bip-ul de semnalizare, va deranjeaza?
![]() ![]() ![]() |
bip-ul de semnalizare, va deranjeaza?
rkillera |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-te cu un Focus din generatia 2003 - 2005 (Focus I cu facelift) si sa vezi acolo zgomot. Comparativ, la Megane e susur de albina.
Eu sunt multumit de el, nu pot sa ma plang. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
ma deranjeaza doar atunci cand am probleme cu semnalizarea ( vezi topicul "semnalizarea buclucasa" . Altfel nu am nimic cu el! Sa vezi in logan cum e piuitul ala!
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
cateodata e enervant... la stop-uri lungi... cand prefer sa semnalizez doar cand plec din aceasta cauza...
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
E ok,era mai bine daca era un pic mai subtil dar oricum e mai bine ca la logan care e chiar naspa.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Sunt un pic cam puternice, dar nu pot sa spun ca ma deranjeaza...daca vreodata o sa ma enerveze piuitul, music onnnn...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
cred ca e bine ales. si daca radioul e dat mai tare, tot se aude suficient cat sa-ti reamintsti de el dar sa nu te deranjeze.
la 207 "e atat de subtil ca lipseste cu desavarsire" cand dai drumul la radio, chiar si putin si e foarte aiurea. This post has been edited by dadu: 1 Jan 2007, 23:07 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca va place sa inventati probleme....... sau va plictisiti in masina
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(rkillera @ 30 Dec 2006, 00:15) Mi se pare prea puternice bip-urile pe care le scoate semnalizarea (cele normale). Stie cineva daca se poate modifica acel sunet? Poti modifica bip prin re-softare, eu pus beep propriu. Attached File(s) ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
intr-adevar, ala e mult mai linistitor si mai neutru :-))
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Cel mai frumos era clic-clantz-ul releului, daca mi-as schimba tonul semnalizarii, as pune o imitatie de sunet de releu.
Sa inteleg ca la Clio si la Logan e acelasi bip "enervant" iar la Megan e ceva mai subtil? Doar cand dau muzica tare de tot nu mai aud bip-ul semnalizarii, si nu ma simt ciudat ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma enerveaza cei care nu aud niciodata bipuri de semnalizare ...pentru ca nu folosesc semnalele!
Azi era sa ma fac praf cu unul care a iesit din parcare fara semnal fara sa se asigure.Noroc de frine ,abs,....=>soacra lipita de geam ![]() Idiotul avea o fata de se mira ca circula masini pe sosea... Sunt de acord cu Semit : inventati probleme !!!!! This post has been edited by apostol_emil: 2 Jan 2007, 21:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
rkillera |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 7 August 05 ![]() |
ok, am inteles ca se poate modifica. se poate inchide.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Estate Confort Expression 1.6 + clima, 08.2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:21 |