Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Prima Imatriculare!, O varianta pentru noua Taxa!

Angelescu Cosmin
post 10 Jan 2007, 19:36
Post #1

Membru incepator

Group: Members

O varianta la care m-am gandit pt. taxa la prima inmatriculare a masinilor second-hand ar fi urmatoarea:
-la prima inmatriculare cine da la REMAT o masina veche NON EURO si inmatriculeaza o masina cu Euro 2 sa plateasca 50% din taxa de inmatriculare,daca aduce Euro3 plateste 25% din taxa de inmatriculare si daca aduce o masina Euro 4 sa plateasca 10%!Daca nu duce o masina la REMAT NON EURO nu primeste nici o reducere!Poate asa ne scapam de rable si platim si taxe!Bani de la REMAT poate sa ia statul sau clientulCe spuneti ar fi o solutie?

--------------------
Dacia Logan - xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Daddy
post 10 Jan 2007, 21:11
Post #2

Membru discret

From: Bacau

M-am gandit si eu la o solutie: am sa-mi iau una inleasing din ue si am sa platesc 0% din taxa de inmatriculare

--------------------
Dacia 1300 F - BC-93-MAX 1972
Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
+
tzk
post 10 Jan 2007, 22:07
Post #3

membru cu megane

si cind termini leasingu? sau te bazezi ca pina atunci se scoate taxa?

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
ovidiusoft
post 10 Jan 2007, 23:03
Post #4

Membru de sub patura

From: Bucuresti

Nu, o poate da inapoi in ultima luna de plata si sa-si ia alta, tot in leasing. Asta este totusi un fel de reseller lock-in, altfel pierde niste bani...

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
tzk
post 10 Jan 2007, 23:28
Post #5

membru cu megane

pentru d-astia ca mine care am deschis calculatorul mai tirziu, poti sa derulezi un pic inapoi si sa zici mai rar?

--------------------
Renault Megane II Sedan Expression 1,5dCi 80 2005
+
cconiac
post 16 Jan 2007, 23:24
Post #6

Membru drept

From: Iasi

Dupa ce vei semna contractul de leasing, vei fi informat de catre aceeasi firma de leasing ca ai de achitat si taxele de inmatriculare (care sunt prevazute in contract la alte cheltuieli) ce vor consta in: numere de inmatriculare, certificat de inmatriculare si ... surpriza.. taxa la prima inmatriculare. Si cine le va plati... surpriza...TU biggrin.gif

--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 / Clio II Symbol 1.4 2005 - . .
Better late than sorry.
+
441529
post 17 Jan 2007, 00:47
Post #7

Administrator de blocuri

From: Comuna Bucuresti

QUOTE(Angelescu Cosmin @ 10 Jan 2007, 20:36)
O varianta la care m-am gandit pt. taxa la prima inmatriculare a masinilor second-hand ar fi urmatoarea:
-la prima inmatriculare cine da la REMAT o masina veche NON EURO si inmatriculeaza o masina cu Euro 2 sa plateasca 50% din taxa de inmatriculare,daca aduce Euro3 plateste 25% din taxa de inmatriculare si daca aduce o masina Euro 4 sa plateasca 10%!Daca nu duce o masina la REMAT NON EURO nu primeste nici o reducere!Poate asa ne scapam de rable si platim si taxe!Bani de la REMAT poate sa ia statul sau clientulCe spuneti ar fi o solutie?
*

Eu cred ca ar fi mai bine sa nu te mai gandesti tu ce taxe sa platim. Sau cum si cat si cine sa plateasca. Uite niste intrebari la care sa meditezi totusi:
1. Am masina Euro 3 dar vreau sa imi aduc de afara una superioara poate Euro 3 sau poate Euro 4. De ce ar trebui sa platesc taxa?
2. Sa zicem ca de dragul lui Moliceanu si a Sulfinei, cumpar o cazatura non-euro sa o dau la Remat. Dar de ce sa fiu obligat sa cumpar ceva din tara?
3. Trecem si peste 2. Iau cazatura dar, DAR, nu mai prind loc la Programul Rabla. Atunci ce fac?

Daca tot se gandeau idiotii si hotii astia la protejarea mediului, puneau o limita de vechime sau taxa pentru asta. Nu ai voie sa aduci masini mai jos de euro 3 sau de 8-10 ani vechime. Greu...

De ce nu se scot din circulatie o gramada de autobuze si camioane de pe vremea razboiului, care scot fum ca la balamuc? Ca le pasa de mediu? Eu cred ca stiu de ce. Moliceanu vinde Citroen, prietenii de la APIA trebuie ajutati si mai sunt si altele.

--------------------
Renault Megane Nissan Pathfinder 2.5 dci SE+ 174 CP Nissan Urvan 2.4i
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd August 2025 - 20:47
Dacia