Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane 2.2 Expression, ---echipari lipsa---?

sly
post 12 Jan 2007, 12:29
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare tuturor si La Multi Ani masinilor noastre! smile.gif

in decembrie am cumparat si eu un 2.2 expression, 1.6 16v profitand de reducerea de 2200 euro. varianta sedan standard + vezi signature.
am totusi catev nelamuriri acum. in lista dotari standard se mentioneaza cateva despre care eu nu sunt lamurit:

1. geamuri cu tenta: din orice unghi m-as uita nu se observ nici o tenta sad.gif

2. C.A.R. (Inchiderea automata a usilor, portbagajului si a trapei pentru carburant la
demaraj): nu ar trebuii sa se auda un sunet de blocare a portierelor la demarare? sad.gif

3. Geamuri electrice fata si spate, cu impuls si sistem antiprindere: nici urma de impuls (trebuie sa tin butonul apasat ca sa functioneze geamul), antiprinderea nu am testat-o sad.gif

4. Trapa pentru carburant cu deschidere integrata: ar trebuii sa existe un buton de comanda de deschiderea a trapei din interior? blush.gif
tot la capitolul asta: nu exista nici un buton de deschidere a portbagajului din interior?? huh.gif

Nu am inteles eu bine aceste dotari standard?se poate sa nu le am? blink.gif

--------------------
Renault Megane 2006 2.2
Renault Megane II.2,1.6 16V, dec 2006, Confort Expression+noir nacre+ clima automat+senzor parcare
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssilviu
post 12 Jan 2007, 12:31
Post #2

F1 Man

Group: Members
From: Nicaieri

Care este primul lucru pe care trebuie sa-l faci cand cumperi ceva? Ii citesti manualul.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 20:48
Dacia