Dauna - Casco BCR, Ce sa fac?...in legatura cu garantia
![]() ![]() ![]() |
Dauna - Casco BCR, Ce sa fac?...in legatura cu garantia
VitO |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
Cam dubios.
Eu am leasingul la BCR, si asigurarile tot la ei. Masini de servici la asigurari au Symboale. Ar fi fost extrem de ciudat sa nu pot sa-mi fac masina la service-ul Renault. Solutia mea ar fi sa vorbesti cu dealerul Renault. El e cel mai in masura sa-ti dea un raspuns in acest caz. Au tot interesul sa-ti repari masina la ei (adica sa incaseze EI contravaloarea reparatiei), in loc de alt service, deci te-ar putea ajuta. Toate astea ar costa cateva zeci de milioane bune, pana in suta. This post has been edited by Laurentziu83: 13 Dec 2006, 18:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am editat eu titlul acestui topic si l-am mutat aici.
Si eu am casco la BCR pe clio, iar service-ul Renault din Bacau lucreaza foarte bine cu ei. Pierderea garantiei s-ar putea lua in discutie doar la nivelul vopselei. Ar fi bine sa discuti cu cei de la TSI, la caroserie, despre aceasta situatie...de ce sunt probleme cu BCR-ul, au mai fost clienti in aceasta situatie...? In privinta estimarii interventiei, factura nu poate sa depaseasca...15 milioane lei, plafon maxim. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
parca e vro 6 milioane fiecare element vopsit la reno, acum la aia ar trebuia sa fie mai putin , sau cel mult la fel
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
msn2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 8 November 06 ![]() |
daca faci reparatia unde te-a trimis bcr asig pierzi garantia 100%(la piesele reparate).
nu accepta sa faci reparatia in alta parte. daca nu esti sigur de inspectorul de la constanta da un telefon la centrala de la bucuresti si vorbeste cu seful lui. reparatia ta costa aprox 20 mil in service renault. This post has been edited by msn2: 13 Dec 2006, 19:43 |
--------------------
SKODA/RENAULT
OCTAVIA/MEGANE2.1
- xx xx xx
1.9TDI/1.6 16V
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.593 Joined: 17 May 05 ![]() |
La mine a costat 27 de milioane inlocuitul spoilerului si al unui proiector, si inca 26 pentru spoilerul spate si indreptat capota portbagaj.
De asta am estimat mai mult, depinde daca nu trebuie indreptate. |
--------------------
.
.
.
|
|
VitO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 9 March 06 ![]() |
Azi am sunat la Renault in CT, am vorbit cu nenea de la tinichigeriea zis ca BCR-ul plateste cam in 3-4 zile de la primirea facturii, si ca toata valoarea ar ajunge aproximativ la 1600 lei.
Am decis sa merg la reprezentanta imediat dupa sarbatori. totusi, spre informarea mea, cum ar putea afla astea ca am facut masina in alta parte (in caz ca as fi facut-o la Automotive)? |
--------------------
Renault
Simbol
2006 1.5dCi Renaul Symbol Fidji 1.5DCI 65CP Gri Eclipse din 28 martie 2006
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Adica au de fapt decontare directa cu BCR Asig si inspectorul ala nu ti-a zis ?! Eu asta inteleg...
Daca la Automotive ti-o faceau bine, n-aveau cum sa observe. Poate ar fi observat in momentul in care solicitai o reparatie pe garantie (sau nu) la reperele alea, altfel nu vad cum... |
--------------------
Dacia
Logan
- 50 VDU
Preference 1.4 MPI, 2005 "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
andrei2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 14 March 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Ei, avea si inspectorul (sau BCR asig) interes sa coste mai putin reparatia. Sau sa o faca un "prieten". Se practica si la Cluj... E adevarat ca unele firme mici au preturi mai bune decat casalotii. Dar, chiar daca aceste firme iti dau garantie pe piese si lucrare, e mai bine sa faci reparatiile la reprezentanta.
Daca nu este un deviz mare, cu multe pozitii de verificat, in mod normal ar putea sa-ti dea acceptul de plata pe loc, sau max in aceeasi zi. La Omniasig si chiar "hulitul" Asirom au fost intodeauna super rapizi. Nu vad de ce BCR asig, care sunt totusi foarte tari, se pare, te-ar tine cateva zile pana dau acceptul de plata. De fapt, la Cluj, Dacia feleac elibereaza autoturismul cand au acceptul de plata (stampila si semnatura) pe devizul (factura) eliberat de ei; Doar la RAI PLATNICI, poate se asteapta plata efectiva, adica intrarea banilor in contul firmei de reparatii. |
--------------------
DACIA, RENAULT
LOGAN PREFERENCE, SOLENZA, CLIO, RENAULT TRAFIC
2004-2005
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Nu ai de ce sa pierzi garantia pe nimic atata timp cat service-ul la care mergi are liceenta de reparare Renault.Ce treaba are Asiguratorul cu garantia masinii tale?????.Daca nu au decontare directa trebuie sa scoti tu banii din buzunar si sa ii recupererz de la BCR(nu iti recomand) sau sa stai pe capul celor de la BCR sa faca decontul cat mai repede.Eu am avut masina lovita de 4-5 ori si nu am fost niciodata la un service recomandat de asigurator."Andrei2005" are dreptate.
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
- B 45 GAO
TOYOTA Aygo 68CP Te tin franele sa ne tragem?
|
|
dann3 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 24 November 05 ![]() |
cei de la BCR ASIGURARI lucreaza foarte prost cu clientii si dau acceptul de plata foarte greu , trebuie sa suni pina innebunesti pe la toate nr. de telefon si NIMENI nu te va lamuri
This post has been edited by dann3: 1 Mar 2007, 02:52 |
--------------------
renault
scenic
1999 scenik
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th August 2025 - 00:18 |