Bataie in timpul mersului la un Renault 5 tl
![]() ![]() ![]() |
Bataie in timpul mersului la un Renault 5 tl
razvan_b |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Toader |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 8 April 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Daca zici ca se misca capul planetarei dinspre cutie neuniform(sacadat)de acolo este buba.Sfatul meu este sa demontezi platara si sa vezi ce s-a intimplat acolo.S-ar putea sa se fi spart o rola cu ace.Trebuie inlocuita crucea cit mai repede,caci altfel se produce uzura mare in locasul unde lucreaza crucea.
|
--------------------
Renault
25 GTX
1986
|
|
villytzah |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 22 August 06 ![]() |
Toader are dreptate,la fel am patit si eu si am schimbat-o tarziu si am cam avut de suferit,au cazut rolele si acele in cutia de viteze si a trebuit sa o dau jos sa le scot de acolo....cel mai bine du-te la un service sau mecanic priceput in planetare sa-ti zica el ce e exact.....
|
--------------------
Renault
Renault 5
- PH-03-CNI
1988-Campus
|
|
razvan_b |
![]()
|
salut, multumesc pentru sfaturi, azi m-am intors acasa, dar am facut cam 800km cu masina asa, maine ma apuc sa desfac, sper sa nu se fi facut praf totul pe acolo. oare unde gasesc crucea, daca ea e de vina.
|
-------------------- |
|
razvan_b |
![]()
|
mda,
am desfacut, din nefericire nu e de la planetara, e intacta, baia e data de la ceva ce e in cutie, cineva mi-a zis ca de la partea unde intra planetara, dar... a incercat cineva sa desfaca siguranta de la cutie si sa scoata ce e acolo (acolo unde intra planetara)? oare se poate repara fara sa scot cutia? desi nu-mi face placere, de data asta cred ca sunt depasit - cine stie un mecanic bun si ieftin (daca se poate) prin zona grivita, 1 mai, titulescu, infratirea ... multumesc. |
-------------------- |
|
razvan_b |
![]()
|
chiar nu stie nimeni nici un mecanic priceput care sa ia pielea de pe om?
|
-------------------- |
|
razvan_b |
![]()
|
problema rezolvata.
multumec pt ajutorul oferit in gasirea unui service. |
-------------------- |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Pai si nu ne spui si noua ce a fost si cum s-a rezolvat ?
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
razvan_b |
![]()
|
mda,
cica ar fi nu stiu ce saiba de textolit in grupul conic (eu nu prea stiu de existenta ei, dar o fi...) si aia se dusese (pt ca ar fi fost putin ulei in cutie - posibil - completasem si eu cu o vre-o 2 sapt in urma). ideea e ca acum nu se mai aude nimic. in fine, a mai schimbat si un rulment la roata (merg rulmentii de super nova, model dupa 2002 - cel putin la r5 meu) +1l de ulei de cutie si toata afacera a fost 2,5 mil lei. |
-------------------- |
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
a trecut ceva vreme , dar intreb si eu , dat fiind ca am ceva trepidatii dreapta fata in timp ce motorul trage. Daca nu mai accelerez trepidatiile inceteaza. Planetarele par sa fie in stare buna iar rotiile echilibrate. Posibil sa fie tot aceasi defectiune .Intrebarea este: mai stie careva ceva despre aceste saibe de textolit ? Se gasesc ? Sau pot fi confectionate? Masina ta avea un joc fata spate mers constant cu viteza foarte mica?( O hataiala ca in filmele cu soferi prosti)?
|
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|
mistreku |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 12 July 07 ![]() |
ce frica mie ca si la mine tot asa s-a intamplat..pff! si tot din cauza lipsei de ulei..am mers fara rulmentu' ala pe care se strange burdufu de la tripoda..a runcat uleiu, si de la o vreme incoace a inceput sa se auda ca un tacanit in mers..dupa turatia rotii...
|
--------------------
Renault
5
- TM 14 GTT
'86 GT Turbo
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 19:29 |