NUMERE DE INMATRICULARE EUROPENE?, pe cand vom avea si noi numere de inmatriculare...
![]() ![]() ![]() |
NUMERE DE INMATRICULARE EUROPENE?, pe cand vom avea si noi numere de inmatriculare...
andynis |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE ESTATE
- HD-11-NIS
2006
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Din cate am auzit eu, de la 1 Ianuarie, dar poate ma insel. Si nu cred ca se vor schimba special pentru asta, ci vor fi pur si simplu puse la masinile proaspat inmatriculate.
Dar astept pe altul mai in tema sa raspunda, asta e doar parerea mea. Oricum am vazut 'jmekerasi' cu stelutele lipite peste steagul de pe numar ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andynis |
![]()
|
Da, am vazut si eu 'jmekerasi' d-astia... Dar e ilegal...
|
--------------------
RENAULT
MEGANE ESTATE
- HD-11-NIS
2006
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Eu prefer sa le pastrez pe cele cu steagul Romaniei, decat cu stelute..
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Mie mi se pare un mare fas asta cu schimbatul numerelor. O sa le schimb doar daca vor fi obligatorii sau o sa rugineasca astea de pe masina.
Nu ma simt mai "european" si nici mai jmecher daca am stelute la numar. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Din cate stiu, mai dureaza vreo 2 ani sa avem obligatia sa avem numere din ale....e la fel cu introducerea EURO ca moneda nationala.
Vorbe, vorbe.....fasuri! |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
andynis |
![]()
|
am vazut la unguri ca au in paralel si numere vechi si d'alea noi, UE... probabil o fi si la noi asa. Numai la inmatriculare noua, primesti numere noi sau... poate.... la cerere.... Or fi destui jmecherasi care sa ceara si sa plateasca pt asta... Eu unul, asa cum zicea si Sorin, raman cu astea pana ruginesc. Dar ma intrebam numai... ce o fi si cum o fi....
This post has been edited by andynis: 19 Dec 2006, 12:36 |
--------------------
RENAULT
MEGANE ESTATE
- HD-11-NIS
2006
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
da ai dreptate, asa am vazut si in ungaria.
masinile noi au numere noi, restu circula asa cum sint |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
La fel e si la polonezi, cehi si slovaci: circula in paralel masini si cu vechile, si cu noile numere. Probabil cei ce isi vor inmatricula masinile dupa 01.01.07 vor primi deja noile numere, iar ceilalti vor mai circula inca cu cele cu tricolorul, pana cand la un moment dat va veni vreo lege care ne va da un termen pana la care sa le schimbam... Oricum eu unul nu transpir de emotie pe chestia asta...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e º t i ![]() |
Alti bani? Le prefer pe astea cu tricolorul...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricaşie: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
-Rayden- |
![]()
|
![]() Membru de membru Group: Members Posts: 305 Joined: 14 December 06 From: Iasi - Romania ![]() |
Pana sa ajungem noi in Europa cu adevarat, au sa mai treaca macar 5-10 ani de zile
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3 Dynamique 1.2 16V
2006
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
aud ca au aparut in vitan niste autocolante reflectorizante cu stele si RO . 2 bucati 5 lei. Daca are cineva drum pe acolo sa ne zica si noua. Eu personal asi vrea numaere cu stele asa ... de dragul schimbarii
![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
- WTX
2006 galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 18:34 |