" imunitate de forum"?Chiar asa de greu e de inteles ca se da usor WARN nu ca l-am luat eu?!Vad ca multi se uita dar nu comenteaza din cauza ca se ia usor un WARN mai ales daca fac o gluma pe acest topic!Glumele sunt permise numai moderatorilor(zic si eu nu sun sigur ca nu i-am urmarit)!Nimeni nu o sa spuna ca se ia usor WARM pe acest forum dar mai ales pe acest topic!
Zic si eu...

--------------------
Dacia Logan - xxx
+
klaus
post 15 Jan 2007, 14:54
Post #28

步步

Deci care e de fapt intrebarea/nedumerirea?

--------------------
+
andrei_2006
post 15 Jan 2007, 15:00
Post #29

Loganist

QUOTE(Angelescu Cosmin @ 15 Jan 2007, 14:50)
Voi nu vreti sa intelegeti ca eu nu am 1.000 sau 2.000 de postari sa stiu cum se ia usor un WARN si nici nu sunt ca cei care se milogesc la moderatori sa-l stearga ca am vazut eu unde a gresit Cosmin!Si nu era vorba ca la fiecare WARN dat sa fie scris in topic "vezi ca iei WARN"!Eu tot spun ca daca cineva este la inceput pe acest forum si incalca usor o mica abatere (nu a fost nici o jignire) sa fie avertizat in topic ca glumele se fac la cafenea sau nu se fac deloc!A fost usor la AL sa dea un WARN si sa scrie pe PM DOUA VORBE fara nici macar sa faca o referire sau un link unde am gresit usor!Dar ce tot scriu eu aici,nici un moderator nu o sa spuna ca se da usor WARN ca atuci s-ar compromite,chiar asa moderatorii au WARM pentru glume sau ei au" imunitate de forum"?Chiar asa de greu e de inteles ca se da usor WARN nu ca l-am luat eu?!Vad ca multi se uita dar nu comenteaza din cauza ca se ia usor un WARN mai ales daca fac o gluma pe acest topic!Glumele sunt permise numai moderatorilor(zic si eu nu sun sigur ca nu i-am urmarit)!Nimeni nu o sa spuna ca se ia usor WARM pe acest forum dar mai ales pe acest topic!
Zic si eu...
*

Nu mai inteleg nimic... blink.gif wacko.gif
Ai primit warn, asta e, pana la suspendare mai e mult, stai linistit.

--------------------
Dacia Logan 2006 Laureate Plus
+
vijelie
post 15 Jan 2007, 15:03
Post #30

membru violet

Pe un alt forum am primit de curand 20% warn pt "profil completat la misto", adica ceea ce cititi dvs mai jos de acest mesaj unii considera ca e "la misto" ("misto" in rromales inseamna "frumos", dar asta e o alta discutie...). Am citit vreo 3 ore regulamentul respectivului forum si singura justificare a acelui warn (dupa interpretarea mea) ar fi fost ca nu declaram ca detin un autoturism din gama respectiva. Ros de griji (ce sa fac? sa-mi vand Loganul sau sa-mi caut un alt loc de munca la care sa primesc pt deplasari o alta masina decat Opelul?), am rugat respectuos sa primesc lamuriri. Drept raspuns, mi-au anulat warnul.
De-aia prefer www.daciaclub.ro...

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
3 Pages  1 2 3 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th August 2025 - 02:23
Dacia