Lanturi antiderapante, laguna
![]() ![]() ![]() |
Lanturi antiderapante, laguna
marius_robert |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 December 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2004 Expression 1.9 dci
|
|||
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Completeaza samnatura sa stim ce varianta de motorizare ai...pentru viitor.
Orice lant pus pe orice anvelopa de vara/iarna afecteaza mai ales daca se merge si pe portiuni cu zapada batuta bine sau asfalt curat.Cele mai mici riscuri sint pe zapada proaspata,afinata. D.p.d.v. al dimensiunilor ar trebui sa te uiti la pasajele rotilor,daca e un spatiu mai mare merge...la unele masini nu merge decit un tip da lanturi. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lanturile "romb" merg fara probleme, insa nu cumva sa le montezi fara zapada pe sosea, ca e vai de anvelope. Plus, nu poti merge cu peste 20-30kmh, fag zgomot, etc.
Oricum, anvelopele de vara sunt contraindicate iarna si lanturile nu iti rezolva problemele de aderenta generate de temperaturile joase. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu gasesc lanturi pentru anvelopa de 225/55-17. Ce alte dimensiuni, respectand pe cea de 17, s-ar potrivi?
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
cu siguranta ti se potriveste orice dimensiune de 17.. nu prea conteaza in cazul lanturilor decat sa fie de 17, in cazul tau, mai ales ca oricum sunt reglabile.. eu am 205/55 R16 si am cumparat o cutie de lanturi pe care nu era mentionata decat o singura dimensiune de R16 si nicidecum nu era 205/55 si le-am utilizat de minune
![]() de 17 sa fie si in rest sunt reglabile. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Asa stiam si eu dar nu eram sigur, am folosit lanturi foarte rar si atunci le-am luat exact pe dimensiune. La dimensiuni mai mari ale anvelopelor se gasesc foarte greu la noi. O confirmare in plus ma asigura ca pot lua ceva aproximativ in ceea ce priveste latimea anvelopei si a raportului inaltime/latime sectiune. Multumesc!
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
eu am la cauciucuri 195/65R15 . ce fel de lanturi i-mi trebuie ? ce trebuie sa scrie pe cutie ?
|
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
R15
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
lanturile antiderapante sunt pe dimensiuni inpartite in grupe sau cel putin asta am vazut eu aici in germania. Pentru 205/55/16 este indicata grupa 90. Grupa 90 cuprinde si 225/45/17 asa ca cred ca pentru masina ta este indicat grupa 100. Am auzit ca este obligatoriu in ungaria sa ai lanturi antiderapante asa ca acuma caut si eu aici sa iau asa ceva. Sa vad la ce preturi se gasesc.
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
multam !!!
deci pot sa cumpar lanturi care au neaparat R15 la sfarsit This post has been edited by lacusta77: 15 Dec 2007, 13:32 |
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
traffictours |
![]()
|
[quote=ViperRS,15 Dec 2007, 14:27]
Pai tocmai asta e problema ca peste grupa 90 nu se prea gasesc. ideea era daca se potrivesc cele din grupa 90, cred ca se potrivesc, fiind reglabile cred ca merg de la o grupa la alta, fara mari diferente intre grupe, totusi. E important sa se si monteze usor, daca mergi la limita cu dimensiunea exista riscul sa te chinui sa le montezi si in conditii de vreme rea... This post has been edited by traffictours: 15 Dec 2007, 13:46 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:13 |